2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar bende 39+0 normal doğum yapmak istiyorum ama hala tam karar vermiş değilim tabi korkudan.çatı muayenem yapıldı herşey normal görünüyor Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin

merhaba canım hg.
hakkında hayırlısı olsun.kararı verecek sensin iyi düşün bakalım.çatı normal bebek sağlıklı ise normal mantıklı. ama sezaryen kararı için geç kalmaman gerek.doktorunla hiç sezaryen ile ilgili konuştunuz mu?

günayder seninle aynınız gün olarak benimde karnım baya yukarda pek aşagı inmedi bebiş ne zaman olcak aceba dogumumuz

önceki mesajımı okudun mu bilmiyorum ama benimki sezaryen olacak . bebeğin kafası çok yukarda çatı çok dar ve bebek küçük olduğu için ameliyat olacak.hayırlısı....

özür dilerim canım yeni okudum önceki mesajını hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.hiç üzme kendini bizim her şer gördügümüzde bir hayır,her hayır gördügümüzde de bir şer vardır muhakkkak

özür dilerim canım yeni okudum önceki mesajını hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.hiç üzme kendini bizim her şer gördügümüzde bir hayır,her hayır gördügümüzde de bir şer vardır muhakkkak

est. canım . evet hakkımızda hayırlısı inş..

selam kizlar bizde sag saglim döndük evimize
kimler dogurmus hemencik bakim :))
resmimiizide ekleriz

hoşgeldin canım.bebeğin hayırlı olsun.geçmişler olsun.
nasılsın? sezaryen sonrası önereceğin şeyler var mı canım?

valla cok sükür iyiym
ama sezeryan öncesi ne önerebilirim
yani insan herseye hazirlikli olmali
ne bilim kimi agri sizi cekmiyo ben ise cok sanci cektim yani
su dogum sonrasi sancilari cektim tam olarak türkcesi ne bilemedigim icin yazamiyorum ama
genelde ikinci cocuktan sonra olurmus
anlayacan bol bol dua baskada bisey öneremem canim
sezeryani hic önermiyom bi onu biliyom vallahi :ecrin_bebek:
ayrica güzel dileklerin icin cok sagol
darisi basina canim benim

batuhanım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün...

valla cok sükür iyiym
ama sezeryan öncesi ne önerebilirim
yani insan herseye hazirlikli olmali
ne bilim kimi agri sizi cekmiyo ben ise cok sanci cektim yani
su dogum sonrasi sancilari cektim tam olarak türkcesi ne bilemedigim icin yazamiyorum ama
genelde ikinci cocuktan sonra olurmus
anlayacan bol bol dua baskada bisey öneremem canim
sezeryani hic önermiyom bi onu biliyom vallahi :ecrin_bebek:
ayrica güzel dileklerin icin cok sagol
darisi basina canim benim

haklısın canım ama geçti gitti kurtuldun artık.darısı başımıza dediğin gibi.
inş en az ağrılı bir şekilde atlatırım ben de..

merhaba kızlar
hazır bebeğim uykuya dalmışken nete gireyim dedim face de fotolar ekledim
tabi bizimki kuş uykusu ne kadar sürer bilmiyorum
sizler nasılsınız
batuhancım gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün
bugünde funda da doğum yapmış ama aramadım daha akşama ararım artık anca toparlanır kızcağız
başka kimler yaptı bilmiyorum tuğba doğum yaptı mı acaba bi bakayım listeye

merhaba kızlar
hazır bebeğim uykuya dalmışken nete gireyim dedim face de fotolar ekledim
tabi bizimki kuş uykusu ne kadar sürer bilmiyorum
sizler nasılsınız
batuhancım gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün
bugünde funda da doğum yapmış ama aramadım daha akşama ararım artık anca toparlanır kızcağız
başka kimler yaptı bilmiyorum tuğba doğum yaptı mı acaba bi bakayım listeye

hoşgeldin canım ,bebeişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün . darısı doğurmayanların başına..

kızlar bu arada sezaryen olan arkadaşlar hiç tecrübelerini paylaştılar mı acaba? ben giremediğim için kaçırmış olabilirim.
önerebilecekleri birşeyler var mı acaba?

canım ya valla ne diyim herkesin farklı oluyo ;ben doğuma ağlayarak gidrim ölede çıktım,nası narkoz alırsan öle cıkıyorsun,kendini çok germe...
bide ne kadar acın olursa olsun ,emin ol bian dayanamam diyorsun ama bebeğini yardımla emzir....yoksa sonradan zorluk yasıyorsun....aklıma gelenelr bunlar bide ilk gunden yürütüyorlar seni sakın kalkamamamzlık yapma yürü sonra acayip gaz birikmesi oluyo....

canım ya valla ne diyim herkesin farklı oluyo ;ben doğuma ağlayarak gidrim ölede çıktım,nası narkoz alırsan öle cıkıyorsun,kendini çok germe...
bide ne kadar acın olursa olsun ,emin ol bian dayanamam diyorsun ama bebeğini yardımla emzir....yoksa sonradan zorluk yasıyorsun....aklıma gelenelr bunlar bide ilk gunden yürütüyorlar seni sakın kalkamamamzlık yapma yürü sonra acayip gaz birikmesi oluyo....

cnm benım tekrardan Allah analı babalı buyutsun .kuzey bebış nasıl uyuyomu..emmemız nasıl..bızım yerımızede kokla emı

duşumuda aldım ayy cokmu stres yapıorum off n asılsınız kızlar bu arada mide yanmalarım yenıden basladı akannehir

canım hoşgeldin.allah analı babalı büyütsün bebişini. gözün aydın canım.
evet haklısın narkozu nasıl alırsan öyle çıkıyorsun.daha önce bi ameliyat olmuştum narkoz verilirken dua okuyordum yarısında bayıldım , duanın geri kalan kısmını okuyarak uyandığımda şok olmuştum resmen.
sağol canım önerilerin için, benim bir göğsümün ucu çok kaşınıyor şimdiden. acaba çatlıyor mu bilmiyorum ki?
normal hayatına dönebildin mi,nasılsın şimdi?

Back
X