selam canım, inş hayırlısıyla doğurursun .sanırım sezaryen olacaksın.allah yardımcın olsun..
sağol canım...sezeryan olacak maalesef.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım, inş hayırlısıyla doğurursun .sanırım sezaryen olacaksın.allah yardımcın olsun..
merhaba arkadaşlar bende 39+0 normal doğum yapmak istiyorum ama hala tam karar vermiş değilim tabi korkudan.çatı muayenem yapıldı herşey normal görünüyor Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin
günayder seninle aynınız gün olarak benimde karnım baya yukarda pek aşagı inmedi bebiş ne zaman olcak aceba dogumumuz
özür dilerim canım yeni okudum önceki mesajını hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.hiç üzme kendini bizim her şer gördügümüzde bir hayır,her hayır gördügümüzde de bir şer vardır muhakkkak
selam kizlar bizde sag saglim döndük evimize
kimler dogurmus hemencik bakim :))
resmimiizide ekleriz
valla cok sükür iyiym
ama sezeryan öncesi ne önerebilirim
yani insan herseye hazirlikli olmali
ne bilim kimi agri sizi cekmiyo ben ise cok sanci cektim yani
su dogum sonrasi sancilari cektim tam olarak türkcesi ne bilemedigim icin yazamiyorum ama
genelde ikinci cocuktan sonra olurmus
anlayacan bol bol dua baskada bisey öneremem canim
sezeryani hic önermiyom bi onu biliyom vallahi :ecrin_bebek:
ayrica güzel dileklerin icin cok sagol
darisi basina canim benim
batuhanım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün...
haklısın canım ama geçti gitti kurtuldun artık.darısı başımıza dediğin gibi.
inş en az ağrılı bir şekilde atlatırım ben de..
merhaba kızlar
hazır bebeğim uykuya dalmışken nete gireyim dedim face de fotolar ekledim
tabi bizimki kuş uykusu ne kadar sürer bilmiyorum
sizler nasılsınız
batuhancım gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün
bugünde funda da doğum yapmış ama aramadım daha akşama ararım artık anca toparlanır kızcağız
başka kimler yaptı bilmiyorum tuğba doğum yaptı mı acaba bi bakayım listeye
kızlar bu arada sezaryen olan arkadaşlar hiç tecrübelerini paylaştılar mı acaba? ben giremediğim için kaçırmış olabilirim.
önerebilecekleri birşeyler var mı acaba?
canım ya valla ne diyim herkesin farklı oluyo ;ben doğuma ağlayarak gidrim ölede çıktım,nası narkoz alırsan öle cıkıyorsun,kendini çok germe...
bide ne kadar acın olursa olsun ,emin ol bian dayanamam diyorsun ama bebeğini yardımla emzir....yoksa sonradan zorluk yasıyorsun....aklıma gelenelr bunlar bide ilk gunden yürütüyorlar seni sakın kalkamamamzlık yapma yürü sonra acayip gaz birikmesi oluyo....
selam kızlar....
ben yarın doğuruyorum Allah nasip ederse:)))))))))
canım ya valla ne diyim herkesin farklı oluyo ;ben doğuma ağlayarak gidrim ölede çıktım,nası narkoz alırsan öle cıkıyorsun,kendini çok germe...
bide ne kadar acın olursa olsun ,emin ol bian dayanamam diyorsun ama bebeğini yardımla emzir....yoksa sonradan zorluk yasıyorsun....aklıma gelenelr bunlar bide ilk gunden yürütüyorlar seni sakın kalkamamamzlık yapma yürü sonra acayip gaz birikmesi oluyo....
duşumuda aldım ayy cokmu stres yapıorum off n asılsınız kızlar bu arada mide yanmalarım yenıden basladı akannehir
merhaba canım,doğum nezamandı?
duşumuda aldım ayy cokmu stres yapıorum off n asılsınız kızlar bu arada mide yanmalarım yenıden basladı akannehir