2010 Nisan Anneleri

slm kızlar....
Benim kontrolüm vardı dikişlerim iyileşmiş cok şükür zaten artık cok rahat yürüyrm,oturup kalkıyrum,bebişimin gene sarılık testi yapıldı bakalım ne çıkacak inşlh cıkmaz....
Ayy cok özlmişim ben burayı ya valla bir hafta burnumda tütdü....

slm canım.
Inşallah kuzeyimin bişeyciği çıkmaz.bizde oğlumu yarın dr teyzesine götüreceğiz merak ediyorum ne kadar vermiş doğum sonrasının şişliği gitmiş herşeyi ii mi diye*doğum yapınca insanın duruma göre hayatları ne çabuk değişiyo dimi*

valla zeyracım bizimde alt acmamız problem,her seferinde üstümüze işiyoruz ,bacaklar rahat durmuyo ,gunduzleri gercekten cok uyuyo,ben uyandırıp emziriyorum,mızırdanıyo biraz ama....
geceleride emzirmeye calışıyorum şimdilik mama vermedi doktorumuz,bir yemek kaşığı kadar gelse yeter dedi....

Zeynep benım oĞlanında alt deĞıŞtırmelerı baya savaŞ halınde geÇıyo.senınkı kız altını aÇtıĞında ÇıŞ yapsa bıle saĞa sola gelmez.bızımkının pıpısının ucuna bıŞey koyuyoruz bazen bez dÜŞÜyo ooooooo saĞa sola ÜstÜne ıŞıyo.her hallerı bı ayrı gÜzel dımı ya

güzel dünürüm nasılsın*benim oğlanda uyuyo.bu gece biraz iyiydi şükür uyku konusunda.......

maşallah canım rabbim nazarlardan korusun benimde akşam çok misafirim vardı yine heramnki gibi bende içerde beşiğine yatırdım sadece görmeleri için annem yanımdaydı baktı kayınvalidem geldi fazla kalabalık olmaın diye gittiler neyse yenildi içildi falan görsen bir ton bulaşık etraf birbirinde misafirlerle kalkıp gitti hırsımdan sinirimden ağladım valla dünürün yardım etti bana yoksa çok kötü oldum canım inan akşam keşke annem gitmese dedim bak dedim valla sen kayınvalidene maşallah

ayyy işesinler valla hiçte sorun değil makina yıkıyo sevsinler çişlerini ohhh işeyin kuzucuklarım siz analarınız yıkasın işleri ne ki bizimkide alt açmasına kaç defa çişini koyverdi canları sağolsun kuzucukların

zeynepcim gel canım bende gelini çok özledim.kırkımız çıkınca gelcez inşallah........fotosunu yollarım sna mail olarak.eşim nete izin vermio biliyosun

slm canım.
Inşallah kuzeyimin bişeyciği çıkmaz.bizde oğlumu yarın dr teyzesine götüreceğiz merak ediyorum ne kadar vermiş doğum sonrasının şişliği gitmiş herşeyi ii mi diye*doğum yapınca insanın duruma göre hayatları ne çabuk değişiyo dimi*

inşlh fundacım temiz cıkar....bizim oğlan 200 gram vermişti doğum sonrası normal dedi doktorumuz....doğum şişliğimiz falabda gecti cok sukur ,bende az daha kaldı o iner inşlh....valla benim hayatım acayip değişti...kuzeyle yasam cok farklı ben adepte olamadım valla acayip lohusalık ysıyrum

teyzoşlar ben gideyim biraz emzirmeye çalışayım uykusunu böleceğiz hanfendinin ama uyandırmasam uyanmaz bizim kuzucuk valla geceleri onun uykusuzluğu kaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm inşallah canım bakalım bir ev daha sorduruyoruz şu an kiraya veriyolarmı diye eğer evet derlerse hemen çıkacağız canım lohusalığım bitmesini beklemeden inşallah kiraya verir evin sahibi canım burdada ev bulmak bir sorun valla geleceğim en son sizin oraya

maşallah canım rabbim nazarlardan korusun benimde akşam çok misafirim vardı yine heramnki gibi bende içerde beşiğine yatırdım sadece görmeleri için annem yanımdaydı baktı kayınvalidem geldi fazla kalabalık olmaın diye gittiler neyse yenildi içildi falan görsen bir ton bulaşık etraf birbirinde misafirlerle kalkıp gitti hırsımdan sinirimden ağladım valla dünürün yardım etti bana yoksa çok kötü oldum canım inan akşam keşke annem gitmese dedim bak dedim valla sen kayınvalidene maşallah

ay canım ya geel bize ben bakarım sna.offfff bu halde sana niye bırakmışlar ya.ben rahatım şükür.kayınvalidem hiç bişey yaptırmıyo.ben sadece göktuğla ilgileniyorum.bıraksam ben sadece emzirmeye bakarım gerisini kayınvalidem yapar ama ben ilgilenmek istiyorum.canım ya annen şu köydeki evi hazırlasın bize gelelim kalalımalkisalkisalkis

ayyy işesinler valla hiçte sorun değil makina yıkıyo sevsinler çişlerini ohhh işeyin kuzucuklarım siz analarınız yıkasın işleri ne ki bizimkide alt açmasına kaç defa çişini koyverdi canları sağolsun kuzucukların

canım işemesini severim ben zuzumun ama üst değiştirirken korkuyorum yinede.özellikle kollardan geçirirken falan....kayınvalidem bi keresinde oğlumun kolunu çıkartıyodu nerdeyse dün akşamda görümcem yardım etmek istiyolar ama ben korkarken offfffff zor ya annelik.......geçen hastanede kan alıyolar nasıl çığrıyo bizimki kaynanm tuttu oğlanın başını sağa sola sallıyo dur dedim napıyon*ben zaten ha ağlar de ağlar..........senağlama

o kadar bunalıyorumki üst değiştirirken bazen tresmen çamaşırım su gibi oluyo:teselli:

zeynep ,funda,özge maşallah sizleree.
yazdıklarınızı okurken heyecanlandım bende.alt açma savaşları,uykuları bunlardan bahsediyorsunuz artık.
hayat tamamen değişiyor heralde.
ben de salı günü spinal sezeyan olacağım.
normal doğum yapamıyorum belimdeki rahatsızlıktan dolayı.
o kadar yürüyüş yapmıştı neyse spor niyetine olmuş oldu.
hepinizi öpüyorum bebişleri kokluyorummmm.

inşlh fundacım temiz cıkar....bizim oğlan 200 gram vermişti doğum sonrası normal dedi doktorumuz....doğum şişliğimiz falabda gecti cok sukur ,bende az daha kaldı o iner inşlh....valla benim hayatım acayip değişti...kuzeyle yasam cok farklı ben adepte olamadım valla acayip lohusalık ysıyrum

canım bende de çok fazlasıyla var lohusalık çok terliyorum.çabuk sinirleniyorum.gelen giden rahat değilim.sobalı odada oturuyoruz ve evi istediğim gibi havalandıramıyorum.mutfakla oturma odam karşılıklı yemek kokusu inşallah zarar vermez diyorum.millet geliyo çocukları oğlanın yüzüne dokunuyo beşiği sallıyo ay deliricem ya......

inşallah göktuğumda az vermiştir.herşeyi iyi çıkar

zeynep ,funda,özge maşallah sizleree.
yazdıklarınızı okurken heyecanlandım bende.alt açma savaşları,uykuları bunlardan bahsediyorsunuz artık.
hayat tamamen değişiyor heralde.
ben de salı günü spinal sezeyan olacağım.
normal doğum yapamıyorum belimdeki rahatsızlıktan dolayı.
o kadar yürüyüş yapmıştı neyse spor niyetine olmuş oldu.
hepinizi öpüyorum bebişleri kokluyorummmm.

canım benim sağlıkla al inş.o kadar kolay geçecekki o kadar güzel bi duyguki hele ilk ağladığı ilk koynuna verildiği ve ilk emzirdiğin zaman.......
harika tek kelimeyle.........

olsun canım hasta olmada sezaryan olsun çok iyi olacak herşey unutma

canım benim sağlıkla al inş.o kadar kolay geçecekki o kadar güzel bi duyguki hele ilk ağladığı ilk koynuna verildiği ve ilk emzirdiğin zaman.......
harika tek kelimeyle.........

olsun canım hasta olmada sezaryan olsun çok iyi olacak herşey unutma

teşekkür edrim canım çok sağol.
iyiki sizler varsınız.içimi rahatlattın doğrusu.
pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah herşey yolunda gider.
beni bi heyecan sardı şimdiden..

selam kızlar.. oh ne güzel anneler burda biz doğuramadık bile daha :S
sarımelek bebeqin hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.... tüm günü belli olan kızlar allah yardımcınız olsun canlarım..

ben bir haftadır evin duvarlarınnı sayıyorum,annem benimle ama cok tadsızlıklar yasadım,annem görümcemle kavga atti,baya tatsızlık oldu,kaynanam hastalandı bi süredir gelmiyor zaten,misafir deseniz simd,l,k evde tekiz annemle kimse gelmedi,aman gelmesin zaten ben böle iyiyim,ama annemle uyum sorunu yasıyoruz,eşimle annem sürekli mualefet durumdalar....kimse beni anlamıyor,benmiyim lohusa onlarmı acaba acayip arada kaldım....her gun zamanlı zamansız ağlama nöbeti geliyor,öle bunaldımki evde.....

kızlar illaki kırkını mı bekliyceksiniz dışarı çıkmak için? ben duramam doğrusu ..

allah yardımcın olsun özge cim.. lohusadan daha lohusa oluyor aileler ne alakaysa oysa bunalım geçiren sensin herkese bir haller oluyor böyle durumlarda işallah düzelir sıkma canını..

tuğba gibi bende başladım kuzuma gelsin diye şarkılar söylemeye.. bakalım dinlicekmi annesinin sözünü :)) biraz niyeti yok gibi ama bekliyoruz bakalım erken mi başladım acaba :S

allah yardımcın olsun özge cim.. lohusadan daha lohusa oluyor aileler ne alakaysa oysa bunalım geçiren sensin herkese bir haller oluyor böyle durumlarda işallah düzelir sıkma canını..

valla tatlım bilmiyorum düzelirmi
şuan için baya gergin ortam,eşim annemin suratından rahatsız oluyo bugun artık konuşallım dedi,anneminde huyu cok pis birine kızdımı elli kişiye surat asar....
evde zaten kafayı yedim,40 gun ne yaparım bilmiyrm....

Back
X