Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kız bebekler erken doğmuyormuydu neden gelemedi benim kuzucuqum :s
Cnm benim cok te$ekkur ederim.Evet bende her$ey normal olsun diye bekleyenlerdenim.Zorunlu sezeryana asla degil ama keyfi olanina kar$iyim.En azindan kendim icin.In$allah sezeryana gerek kalmaz suni sanciya bile kalmaz in$allah kaydirigubbakcemile3Ne cok $ey istiyorum degilmi ?? Buranin bekcisi ben oldum..Herkes dogurdu ben kaldimbilmiyorumkismile
slm arkadaşlar herkese bizde yarın doğuma gidiyoruz benim ve benim gibi bebişini bekliyen tüm arkadaşların aallah yardımcısı olsun rabbim inşallah sağlıklı bir şekildebebişlerimizi kucağımıza aklmayı nasip eder.
ha ha sısıcım canım aynı ben bızde oyleyız bıde daha doguramadınmı ne beklıyo bu cocuk dıye garıp garıp sormaları yokmu anında dogurasım gelıyo...
bu arada aynıymıs tıckerlarda gunlerımız hayırlısı
selam arkadaslar
sanirim bende depresyona girenlerdenim
benim bebeginde hic gelesi yok sanirim mirmirmirmir
canim ne kkya girmek istiyor ne de baska bisey yapmak
ders bile calisamiyorum :1no2:
nöbetçi eczane aramak için açtım bilgisayarı
o arada yazayım dedim
dila aralıksız 2.5 saattir ağlıyor
karnı tok, altı temiz, gazı az da olsa çıktı..
delirmek üzereyim
sinirlerim laçka annem geldi o ilgileniyor şimdi
o ağladıkça ben karşısında ağlıyorum
ne zor şeymiş yarabbim. el kadar çocuk, ağzı dili yok derdini anlatamıyo..ben çaresiz çaresiz seyrediyorum
eşim doktorumuzun önerdiği fitili almaya eczaneye gitti. ben de sakinleşmeye çalışıyorum..
içinizde böyle bir şeyler yaşayan oldu mu ??
karın ağrısı olduğunu tahmin ediyor doktor..
niye böyle oldu, neyi var benim kızımın(((((
Canım inşallah hayırlısı ile istediğin gibi normal doğum yaparsın. Açılman var mı peki?canımmm ben yazmıştım yukarda normalii bekliyorumm sancımm falan yokk
son 3-4 günn olmadı suni sancı verecekler çokk korkuyorumm artıkk suni sancı da çok zorlandın mı birde suni sancı alanlar çok canınız yandımı inanın psikolojim bozuldu tetikteyim sancım gelsin diye iki de bir lavabodayımm nişanımm geldimi diye
ne zor beklemek ve belirsizlik canımm hiç bişey yapmak istemiyor bu gün yine yürümekten helak oldummm inş bugece sancılanırımm hayırlısıyla
Hadi ya neyseki bebeğini sağlıkla dunyaya getirmişsin çok şükür. Aslında kısmet işi tabikide ama ben hiç bir sorun yokken keyfiyetten sezeryan yapan doktor kurbanı olanlara üzülüyorumcanım inan çok şanslısın o kadar çok istedim ki normal doğumu anlatamam. elimden gelen herşeyi de yaptım sırf normal doğum yapmak adına çok da ağrı çektim ama olmadı.
benim 40+4 e kadar bekledik bebeğim usg de o gün 3960 gram çıktı. 3 cm açılmam vardı. bebek kakasını yapar diye çok korkuyodum. doktorum o gün yatış verdi. açılma, bebeğin kilosu herşey sınırdaydı, doktorumda çok karasız kaldı ama beklemeyi göze alamadık. zaten beklersek bebek de 4 kg ı geçecekti yine sezeryan olacaktım.
ertesi sabah suni sancı ile doğumu başlattı. açılmam 4-5 cm e ulaşmasına rağmen bebeğin başı kanala inmedi. bu yüzden de açılma muayenelerim çok ağrılı oldu. sürekli nst ye bağlıydık. başlarda bebeğin kalp atışları biraz bozuldu sonradan düzeldi. açılma ilerleyip de bebek kanala inmeyice suyumu patlattılar. suda yoğun mekonyum var dediler. o an yaşadıklarımı anlatamam bebeğim kakasını yapmıştı ve ben az çok kakasını yutarsa neler olabileceğini biliyordum. doktorum acil sezeryan kararı verdi. ona rağmen ameliyathane dolu olduğu için 1.5-2 saat daha sancı çekerek bekledim. sonunda da sezeryan oldum. çok şükür bebeğim sağlıklıydı.
geri dönüp bakınca normal doğum için doktorum da ben de elimizden geleni yaptık ama kaanım kanala inmedi ve kakasını yapmıştı o yüzden bekleme şansımız kalmamıştı. sağlık olsun on gün geçti ve ben oğluma her baktığımda o zor günü biraz daha unutuyorum:asigim:
herkes günü dolduktan sonra beklemediği için normal doğum yapılamadığını söylüyor, ama eğer biz daha 42. haftaya kadar yolu var diye bekleseydik bebeğim kakasını yutacaktı iyiki de beklememişiz.