Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eldıvensız ellerı üsüyor dıyorsun ya kollarını içine sok kazagının oralarda hava nasıl bılemem ama ben 1 haftadır eldıven kullanmıyorum 40 dan sn uyku duzenı degısır dıyolar benım eşim gece 5 te işe gidy 10 gündür uykusuz kaldıgı için baska odada yatıyor dun sabah 11 e kadar normaldı kahvaltı bıttı oturup kocamla çay içecem kalktı geldı verdım babasının kucana ortalık topladım bı dus aldım bı dısarda dolandı 5 te evdeyız 10 dak uyuyor 1 saat benı emıyor arada dılını çıkarıp yalıyor neyse 21 ettık saatı anca eşim hazırladı çayla biseyler yedık bende sabah artık uykuları düzene gırdı gel yatagında rahat yat dıyordum saat 22 olmus hala kucagımda emıp emıp bakıyor eşim dedi hadı herkes yerıne ben böyle iyiyim gündüz aksama kadar uyuyor uyanık duruyor babası eve geldımı 90 derece dönüyor bu kız bırakmıyorkı accık kocayla ılveleselım sankı cılvelesmesek o nasıl olcaktıkı
gündüz uzun bloklar halinde uyutma 2 saat uyusun en fazla uyandır emzir accık oyna sonra tekrar uyku. ben bu şekilde çözdüm gece uykularını. şimdi ailecek rahatız :kedi: :lepi:
opuyorumnanaktan çok saol güzelim.. inşallah daha iyi olucak zamanla.. ve bi an önce tamamen iyileşicek..:Saruboceq:geçmiş olsun refiyecim snan ve kızına inşallah biranönce düzelir kızının durumu.
1.yeşil kaka seni yada bebişin ayaklarınızı üşüttüğünüze işaret canım.. yada yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir.. ama ben oğlum yeşil kaka yaptığında ayaklarına sıcak su torbası koyuyorumm ve çorap yoksa sadece patikli alt pijamavarsa bi kat çorapgiydiriyorum şükürbi dahakikaka değişiyo..kizlar size bir sorun olacak lutfen bana yardimci olun kizim bugun 38. gunde 40i cikicak sali gunu gaz sorunu cok fazla yok yani oyle katila katila aglamalar geceuyanmalar filan yok neyseki ama su kaka olayi kafami cok karistiriyor . onceleri altin sarisi rengindeydi artik hep yesil kaka yapiyor biraz da sivi gibi ve gunde 6-7 kez yapiyor kimi zaman ustu basi batiyor sirtina kadar cikiyor kakasi .
not: sadece anne sutu aliyor mama ve su vermiyorum
1. sorum : yesil ve suvu kaka neye isaret sizce? sizin bebeislerde de varmi bu olay?
2. sorum : gunde 7 kez kaka normalmi sizin bebisler kackez yapiyor?
3. sorum : bu kadar cok kaka yapmasi kilo alimini olumsuz etkiler mi ?
4. sorum: sirtina kadar kaka yapmasi bezle mi ilgili bez icine cekmiyor olabilimi bu hafta huggis i deneyecegim..
5. sorum: her cok kaka yaptiginda poposunu yikiyoruz herheri batirdigi icin . ben tek basima kaldigimda nasil yapacagim islak mendille silinecek gibi degil tekbasima da nasil yikayacagim ? tek basina bu isi yapan var mi?
cevaplarinizi bekliyorum
olmadı canım az biraz sadece deliğinde morluk var gibi ama 3 aya kadar dr. normal dedi. istersen bi dr. götür canım.. geçmiş olsun..benim gibi bebeğin göbeğinde akıntı olan varmı?
eğer sarılık varsa 2 saatten fazla uyutma canım.. başta bizde de oldu sarılık dr. sık sık emzir dedi saat başı hatta ama olmadı 2saati geçmesin dedi. tek çareymiş ileri derecede olmadığı sürece...merhaba arkadaşlar mayıs annesiyim tecrübelerinizden yararlanmk istiyorm..
9 günlük oğluşum gece en uzun ne kadar uyumalı 2 saatte kaldrmm mı gerekiyo
vereliniortak ne güzel çözmüşsünüz canım olayı.. bende deniyim bari ama benim oğlan gece çıt sesine uyanıyo gündüz ayakları sık burnu sık yok asla uyanmıyo... o kadar da dikkat ediyorum gündüz aydınlıkta seste gece sesszi loş ışıkta yatağında uyutmaya.. ama düzelicek inş. zamanla.. :Saruboceq:gündüz uzun bloklar halinde uyutma 2 saat uyusun en fazla uyandır emzir accık oyna sonra tekrar uyku. ben bu şekilde çözdüm gece uykularını. şimdi ailecek rahatız :kedi: :lepi:
arkadaslar aranızda devıt 3 kullanan varmı bız cumadan berı kullanıyoz bıngıldagı çabuk kapatıyomus biseyler okudum netten fıkrı olan varmı
Arkadaslar aranızda devıt 3 kullanan varmı bız cumadan berı kullanıyoz bıngıldagı Çabuk kapatıyomus bİseyler okudum netten fıkrı olan varmı
slm kızlar nasılsınız bebıslernasıl bızde gunden gune buyuyoruz masallah ıyıyız..kızlar sımdı 13 gunluk daha yuzunde hala kırmızı lekeler cıkıyo ama bısure sonra gecıyo..oluyomuydu sızdede bıze vıtamın falan vermedı hıc bısıy kullanmıyorum sadece emzırıyorum..
kızlar müsli nerede satılır bılenınız varmı.kuru meyve ve yulaf ezmesı karısımıymış.
slm kızlar nasılsınız bebıslernasıl bızde gunden gune buyuyoruz masallah ıyıyız..kızlar sımdı 13 gunluk daha yuzunde hala kırmızı lekeler cıkıyo ama bısure sonra gecıyo..oluyomuydu sızdede bıze vıtamın falan vermedı hıc bısıy kullanmıyorum sadece emzırıyorum..
BUTUN MARKETLERDE VAR SÜTLE KARISINCA ÇOK GÜZEL OLUYO HAYIRDIR ZAYIFLAMAK İÇİNMİ YIYECEKSIN İÇİNE CEVİZ FINDIK KOYUNCA ÇOK TATLI OLUR
YANI DEVIT3 E DEVAM EDEYIMMI 1 YASINA KADAR DIGERLERINDE VERMEDILERDI KORKUYORUM BINGILDAK ERKEN KAPANIYOMUS DAMLA SAYISINI DÜSÜRÜYOLARMIS VS VS