kokoşcum
seni ekliyciktim ama malese ark isteği yok sende
sen beni ekle özge yıkılmaz soyal...
istek yolladım özge:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kokoşcum
seni ekliyciktim ama malese ark isteği yok sende
sen beni ekle özge yıkılmaz soyal...
fundacım geçmişe daha bakamadım ama seni görünce de atlayamadım çok geçmiş olsun tatlım hiç kendini üzme demekki göktuşum birazcık yatkın çabuk hastalanmaya. doktorumuz da öyle demişti bizim doğuştan bazı çocuklar kolay kolay hastalanmaz bazıları da çok sık hastalanır diye. lütfen senin göktuşa ne kadar iyi baktığını hepimiz biliyoruz kendini suçlama. hem havalar da çok dengesiz. kıyamam göktuşuma koca iğneyi vurdular demek inşallah son olur bu toparlanır cep herkülümopuyorumnanaktankızlar çk kötü bi gün geçrdm
öğledn sonra oğlumun göğsü baya hırıltılandı hastaneye giittk bronşit olmuşuz hava verdiler ventolin yani sonra kocaman bi iğne yaptılar.bize yapılan büyük şırıngalarla ya nasıl olur büyük şırınga dedim ama adam iplemedi bile beni.ne iğnesi dedim alerji dedi tekrar üstüne ne iğnesi diye sordum ağzının içinde bişey geveledi anlamadm.ya kocaman iğneyi vururlarken oğlum öyle çok ağladıki....Allah kahretsn beni ya bu 4. soğuk algınlığımız ya nasıl hasta ediyrum ben ya anlamıyrum milletn çocuğu kapıda gezio bişey olmuyo biz araba ile gidiyrz hasta ediyoruz.geçen gün kendini bilmez bi kız mağazada şp diye öptü göktuğu o gün hasta oldu yavrum ya...tanımadıkları çcuğu niye öperlerki ya şimdi ğlum baya hasta of çk kötüyüm ya çk ağladı ğlum yarım saat yıktı hjastaneyi tanbi bende nla beraber annem aradı beni ağladğımı duyunca geldiler hemen sağlsunlar ana olmak çk zor ya.....![]()
fundacığım canım çok geçmiş olsun canım yaaa kıyamam ben ona yaaa offf canım dün akşam aradım seni ne yaptınız diye çokk geçmiş olsun bitanem araba olsa hemen gelirdik valla bir türlü alamadık gitti şu arabayı ne kadar zormuş arabasızlık inşallah aldığımızda geliceğm yanına en kısa zamnda canım benim
merhabalar kızlar birkaç gündür internetim yoktu giremedim umarım herkes iyidir. biz gribiz daha doğrusu eşim gripti o iyileşti kaan 2 gün hapşırdı azıcıkda burnu aktı. ama çok şükür ateşsiz atlattık. hafiften sıyırdı geçti oğlumu. bende 2 gündür kötüydüm alerjimiyim grip mi diye bocaladım korkuma dün kaana yaklaşamadım bulaştırırım diye. neyseki bugün iyiyim sanırıım alerji-nezle arası bişeydi. kaanın hafif atlatmasına çok sevindim. bayağı huysuzdu ve uykusuz kaldık ama çok şükür atlattı hemen.
fundacım geçmişe daha bakamadım ama seni görünce de atlayamadım çok geçmiş olsun tatlım hiç kendini üzme demekki göktuşum birazcık yatkın çabuk hastalanmaya. doktorumuz da öyle demişti bizim doğuştan bazı çocuklar kolay kolay hastalanmaz bazıları da çok sık hastalanır diye. lütfen senin göktuşa ne kadar iyi baktığını hepimiz biliyoruz kendini suçlama. hem havalar da çok dengesiz. kıyamam göktuşuma koca iğneyi vurdular demek inşallah son olur bu toparlanır cep herkülümopuyorumnanaktan
evet ya kızlar neden bebeklerınız hastalandıgıda kendınızı suclayıp duruyorsunuz ben anlam veremıyorum tabıkı en ıyısını ıstıyoruz onlar ıcın
üzmeyın kendınızı
refiyecim bizde 9-20 kullanıyoruz önceki 7-18 di ama sıkmaya başlayınca değiştirdik şimdi daha rahat etti yavrumiyi akşamlarr.. iyi pazarlar kızlarr...
umarım herkes iyidir.. geçmişe bakabilicem inşallah... ama face dengörmüştüm..
fundacım.. çok geçmiş olsun tatlım.. inşallah iyileşicektir bi an önce.. bende çok sakındığımı düşünüyorum bazen... balkona çıkarmak zorunda kalıyorum bazen edayı okula uğurlarken uyanık olurda durmazsa utku.. onda biler battaniyeye sarıyorum ama işte nerden nerden bulup hastalığı kapıyolar.. inşallah göktuğ paşa da bi an önce iyileşir..
kızlarr bizde bugün hava bursada çok güzeldi.. onu fırsat bilip gezmeye çıkalım dedik.. gezmeden sonra metroyada uğradık.. utkunun bezi ıslak mendili pişik kremi falan bitmişti.. popo ihtiyacı yani :))) bu arada bezde primanın 4+ sını aldım.. evde 5-6 tane öncekilerden var ama açıp denedim .. bu daha iyi geldi yaa.. gerçi 9-20 kg. yazıyo ama diğeri bacaklarında iz yapıyodu paşamın.. bu daha rahat oldu sanki.. neyse.. metro -koçtaş yeni açıldı bizim evin yakınına.. amaan allahım ne izdiham.. sanki bedva dağıtıyolar.. otoparkta 3 tur attık da arabaya yer bulabildik.. içerisi ayrı kalabalık.. allahtan utkunun arabasını almışız.. gerçi genellikle utku kucakta ,araba elde aksesuar olarak gezdi ama olsun :)
asıl haber şu...tam metroda kasadan geçip çıkıcaz.. eşim kasada bekliyo bizde yan tarafta utkuyla dikliyoruz.. yanımızdan geçen bi bayan utkuya bakıyo.. gülümsedim bende.. "utkuu ?" dedi.. baktım kadına.. "refiyee?" dedi arkasında :))) evett dedim bende :))) çıkarıcam anımsar gibiyim simayı ama yok çıkmıyo :) neyse fazla düşünmeme gerek kalamdan ben filiz.. kk den dedi.. bebeğimiz nickli arkadaşımız ipeğin annesi yani.. eşi ipekle birlikte çıkmış merketten.. çıkıyosanız .pek dışarda.. görmek istersen dedi.. ben eşime ark.ın yanındayım deyip açıklama yapmadan çıktım eda ve utkuyla.. aman Allahım ne tatlı ne şeker bi kız.. pusetinde cingöz cingöz bakınıyodu.. uslu narin prenses.. neyse ayakstü tanışma ve sohbet ettik birazcık.. inşallah daha uzuun görüşmelerimiz de olucak.. aynı şehirde olmamıza rağmen görüşememiştik.. tesadüfen de olsa tanışmak güzel.. artık ölsemde gam yemem.. şu kkden biriyle tanıştım yüzyüze görüştüm ya oohhhh :) filizciim çok zarif bi bayan zaten o ayrı mesele.. ama ben bi paçozdum kii :))) öylesine bi eda bi utkuyle uğraşmaktan eşarbımın ağzı yüzü yamulmuşş. benim şaftım kaymış :)) amann inş. görüşürüz birdaha da süslenir püslenir giderim de filizciimin göz zevkini zedelemem bidaha :))
şimdi geçmişe bi bakayımm...
merhaba yurdagülcümselam guzel anneler
fundacım cok gecmıs olsun canım ıns. En kısa zamanda ıyılesır goktug
zeynepcım ıdılde gızem gıbı gece sureklı saat bası aglayarak uyanmalar dedıgın gıbı sakı basa donduk ıns. Bır an once eskı duzenımıze kavusur canım
merve canım sukur atlatmıssınız kına olayını bıraz sorunlu olmus ama ıste anlayıssız ınsan cok maalesef
refıyecım ne guzel bır tesaduf olmus super ya
evett bıze gelınce hala dıs falan yok ama huysuzluk uykusuzluk yaramazlık hat safhada cabucak gecse su gunler bazen tukendıgımı hıssedıyorum helede mıgren agrılarıda eklendıyse buna off offf
hayırlı olsun incileriniz canımkızlar geçmişe birkaç sayfa bakabildim.. utku durmuyo yine.. babası birazoyaladı ama huysuzluğu başladı.. bu saatlerde başlıyo genelde gece uykusuna geçene kadar devam ediyo.. sonra da sabaha kadar mızır mızır tam dalmadan uyur gezer gibi sabah oluyo... hıı bu arada 23 ünde ilk dişimiz 29 ekimde de 2. dişimizi patlattık.. ateş olmadı pek fazla ama huysuzluk ve dere gibi akan ağız suyu kaçınılmaz tabi..
yurdagülcüm.. valla süper bi tesadüf oldu.. manayla oncaaynı şehirde görüşememişken tanışmış olduk..
kızlar çk kötü bi gün geçrdm
öğledn sonra oğlumun göğsü baya hırıltılandı hastaneye giittk bronşit olmuşuz hava verdiler ventolin yani sonra kocaman bi iğne yaptılar.bize yapılan büyük şırıngalarla ya nasıl olur büyük şırınga dedim ama adam iplemedi bile beni.ne iğnesi dedim alerji dedi tekrar üstüne ne iğnesi diye sordum ağzının içinde bişey geveledi anlamadm.ya kocaman iğneyi vururlarken oğlum öyle çok ağladıki....Allah kahretsn beni ya bu 4. soğuk algınlığımız ya nasıl hasta ediyrum ben ya anlamıyrum milletn çocuğu kapıda gezio bişey olmuyo biz araba ile gidiyrz hasta ediyoruz.geçen gün kendini bilmez bi kız mağazada şp diye öptü göktuğu o gün hasta oldu yavrum ya...tanımadıkları çcuğu niye öperlerki ya şimdi ğlum baya hasta of çk kötüyüm ya çk ağladı ğlum yarım saat yıktı hjastaneyi tanbi bende nla beraber annem aradı beni ağladğımı duyunca geldiler hemen sağlsunlar ana olmak çk zor ya.....mafoldumben
iyi akşamlarr.. iyi pazarlar kızlarr...
fundacım.. çok geçmiş olsun tatlım.. inşallah iyileşicektir bi an önce.. bende çok sakındığımı düşünüyorum bazen... balkona çıkarmak zorunda kalıyorum bazen edayı okula uğurlarken uyanık olurda durmazsa utku.. onda biler battaniyeye sarıyorum ama işte nerden nerden bulup hastalığı kapıyolar.. inşallah göktuğ paşa da bi an önce iyileşir..
kızlarr bizde bugün hava bursada çok güzeldi.. onu fırsat bilip gezmeye çıkalım dedik.. gezmeden sonra metroyada uğradık.. utkunun bezi ıslak mendili pişik kremi falan bitmişti.. popo ihtiyacı yani :))) bu arada bezde primanın 4+ sını aldım.. evde 5-6 tane öncekilerden var ama açıp denedim .. bu daha iyi geldi yaa.. gerçi 9-20 kg. yazıyo ama diğeri bacaklarında iz yapıyodu paşamın.. bu daha rahat oldu sanki.. neyse.. metro -koçtaş yeni açıldı bizim evin yakınına.. amaan allahım ne izdiham.. sanki bedva dağıtıyolar.. otoparkta 3 tur attık da arabaya yer bulabildik.. içerisi ayrı kalabalık.. allahtan utkunun arabasını almışız.. gerçi genellikle utku kucakta ,araba elde aksesuar olarak gezdi ama olsun :)
asıl haber şu...tam metroda kasadan geçip çıkıcaz.. eşim kasada bekliyo bizde yan tarafta utkuyla dikliyoruz.. yanımızdan geçen bi bayan utkuya bakıyo.. gülümsedim bende.. "utkuu ?" dedi.. baktım kadına.. "refiyee?" dedi arkasında :))) evett dedim bende :))) çıkarıcam anımsar gibiyim simayı ama yok çıkmıyo :) neyse fazla düşünmeme gerek kalamdan ben filiz.. kk den dedi.. bebeğimiz nickli arkadaşımız ipeğin annesi yani.. eşi ipekle birlikte çıkmış merketten.. çıkıyosanız .pek dışarda.. görmek istersen dedi.. ben eşime ark.ın yanındayım deyip açıklama yapmadan çıktım eda ve utkuyla.. aman Allahım ne tatlı ne şeker bi kız.. pusetinde cingöz cingöz bakınıyodu.. uslu narin prenses.. neyse ayakstü tanışma ve sohbet ettik birazcık.. inşallah daha uzuun görüşmelerimiz de olucak.. aynı şehirde olmamıza rağmen görüşememiştik.. tesadüfen de olsa tanışmak güzel.. artık ölsemde gam yemem.. şu kkden biriyle tanıştım yüzyüze görüştüm ya oohhhh :) filizciim çok zarif bi bayan zaten o ayrı mesele.. ama ben bi paçozdum kii :))) öylesine bi eda bi utkuyle uğraşmaktan eşarbımın ağzı yüzü yamulmuşş. benim şaftım kaymış :)) amann inş. görüşürüz birdaha da süslenir püslenir giderim de filizciimin göz zevkini zedelemem bidaha :))
kızım grip oldusabah bi baktım resmen büyük insan gibi sümüklenmiş ayy hırıkhırık zor nefez alıyoo
..ilk defa bu kadar tıkanıyo ben napıcam şimdi DR götürsem ilaç verir hemen ilacda kullanmak istemiyorum.YARDIMMMMMM
saol tatlımm valla sen göktuşuma o kadar üzülrken aman kaan da hafif atlattı gribi diyemedim canım yaa. bizim çocuklarımız ev çocuğu oldu dışarı çıkarmaya korkuyoz ondan bu kadar narinler galiba. biraz daha dış hayata alıştırmak lazım belkide.canım sizede çk geçmiş lsun telefnda söylemedn tatlım ya çabucak atlatmanıza sevndm.bizim ğlan bugün biraz daha iyi en azından hırıltı gitti.ya evet çk iyi bakıyruz ama hatalarımızda luy mesela eşimn iğnesi için 3 akşam üst üste hastneyye gttk arabayla biz girmedk hastaneye arabada kaldk ama sıcak sğuk etkiledi kuzumu belki öyle yapmasaydm hasta lmayacaktı![]()
ay canım yaaa bende sinir oluyom ne zaman dışarı çıksak kaynanam bi taraftan başkaları bir taraftan ver çocuğu diyo. kaynanalarla ömür geçmez çık dolaş şekerim alışveriş merkezleri heryerden sıcak zaten:)slm kızlar kabus gbı gecen bı kına gecesıden sonra evınde huzur buldu yavrum mescıtden cıkamadık seste rahatsız oldu uyumadı mescıde gırdım adamdan yastık ıstedım tum gece ayagımdan ınmedı bı de ustune mıllet ordan burdan cekıstırınce ıyıce sınır oldu bızımkı.kadının bırı de gelmıs ver bana dıye cocugu cekıstırıyo veremem dedım manyak mı ne bıseyler mırıldandı ama anlamadım valla cok ta tınn zaten kım ne derse desın.ha bombayı unuttum :)berat aren kaynanamın kulagındakı kupeyı bı asıldı kulagı kanadı kupeyı yerlerde aradılar:))))
fundacım valla tek gıttıgım yer haftada 1 2 kez annemler arada da kaynanagıl alısverıs merkezlerının falan yerını unuttum ınan evın ıcınde nerden alıyolar anlamıyorum dedıgın gıbı mılletınkı sokaklarda ne battanıye var e bısey kucakta gezıyo bısey olmuyo bızımkıler evde hastalanıyo ınsallah atlatırlar bı an once canım cok gecmıs olsun olsun goktug pasaya da kıyamam yavruma bı de ıgne acısı cekmıs kuzum
zeynepcım uykusuzluk bızde de var dısler mı gelıyo acaba onceden gaz sıkıntısı sımdı diş bunların uykusu ne zmn duzene gırecek acaba:)allahım beterınden esırgsınde bunlar tatlı telaseler
aman da aman sizin buluşacağınız yoktu zaten iyi olmuş tesadüf. vay beee biri de benim arkamdan bağırsa birgün kızzz tarhannn tuğba diye ne güzel olur:)iyi akşamlarr.. iyi pazarlar kızlarr...
yurdagülcüm özledim ya görüşemiyozz alın artık şu arabayı da gelin bizim geleceğimiz yok bu gidişleevett bıze gelınce hala dıs falan yok ama huysuzluk uykusuzluk yaramazlık hat safhada cabucak gecse su gunler bazen tukendıgımı hıssedıyorum helede mıgren agrılarıda eklendıyse buna off offf
tatlımmm hayırlı olsun incileriniz ya şöyle dişlerinin göründüğü bir resim çeksenizde biz de görsek şu incileri:)iyi geceler kızlarr
uyumadan bi bakayım dedim
bugün 2. dişimizde çıktı ön altta diğerinin hemen yanında çok şirin oldu yavrum
çok geçmiş olsun canımmm ben bu konuda deneyimsizim. hafif bir nezleyi ıhlamur-kuşburnu ile atlattık biz çok şükür darısı başınıza canımkızım grip oldusabah bi baktım resmen büyük insan gibi sümüklenmiş ayy hırıkhırık zor nefez alıyoo
..ilk defa bu kadar tıkanıyo ben napıcam şimdi DR götürsem ilaç verir hemen ilacda kullanmak istemiyorum.YARDIMMMMMM
canım benim oğlumun oturmaya gönlü yok oturtunca durmak istemiyo ya sevmiyo oturmayı ya da hazır değil daha. demekki senin kızında oturmayı sevmiş:) ana aramızda birkaç arkadaşın bebeği oturuyo.hatta emekleyenler bile var:)) yani bebekten bebeğe değişiyo canım.merhabalar herkese.benimde 8 nisan doğumlu kızım var.kızlar merak ediyorum sizin bebekleriniz oturmaya başladımı.yoksa oturmaları için daha erkenmi.benim beş yaşında oğlum var.o daha geç oturmuştu. ama kızım yatarken başını kaldırıyor ağlıyor otoutturuncada susuyor.cevap yazınlütfen.birde siz ferro sanolmu kullanıyorsunuz ferrum damlamı.kaçar damla yazarsanız sevinirim