• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

ayyy şimdi geçmişe baktımda içim burkuldu yaa...buraya ilk girişim kese göründümü falan...çok şükür Allahıma evlatlarımızı bize bağışladı...yaa ağlıycaöm şimdi çok duygulandım:58::58::58:

selam valla burasida canlansa ne güzel olur :)))
ayrica civ civ seni görmek ne hos
facebook grubumuzda yoksun sen herhalde yoksa benmi bilmiyom ay
okadar cok kisi varki burdan nuickini bilemedigim :))
sağol cnm arkadaşım,sevindim valla..
benim face yok,doğru biliyosun.bir ona elim değmedi,vakit olmuyo,buraya bile gece bakınınıyorm,kocişle bebişimi uyutup.kıskanıyorum valla diyosunuz ya hep face filan,burası daha başkaydı ya heyecan doluydu paylaşımlarımız...öpüyorm cnm :16:

ayyy şimdi geçmişe baktımda içim burkuldu yaa...buraya ilk girişim kese göründümü falan...çok şükür Allahıma evlatlarımızı bize bağışladı...yaa ağlıycaöm şimdi çok duygulandım:58::58::58:
seni okuyunca ben de çok duygulandım,gözlerim dolu dolu oldu,günler ne çabuk geçiyor dimi,sene dediğin dün gibi geride kalıyor sanki...oğlumla geçen her vaktin donmasını istiyorum.sanki yarın uyandığımda günler geçiverecekmiş gibi geliyor,her anı kaydetmeye çalışıyorum beynime :53:

bende aylaarr sonra bir bakayım neler oluyo dedim ve geldiimm... :16:
hoşgeldin :71: arada bi yazın yahu eskilerden :kkk::kkk:

çok sevndm ya uzun zaman sonra bikaç kişi bakmış buraya ben hergün bakıyorum ama gelen giden yok.çok sevndm yazanları görünce.....bana burası daha özel geliyo ilk ler burda yaşandı nasıl olsa.haftada 1 gün burda yazışalım dedim ama kimse oralı olmadı....iyi oluırdu aslında ya 2011 nisan annelerine de heyecan katardk:9:

ayyyy burası benım ılk yazdıgım yerdı hergun yazardım nezaman dogcak die şimdi kocaman oldu sıpa yurumeye calışıo. ama ben spral taktırdım ve tutmadı sımdı gıne hamıleyım şimdide agustosta bı kardesımız gelıo. :61::49::58:

oo ne güzel sağlıkla gelsin yavrun canm inşallah benmde 2.meleğim olur:16:

ayyyy burası benım ılk yazdıgım yerdı hergun yazardım nezaman dogcak die şimdi kocaman oldu sıpa yurumeye calışıo. ama ben spral taktırdım ve tutmadı sımdı gıne hamıleyım şimdide agustosta bı kardesımız gelıo. :61::49::58:

ay ne güzel saglikla al canim bebegini kucagina

kiz funda bir an 2. yolda okudum ya
insallah tez zamanda sende kavusursun 2. bebegine
inan bana daha bir farkli :))

yine beeeennnnn :16: haftada 1 de olsa gireyim diyorum bende.. burası gerçekten de ilk göz ağrım.. daha hamile bile değilken yazmıştım nisan analarına :)) bakınız.sayfa7 :)))
biz şükür iyiyiz.. emekkleme,sıralama ve yürümeye çalışmayla geçiyo bütün günümüz. en son 6 adımda kaldık.. ama bazen diretiyo ayaklarını yere basmıyo oturmak istiyo.. sanırım yürümesi için bazen çok üstüne gidiyorum paşamın.. neyse hayırlısıyla yürüsün de zamanı gelince.. rabbim ne zaman izin verirse o zaman yürücek sağlığı iyi olsun yeter diyorum aama bir an önce yürüdüğünü görmek için de sabırsızlanıyorum napimm... ama 6 adıma kadar atabiliyo devamı da gelir demi kısa zamanda? :) 3-4 gündür burnu akıyodu kuzumun.. dünden beri de çatır çatır öksürmeye başladı :( yarın hem 11 aylık kontrolümüz var hm öksürüğünü söylicem.. benden de haberler pek hoş değil.. kulağım tıkaıp ağrımaya başlamıştı 1 haftadır.. 3 günlük devlet hast.koşuşturmacasından sonra salı günü kafamı toparlayıp mantıklı olanı yaptım. bi özel hast.gittim..kulak iltihabı dedi. o günden beri de salı-perş.-c.tes olmak üzere dr.daydım.. p.tesi yine gidicem... şu an içindeki kötü iltihabik durum daha iyi.. tıkanıklık da açıldı ama iltihabı dışına vurdu :43: kulağım şu an şiş,kırmızı ve acayip bi hal aldı.. dün antibiyotik iğneye başladık.. sabah-akşam.. inşallah bir an önce geçer..iyileşir.. çünkü artık bu durumdan sıkıldım.. halime şükür diyorum ama bu sorundan ölücem hiç geçmicek gibi geliyo :43: :58: bakalım yarın da gidicez ne dicek dr.um.. bebek olmasa hast.yatma durumum vardı.. ama imkansız.. oğlum emiyo.. gündüz neyse de gece nasıl durdururlar.. uyumaz ki.. neyse şimdilik ayaktan tedaviye çabalıyoruz..
son olarak umarım herkes iyidir.. hasta olanlar varsa acil şifalar diliyorum..herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı günler...:16:

hayırlı olsun demekten başka bi söz bulamıyorum. inş.sağ salim alırsın yavrunu kucağına.. başlarda zor olucaktır ama büyüdüklerinde arkadaş gibi iyi bi durum yani.. peki 2. bebeğinin cinsiyeti ne? merak ettim :)
Rabbim gönlüne göre versin fundacımmm
:16: :80: :69: :64: :38: dünürüüüümmm :13: :16:

yine beeeennnnn :16: haftada 1 de olsa gireyim diyorum bende.. burası gerçekten de ilk göz ağrım.. daha hamile bile değilken yazmıştım nisan analarına :)) bakınız.sayfa7 :)))
biz şükür iyiyiz.. emekkleme,sıralama ve yürümeye çalışmayla geçiyo bütün günümüz. en son 6 adımda kaldık.. ama bazen diretiyo ayaklarını yere basmıyo oturmak istiyo.. sanırım yürümesi için bazen çok üstüne gidiyorum paşamın.. neyse hayırlısıyla yürüsün de zamanı gelince.. rabbim ne zaman izin verirse o zaman yürücek sağlığı iyi olsun yeter diyorum aama bir an önce yürüdüğünü görmek için de sabırsızlanıyorum napimm... ama 6 adıma kadar atabiliyo devamı da gelir demi kısa zamanda? :) 3-4 gündür burnu akıyodu kuzumun.. dünden beri de çatır çatır öksürmeye başladı :( yarın hem 11 aylık kontrolümüz var hm öksürüğünü söylicem.. benden de haberler pek hoş değil.. kulağım tıkaıp ağrımaya başlamıştı 1 haftadır.. 3 günlük devlet hast.koşuşturmacasından sonra salı günü kafamı toparlayıp mantıklı olanı yaptım. bi özel hast.gittim..kulak iltihabı dedi. o günden beri de salı-perş.-c.tes olmak üzere dr.daydım.. p.tesi yine gidicem... şu an içindeki kötü iltihabik durum daha iyi.. tıkanıklık da açıldı ama iltihabı dışına vurdu :43: kulağım şu an şiş,kırmızı ve acayip bi hal aldı.. dün antibiyotik iğneye başladık.. sabah-akşam.. inşallah bir an önce geçer..iyileşir.. çünkü artık bu durumdan sıkıldım.. halime şükür diyorum ama bu sorundan ölücem hiç geçmicek gibi geliyo :43: :58: bakalım yarın da gidicez ne dicek dr.um.. bebek olmasa hast.yatma durumum vardı.. ama imkansız.. oğlum emiyo.. gündüz neyse de gece nasıl durdururlar.. uyumaz ki.. neyse şimdilik ayaktan tedaviye çabalıyoruz..
son olarak umarım herkes iyidir.. hasta olanlar varsa acil şifalar diliyorum..herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı günler...:16:

hayırlı olsun demekten başka bi söz bulamıyorum. inş.sağ salim alırsın yavrunu kucağına.. başlarda zor olucaktır ama büyüdüklerinde arkadaş gibi iyi bi durum yani.. peki 2. bebeğinin cinsiyeti ne? merak ettim :)

Rabbim gönlüne göre versin fundacımmm

:16: :80: :69: :64: :38: dünürüüüümmm :13: :16:

he dünür :))
kiz gecmis olsun ne bu hastaliklar böyle ya gerci allahim beterinden saklasin sükür bu günümüze
pasamada gecmis olsun canim sanada
insallah tez zamanda atlatirsiniz hastaliklari
ayrica masallah benim kuzuma 6 adim azimsinacak bisey degil devamida gelecek insallah
benim kizda dikilyo dikiliyor oturuveriyor valla
utkuya simdeden alistira alistira söyle benim kiz cok tembel öyle yemekti bulasikti ugrasamaz hic sanmiyorum hep hazira konacak herhalde :69:
buda tabi utkuya düsecek:60::60:

GÜNAYYDIIIINNNNN HERKESEEEEE...

amanın dünürümle ben yazışıyoruz sanki.. kimseler yazmamışş.. neysee.. dr.a gitmeden azıcık bakayım dedim..

he dünür :))
kiz gecmis olsun ne bu hastaliklar böyle ya gerci allahim beterinden saklasin sükür bu günümüze
pasamada gecmis olsun canim sanada
insallah tez zamanda atlatirsiniz hastaliklari
ayrica masallah benim kuzuma 6 adim azimsinacak bisey degil devamida gelecek insallah
benim kizda dikilyo dikiliyor oturuveriyor valla
utkuya simdeden alistira alistira söyle benim kiz cok tembel öyle yemekti bulasikti ugrasamaz hic sanmiyorum hep hazira konacak herhalde :69:
buda tabi utkuya düsecek:60::60:

çok sağol canımm dünürümm :16: nazarrr bence yaa.. utku doğduğundan beri hastaneden gelemiyoruz kızz.. tabi Allah beterinden korusun buna şükür ama işte yıpranıyo insan.. nasipse c.tesi günü mevlüt okutucam.. kem göz,nazar ne varsa üstümüzde.. >Rabbim kabul etsin inşallahh...
amaaan dünür dert ettiğin şeye bakk.. hümeyra yapmazsa utku yaparr.. olmadı sana yakınlarsa azıık sen bana yakınlarsa da ben yardımcı oluruumm.. aman olmadı işe girerim ek gelir bişiy ayarlarız bi yardımcı tutarız onlara :21: herşeyt feda kuzularımaa.. hiiç dert etme sen :34: :9: hem utku da üşengeçlikte senin kızdan aşağı kalmaz yaa.. 5 adım sonra löp yere :)) ama zamanla olucak inşallaahh.. ayy dr.saatim geçicek. hazırlanıcam daha :12: hıı kulağım azıcık da olsa iyiye gidiyto sanki.. şu an duyuyorum çok şükür.. ağrı sızı yok.. sadece görsel olarak feci :25: inş. bu da geçicekk.. çok öpüyorum tatlım seniiiii :16: gelinimiiii :16: batuhanınııııı :16:

bu arada kilo tickerını görmedim sanmaa :9: çok iyi didiyosun tatlımm.. kk de bi gruplamı zayıflıyon.. hangisi?? ayy sana şuncağzı söyliyim sadece.. biz ikimiz dünürüzz ama bu konudada aynı ştandartlardayız :27: kilo konusuında :59: :37:

kismeler uğramamış :63:

bugün dr.daydık.. benimkinde dr iğnelere devam dedi ve 2 tane krem verdi.. kulağımın dış yüzeyine sürücem: antibiyotikli krem birisi.. cuma saat 10 da gidicem tekrar ko ntrole..

oğluşumun da hem hafif öksürüğü vardı hem 11 aylık kontrolü.. paşam 11,400 gr. 77-78 cm boy.. maşallah kuzuma.. öksürüğü de ciğerler temizmiş. sadece boğazlarda akut faranjit dedi. ama antibiyotik yok.. o kadar ciddi değilmiş.. 2 öksürük şurubu tamamdır.. inş. geçicek öksürüğü paşamın da..,

öptük herkesiii :16:

kismeler uğramamış :63:

bugün dr.daydık.. benimkinde dr iğnelere devam dedi ve 2 tane krem verdi.. kulağımın dış yüzeyine sürücem: antibiyotikli krem birisi.. cuma saat 10 da gidicem tekrar ko ntrole..

oğluşumun da hem hafif öksürüğü vardı hem 11 aylık kontrolü.. paşam 11,400 gr. 77-78 cm boy.. maşallah kuzuma.. öksürüğü de ciğerler temizmiş. sadece boğazlarda akut faranjit dedi. ama antibiyotik yok.. o kadar ciddi değilmiş.. 2 öksürük şurubu tamamdır.. inş. geçicek öksürüğü paşamın da..,

öptük herkesiii :16:

merhaba uzun bir aradan sonra sizinleyım kızlar refiye zeyra tanıdınız mı beni.teyzoşlarının güzelleri ne yapıyo sizleri özledim burdayım artık sizi seviyorum...:21:

geçmiş olsun canımcım dr ıburamın dıye surup verdı cok ıyı geldı ya hemen gectı ıkı gunde antıbıyotık vermıyor doktorumuz bızımde ıhlamur ve bu surupla gectı sükürler olsun sende doktoruna sorup verebılırsın

kimse yok mu. burada buluşacak saatlerımızı verelımde oyle yazışalım merak edıyorum neler yapıyorsunuz uzun bır sure oldu cunku ne dersınız canlarım ben kendımı anlatayım da kızım ruveyda nisan 6 da yasını doldurcak rabbım nasıp ederse inş.10,900 gr 74 cm boyu yurumeye yavas yavas basladı resmıde goruyorsunuz aklıma ne geldı paylasayım dedım benım tupbebekle oldu kızım bana hamıle oldugumu soylecekler 1 saat kaldı tahlıl gonderdık beklıyoruz hemen burayı actım ve haber bekledıgımı soyledım kardeslerme dua edelım dedım ıyıkı vardınız benım yanımda oldunuz sızı sevıyorum kadınlar kulubu yöneticileri ve nısan annelerı opuyorum sizi kocaman canlarım benimm:71:

iyi günlerr sevgiliiii kimsesiiiizzz topiğim....

hala kımse gelmemiş yada benim yazdıgımı kimse umursamamışş:14::14:

slm cnım. hoşgeldiniz kızınla ikiniz.. maşallah kızına ve geçmiş olsun cnım.. hatırladım tabiki hatırlamammı.. kimseler uğramıyor artık buraya.. gerçi 1 hafta öncesine kadar aylardır bende gelmiyordum ama dedim ilk gözüm ün ağrısı olan kk arada bir de olsa girip yazmalı.. ama şimdi görüyorum ki zaten kimse girmiyomuş.. tek ben değilmişim yani.. şimdi kendim söylüyorum kendim dinliyorum :)))

karlı bir bursadan iyi günler herkese... hava çok soğuk değil ve heryer muhteşem kar dolu.. okullar da tatil.. sıcacık evimizde kızım,oğlum ve ben.. daha ne isterim.. eşimde olsa iyidi ya neyse.. o da evde dursa kim para kazanıcak :))))
halaa kimse gelmemiş :(

buneya... tatlım ben sana cevap yazdım ama.. üstte görmemiş olmazsın.. kime diyorum yazmışsın da en azınddan sana yazdığım mesaja bir iki kelime cevap yazabilirdin.. neyse tatlım sen bilirsin...

ayşe ve gülsemin.. gördüm sizii :))) ilk mesajlarınızı aramaya mı geldiniz ? :)) bir iki kelime yazmadan gitmeyin yahuu :)) :64:

Back
X