2010 Nisan Anneleri

Hoşbulduk
opuyorumnanaktan
Kızlar benim bugün midem çok bulanıyor yaa.Birde göğüs kafesim ağrıyor nefes alırken sanki birisi dövmüş gibi yaaa

günaayydın arkadaşlar bi gün girmedim neler olmuş neler ikizler yeni gelenler büssürü bebiş oldu burda ne güzel:) dün oruçluyduk bebişimle ii geçti çok şükür bugünde niyetlendik birazcık bulatım ama garip olan sürekli uyku halim var uyuyorum ama anlık hemen uyanıyorum garip garip rüyalar görüyorum korkuyorum tuhafım yani dinlenmeyede çalışıyorum ama yapamıyorum 29 undada iş başı allahım yaardım edecek inşallah hepimize güzel şeyler yaşayacaz demi kızlar

kızlarr size bişi sorucam.. benim test yapıp silik çizgiyi gördüğüm günden beri feci göğüs ağrım var... gündüz sudyenle pek bi sıkıntı yokda gece ilk çıkardığım an sanki 1 tonlar ve feci ağrı oluyo.. dr. uma söledim gebeliğin sağlıklı olduğunun belirtisi sayabiliriz dedi ama normalmi sizce de?

kızlarr size bişi sorucam.. benim test yapıp silik çizgiyi gördüğüm günden beri feci göğüs ağrım var... gündüz sudyenle pek bi sıkıntı yokda gece ilk çıkardığım an sanki 1 tonlar ve feci ağrı oluyo.. dr. uma söledim gebeliğin sağlıklı olduğunun belirtisi sayabiliriz dedi ama normalmi sizce de?

evet canım normal.Bende de olmuştu.Hala var.
:dance:

Canim ben de ayni dertten muzdaribim. Inan kazara bi yere degse feci aciyolar. Yatarken naapcami sasiriyorum. Daha ilk ayda boyle olursa sonra noolur acaba. :bbo:

bende de var canım normaldir hamileliğin belirtsinden bitanesi geniş bi çamaşır kullanmalıymışsın seni rahatsız etmeyecekmiş ozaman bebişmiz sağlıkla devam ediyo demekki...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
naz1982, angelsky, buket_asude, dtbernat, esros, haceroguz, sinemsin2811

c.tesı gıttıgımde 8 mm yazıyor kese bugun 13 mm olmus karından baktırdım yıne ıhsallah yoktur bı sorun canım

amanda maşallah nazar değmesin

ilk bebekleriniz mi? Benim ilk...
benimde ilk kuzum

kızlar daha geçen ay ne zaman bende anne olacağımmm diyerek ağlarken Allah'ım bana bu ay hamile kalmayı nasip etti. benim ki daha 6 hafta 4 günlük. dün doktora gittik abdominal ultrasyondan baktık bebişime keseciğin içinde o kadar sevindim ki hep üzüntüden ağlayan ben ilk kez sevinçten ağlamanın tadını çıkardım.Allah'ım ne güzel bir duyguymuş Allah'ım yaşamak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.arkadaşlarım bende fazla bulantı olmuyor ama her zaman abur cubur yemek isteyen ben şimdilerde yiyemiyorum içim almıyor. bende kilo verenlerdenim...

gözün aydın cnm

merhaba bende 2010 nisan annesi olucam inşallah Allah nasip ederse. inşallah herkes bebişini sağlıkla kucağına alır. benim 4+2 günlük.

hoşgeldin cnm

kızlar bende doktora gittim bugün. şükür ki bizimki zıpkın gibiymiş :))
hatta çokda büyümüş tam 1 cm olmuş. progestanı günde 1 taneye düşürdü doktor. istirahate devam :)
bu arada 2 kiloda vermişim :)))

Merhaba herkese... Ben de 2010 Nisan Annesi olucam inşallah... İkinci kez annelik duygusunu tadıcam... İnşallah sağlıcakla gelir Nisan bebişlerimiz...

gözün aydın cnm

Sağol canım...Bugün Sürekli gitmeyi düşündüğüm doktorumuza gidicez bakalım o ne diycek?daha kese görünmezmiş galiba değilmi?

benim 5 haftalık karından göründü kese

2010 şubat annesi olmaya adaydım olmadı.. ama inşallah nisan annesi olacağım bende hihoyyyt

ilk ay klomel kullanımıyla ve solda 20 mm. lik sadece 1 yumurtayla hamileyiiimmm....

hamiş listesi yapıldı mı kaç kişiyiz... hiç bilmiyorum... aday listesine eklenmiştim ama 1 aydır netim yok giremedim.. şu anda annemdeyim gerçi :)) eve net sorunu giderildiğinde hergün sizinleyim bende :))) şimdilik merhaba..

gözün aydın sağlıkla kucağımızada alırız inş

çok normal bendede aynısı

saol canım bıde hayırlısıyla bebegı gorebılseydık
kıslar dun gece ruyamda ıkız bebek gordum benım bebeklerımdı 1 i kız 1 i erkek okadar tatlılardıkıyerimseniben

Back
X