Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kıslar nasılsınız
yenı gelen arkdaslarım hosgeldınıza.s.
kızlarr size bişi sorucam.. benim test yapıp silik çizgiyi gördüğüm günden beri feci göğüs ağrım var... gündüz sudyenle pek bi sıkıntı yokda gece ilk çıkardığım an sanki 1 tonlar ve feci ağrı oluyo.. dr. uma söledim gebeliğin sağlıklı olduğunun belirtisi sayabiliriz dedi ama normalmi sizce de?
kızlarr size bişi sorucam.. benim test yapıp silik çizgiyi gördüğüm günden beri feci göğüs ağrım var... gündüz sudyenle pek bi sıkıntı yokda gece ilk çıkardığım an sanki 1 tonlar ve feci ağrı oluyo.. dr. uma söledim gebeliğin sağlıklı olduğunun belirtisi sayabiliriz dedi ama normalmi sizce de?
kızlar dün doğum günümdü 27 yaşıma girdim bugünde evlilik yıldönüüm 5 sene bitti
kızlar dün doğum günümdü 27 yaşıma girdim bugünde evlilik yıldönüüm 5 sene bitti
c.tesı gıttıgımde 8 mm yazıyor kese bugun 13 mm olmus karından baktırdım yıne ıhsallah yoktur bı sorun canım
benimde ilk kuzumilk bebekleriniz mi? Benim ilk...
kızlar daha geçen ay ne zaman bende anne olacağımmm diyerek ağlarken Allah'ım bana bu ay hamile kalmayı nasip etti. benim ki daha 6 hafta 4 günlük. dün doktora gittik abdominal ultrasyondan baktık bebişime keseciğin içinde o kadar sevindim ki hep üzüntüden ağlayan ben ilk kez sevinçten ağlamanın tadını çıkardım.Allah'ım ne güzel bir duyguymuş Allah'ım yaşamak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.arkadaşlarım bende fazla bulantı olmuyor ama her zaman abur cubur yemek isteyen ben şimdilerde yiyemiyorum içim almıyor. bende kilo verenlerdenim...
merhaba bende 2010 nisan annesi olucam inşallah Allah nasip ederse. inşallah herkes bebişini sağlıkla kucağına alır. benim 4+2 günlük.
kızlar bende doktora gittim bugün. şükür ki bizimki zıpkın gibiymiş :))
hatta çokda büyümüş tam 1 cm olmuş. progestanı günde 1 taneye düşürdü doktor. istirahate devam :)
bu arada 2 kiloda vermişim :)))
Merhaba herkese... Ben de 2010 Nisan Annesi olucam inşallah... İkinci kez annelik duygusunu tadıcam... İnşallah sağlıcakla gelir Nisan bebişlerimiz...
Sağol canım...Bugün Sürekli gitmeyi düşündüğüm doktorumuza gidicez bakalım o ne diycek?daha kese görünmezmiş galiba değilmi?
2010 şubat annesi olmaya adaydım olmadı.. ama inşallah nisan annesi olacağım bende hihoyyyt
ilk ay klomel kullanımıyla ve solda 20 mm. lik sadece 1 yumurtayla hamileyiiimmm....
hamiş listesi yapıldı mı kaç kişiyiz... hiç bilmiyorum... aday listesine eklenmiştim ama 1 aydır netim yok giremedim.. şu anda annemdeyim gerçi :)) eve net sorunu giderildiğinde hergün sizinleyim bende :))) şimdilik merhaba..