kızlar ben doktora gidiyorum şimdi..dua edin bana inşallah görürüm keseyi:)))
inş hayırlısıyla görürsün cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben doktora gidiyorum şimdi..dua edin bana inşallah görürüm keseyi:)))
kızlarr size bişi sorucam.. benim test yapıp silik çizgiyi gördüğüm günden beri feci göğüs ağrım var... gündüz sudyenle pek bi sıkıntı yokda gece ilk çıkardığım an sanki 1 tonlar ve feci ağrı oluyo.. dr. uma söledim gebeliğin sağlıklı olduğunun belirtisi sayabiliriz dedi ama normalmi sizce de?
saol canım bıde hayırlısıyla bebegı gorebılseydık
kıslar dun gece ruyamda ıkız bebek gordum benım bebeklerımdı 1 i kız 1 i erkek okadar tatlılardıkıyerimseniben
2010 şubat annesi olmaya adaydım olmadı.. ama inşallah nisan annesi olacağım bende hihoyyyt
ilk ay klomel kullanımıyla ve solda 20 mm. lik sadece 1 yumurtayla hamileyiiimmm....
hamiş listesi yapıldı mı kaç kişiyiz... hiç bilmiyorum... aday listesine eklenmiştim ama 1 aydır netim yok giremedim.. şu anda annemdeyim gerçi :)) eve net sorunu giderildiğinde hergün sizinleyim bende :))) şimdilik merhaba..
amın ıhsallah canımm
dun ultrasona gırdım sata gore 6 haftalıgım ama ultrasonda 5 haftalık cıktı benımkı tup bebek
tek kese gorundu ama doktor bı kese daha olbılır dedi hayırlısı bakalım
kızlar dün doğum günümdü 27 yaşıma girdim bugünde evlilik yıldönüüm 5 sene bitti
amın ıhsallah canımm
dun ultrasona gırdım sata gore 6 haftalıgım ama ultrasonda 5 haftalık cıktı benımkı tup bebek
tek kese gorundu ama doktor bı kese daha olbılır dedi hayırlısı bakalım
Arkaya saklanabiliyormuş öyle diyor doktorlar:)seninde degerlerin bildiğim kadarıyla yüksek başlamıştı:1hug:a.s.
ne zaman belli oluyormuş ikiz olduğu kesin olarak
canım 7. hafta da belli oluyo diye okumuştum bi yerde