2010 Nisan Anneleri

kızlarr size bişi sorucam.. benim test yapıp silik çizgiyi gördüğüm günden beri feci göğüs ağrım var... gündüz sudyenle pek bi sıkıntı yokda gece ilk çıkardığım an sanki 1 tonlar ve feci ağrı oluyo.. dr. uma söledim gebeliğin sağlıklı olduğunun belirtisi sayabiliriz dedi ama normalmi sizce de?

ah canım sorma ya... aynı sorun bende de var...
sağlıklı gebeliğimi gösteriyomuş yani bu?

kafamçokkarıştı

saol canım bıde hayırlısıyla bebegı gorebılseydık
kıslar dun gece ruyamda ıkız bebek gordum benım bebeklerımdı 1 i kız 1 i erkek okadar tatlılardıkıyerimseniben

rüyan gerçek olur inşallah canım benimde annem çok istiyo ikiz olmasını bi kız bi erkek olsun diyede sipariş veriyo bide nama önce hayırlısı inşallah kkaçıncı haftadasın belli olmadımı daha ikiz olup olmadığı:sm_cool:

amın ıhsallah canımm
dun ultrasona gırdım sata gore 6 haftalıgım ama ultrasonda 5 haftalık cıktı benımkı tup bebek
tek kese gorundu ama doktor bı kese daha olbılır dedi hayırlısı bakalım

2010 şubat annesi olmaya adaydım olmadı.. ama inşallah nisan annesi olacağım bende hihoyyyt

ilk ay klomel kullanımıyla ve solda 20 mm. lik sadece 1 yumurtayla hamileyiiimmm....

hamiş listesi yapıldı mı kaç kişiyiz... hiç bilmiyorum... aday listesine eklenmiştim ama 1 aydır netim yok giremedim.. şu anda annemdeyim gerçi :)) eve net sorunu giderildiğinde hergün sizinleyim bende :))) şimdilik merhaba..

hayırlı olsun.Hoşgeldin sende arkadaşım aramıza.

amın ıhsallah canımm
dun ultrasona gırdım sata gore 6 haftalıgım ama ultrasonda 5 haftalık cıktı benımkı tup bebek

inşallah canımm allahım gönlüne göre versin

amın ıhsallah canımm

Naz yine söylüyorum.Hep iki gibi geliyo senin bebiş bana:))

canım ya kacdır gıdıyorum hep tek kese var ama doktor kesenın yan tarafındada bırsey oynadıgını soyledı olsaydı bu zamana gorunmezmıydıkı hayırlısı olsun ama çok ıstıyorum ıkız:)

Arkaya saklanabiliyormuş öyle diyor doktorlar:)seninde degerlerin bildiğim kadarıyla yüksek başlamıştı:1hug:a.s.

doktor bana kan degerıme gore ıkız muhtemelen dedi transferı yapan doktorum
dun sata gore 6 haftalıktı ama ultrasonda 5 haftalık cıktı karından baktırdım tek kese vardı doktora sordugumda kesenın yanında bı kıpırdanma var olabılır dedi
transferımı yapan doktoruma salı gunu gıdıcem ıhsallah bı mucızeyle karsılasırım hayırlısı olsun

arkadaşlar merhaba ben de yeniyim hem de yeni hamişlerdenim.ama çok endişeliyim doktor muayenesinden hiçbirşey anlamadım :çok üzgünüm: şaşkınım neyse hayırlısı olsun bakalım.bu arada ne çok hamiş var burada çok güzel allah herkesin umudunu yaşatsın diyorum...

Back
X