Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım inşallah hep böyle devam eder canım ama şimdi ben burda böyle dedimya akşama başlarmış mide bulantım çok gülerim valla o zamnmaşallah maşallah tütütütütütü. ne güzel valla umarım anneye çekmişsindir zemuszemus
merhaba arkadaslar 5 haftalik bebisimle nisan ayi anneleri kategorisine adayim kaydirigubbakcemile3
insallah hepiniz saglicakla sag saglim alirsiniz meleklerinizi kucaginiza :Saruboceq:
merhaba canım hoşgeldin aramıza inş hepimiz o mutlu günü görürüz.:Saruboceq:
yerim onu ben yha opuyorumnanaktanÇok sukur ıyı canım dun kapl atısını gorduk mınık cıvcıvımın kucucuktu teyzesİİ
hoşgeldin......
hoşgeldin canım ooooo nisan ayıda ne bereketli ay olacak birsürü bebiş dünyaya gözünü açacak rabbim şükürler olsun yaradanım sen çok büyüksün kimseyi darda koymazsın :Saruboceq:
6hafta 4 gunluk canım
kızlar yarında ben gideceğim 3 buçukta randevum var doktorda inşallah bende kalp atışlarını duyarım minik yavrumun kızlar fatıma arkadaşım sanada duacıyım inşallah en yakın zamnda sende minik bebişinin haberini alır bize burdan bir çığlık atarsın rabbim çok büyük o yeterki ol desin hiç ummadığın zamnda sevindirir en dar olduğun zamnda bol bol dua et canım bende mucizeme 5 senenin sonunda tüp bebkle sahip oldum herşeyin hayırlısı hayırlı zamnda olur inşallah
naz bende 5/5 im 6 haftalıkken gidicem cuma günü yani
alttan muayene miydi canımm cuma duyabilirim allattan olmadan bebişimin kalp atışlarını
papri hoşgeldin canım
kızlar yarında ben gideceğim 3 buçukta randevum var doktorda inşallah bende kalp atışlarını duyarım minik yavrumun kızlar fatıma arkadaşım sanada duacıyım inşallah en yakın zamnda sende minik bebişinin haberini alır bize burdan bir çığlık atarsın rabbim çok büyük o yeterki ol desin hiç ummadığın zamnda sevindirir en dar olduğun zamnda bol bol dua et canım bende mucizeme 5 senenin sonunda tüp bebkle sahip oldum herşeyin hayırlısı hayırlı zamnda olur inşallah
naz bende 5/5 im 6 haftalıkken gidicem cuma günü yani
alttan muayene miydi canımm cuma duyabilirim allattan olmadan bebişimin kalp atışlarını
papri hoşgeldin canım
amın canım ıhsallah saolasıninsallah dogdugu gunleride gorursun canim:CüvCüv:
benımde oyle canım demın zar zor bı kase yogurt yedım
Tatu ne yaptı acaba gitti doktora değil mi?
Bu arada Mersinden başka anne adayı var mı?
Bu arada arkadaşlar mideniz bulanıyorsa ben dün bişi keşfettim.Çubuk kraker var ya o bende hemen kesti.Aklınızda bulunsun