2010 Nisan Anneleri

maşallah maşallah tütütütütütü. ne güzel valla umarım anneye çekmişsindir zemuszemus
saol canım inşallah hep böyle devam eder canım ama şimdi ben burda böyle dedimya akşama başlarmış mide bulantım çok gülerim valla o zamn
merhaba arkadaslar 5 haftalik bebisimle nisan ayi anneleri kategorisine adayim kaydirigubbakcemile3

insallah hepiniz saglicakla sag saglim alirsiniz meleklerinizi kucaginiza :Saruboceq:

hoşgeldin canım ooooo nisan ayıda ne bereketli ay olacak birsürü bebiş dünyaya gözünü açacak rabbim şükürler olsun yaradanım sen çok büyüksün kimseyi darda koymazsın :Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldin aramıza inş hepimiz o mutlu günü görürüz.:Saruboceq:

hosbulduk canim benim

insallah canim yavas yavas alismaya basladim sanirim bende kaydirigubbakcemile3

Çok sukur ıyı canım dun kapl atısını gorduk mınık cıvcıvımın kucucuktu teyzesİİ
yerim onu ben yha opuyorumnanaktan

kac haftalik bebisin canim

hoşgeldin......

hosbulduk canim :1hug:

kızlar yarında ben gideceğim 3 buçukta randevum var doktorda inşallah bende kalp atışlarını duyarım minik yavrumun kızlar fatıma arkadaşım sanada duacıyım inşallah en yakın zamnda sende minik bebişinin haberini alır bize burdan bir çığlık atarsın rabbim çok büyük o yeterki ol desin hiç ummadığın zamnda sevindirir en dar olduğun zamnda bol bol dua et canım bende mucizeme 5 senenin sonunda tüp bebkle sahip oldum herşeyin hayırlısı hayırlı zamnda olur inşallah

hoşgeldin canım ooooo nisan ayıda ne bereketli ay olacak birsürü bebiş dünyaya gözünü açacak rabbim şükürler olsun yaradanım sen çok büyüksün kimseyi darda koymazsın :Saruboceq:

hosbulduk tatlim :1hug:

desene bir sürü arkadasi olucak bebislerimizin kaydirigubbakcemile2

rabbim insalah olmayanlarada verir :Saruboceq:

naz bende 5/5 im 6 haftalıkken gidicem cuma günü yani
alttan muayene miydi canımm cuma duyabilirim allattan olmadan bebişimin kalp atışlarını
papri hoşgeldin canım

6hafta 4 gunluk canım

insallah dogdugu gunleride gorursun canim:CüvCüv:
kızlar yarında ben gideceğim 3 buçukta randevum var doktorda inşallah bende kalp atışlarını duyarım minik yavrumun kızlar fatıma arkadaşım sanada duacıyım inşallah en yakın zamnda sende minik bebişinin haberini alır bize burdan bir çığlık atarsın rabbim çok büyük o yeterki ol desin hiç ummadığın zamnda sevindirir en dar olduğun zamnda bol bol dua et canım bende mucizeme 5 senenin sonunda tüp bebkle sahip oldum herşeyin hayırlısı hayırlı zamnda olur inşallah

amin canim

rabbim bu yola cikarttiysa kimilerini

insallah hepsinin yüzü gülerek gecerir bu zorlu zamani

hadi inşallah canım dua ediyorum sana.bende cuma günü gideceğim

Tatu ne yaptı acaba gitti doktora değil mi?
Bu arada Mersinden başka anne adayı var mı?
Bu arada arkadaşlar mideniz bulanıyorsa ben dün bişi keşfettim.Çubuk kraker var ya o bende hemen kesti.Aklınızda bulunsun

canım benim işallah.çatlaklar elbette oluyor.büyüyoruz.göğüslerde göbekte basenlerde ama bende hiç düşünmüyorum bunları.tek düşündüğüm bir yıl sonrası ne güzel işallah sağlıkla bebeklerimizle eşimizle sevdikleirmizle olduğumuz günler.birde yemek yemek istiyorum aslına bakarsanız.midem sürekli kaynıyor yemek yememe izin vermiyor.

benımde oyle canım demın zar zor bı kase yogurt yedım

ya nasıl olacak böyle.Allah(c.c.) hepimizin yardımcısı olsun.ramazan mubarek gün oruç tutamıyoru yesem bari oda yok.bugün iyi gibiydim şimdi fenalaştım yine.boş çuval ayakta duramyor işte.

kızlar canınızı çektirmeyeyimde elma iyi geliyor hafif mayhoş şeyler yatıştrıyor sanki bide peynir ekmek

şeftali bende yiyebiliyorum hatta aş erersem diye dpfrize koysam diyorum en azından komposto yaparım çok canım isterse aklınızda bulunsun kışa sevdiğiniz şeylerden stok yapın kurutun

Tatu ne yaptı acaba gitti doktora değil mi?
Bu arada Mersinden başka anne adayı var mı?
Bu arada arkadaşlar mideniz bulanıyorsa ben dün bişi keşfettim.Çubuk kraker var ya o bende hemen kesti.Aklınızda bulunsun

canın doktorlar genelde çubuk kraker ve leblebi öneriyor.hatta ilk aylarını sadece bu ikisini yatakta yiyerek geçirenler bile var.

Back
X