2010 Nisan Anneleri

bende üşüyorum canım...pekmez yemıyorum bak yemem lazım

canım tabiki ye çok faydalı pekmez canım birde ceviz içi ye canım çok faydalıymış birde hurma zaten ramazan ayındayız şanslıyız canım hurma yönündenyerimseniben

bugünlerde yeni geçti üşümem ama son 2 haftadır bende çok üşüyodum ağustosun ortasındakaydirigubbakcemile3

kızlar size hayırlı iftarlar canlarım ben kaçtım annemlere geçicez orda kalırız sanırım bugün yarın görüşmek üzere kendinize ve yeğenlerime iyi bakın hayırlı iftarlaropuyorumnanaktan

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Belki çok erken..Belki yine hüsran olacak ama umutlar tükenmiyor..Bu topik hepimize uğurlu gelir inşallah,hayırlısı olsun herşeyin..
Allaha emanet olun:Saruboceq:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

merhaba ben şu an 6+1 haftalığım ankarada oturuyorum, hepimize hayırlı olsun

merhaba kızlarr
mutfak dolaplarımı düzelttimde içim rahatladı tabi alt rafları sadece:)
sizler napıyorsunuz?
birpericim çok haklısın canım benimde göğüslerimde hassasiyet son safhada ne zamanki daha az acısa panikliyorum hemen bişey mi oldu diye ama bi yandan da yaptığımın yanlışta olduğunu biliyorum
rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde kurtulsak bu endişelerden
eryaman sende hoşgeldin aramıza canım

yok canım yapmıyorum zaten napım oyle kalsın benımde hemen belım agrıyor ssdece yemek yapıyorum valla eve hıc dokunmuyorum

merhaba kızlar napıyosun ben hiç yemek yiyemiyorum sizde öylemisin daha şimdidn 2 kilo verdim bebeğimi de düşünüyom ama yiyemiyorum oruç da tutamıyorum sabah akşam çubuk kraker.:

yok canım yapmıyorum zaten napım oyle kalsın benımde hemen belım agrıyor ssdece yemek yapıyorum valla eve hıc dokunmuyorum
iyi yapıyorsun canım bende sadece üsten topluyorum evi okadar bide şarjlı süpürgeyle süpürüp siliyorum hoş eşim görse onada izin vermez ama dayanamıyorum
merhaba kızlar napıyosun ben hiç yemek yiyemiyorum sizde öylemisin daha şimdidn 2 kilo verdim bebeğimi de düşünüyom ama yiyemiyorum oruç da tutamıyorum sabah akşam çubuk kraker.:

merhaba canım bende de tam tersi çok yediğimi düşünüyorum korkuyorum açıkçası bu gidişle çok kilo alacağım

akşamda iftara davetliyiz kızlar ama gitmeyi hiç istemiyorum eşimin dayısı aramış çağırmış ama bütün sülaleyi topluyorlar resmen ve mümkün değil bu halde dayanamam gitmem büyük ihtimal eşimi gönderirim
ben hamileyim töleranslı davranırlar dimi:)

benim de evde durasım yok ama kimse beni çağırmıyo zemuszemus nolcak bu halim bilmiyom. yorgunluktan uykusuzluktan ölüyom ama eve girmek istemiyom dengem şaştı iyice delikafadulden
hadi size iyi akşamlar kızlar bende kaçıyorum artık eve gitme zamanı mesai bitti:)

Back
X