2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

ya benim göbüş hiç böyle belli değil...

zeyra cım budebe cim ruzenin cim ve batuhan ım maşallah göbişlerinize... nazar değmesin..

ilkenurcuğum ve ummuhancığım saolun teyzoşlarımız hepimizin göbişlerini rabbim nazarlardan korusun inşallah canlarım benim

özgeciğim maşallah kuzey paşamıza canım

maşallah canım göbişine 41 kere bitanem çok şeker görünüyo canım:asigim::1hug:

sagol canim opuyorumnanaktan

kızlar buda bizim 24+6 haftalık göbüşümüz....

batuhanım göbüşüne maşlh nazar değmesin.....

cok sagol canim seninkinede kocaman bir mansallah

refiyecim, budebecim, zeyracım ve batuhanımcımm maşallah kızlar göbişlerinize ve içlerindeki meleklere :1hug:

özgecimm senin resmin açılmıyor bende.. merak ettim ((

batuhanım ve özge maşallah size kızlaryaa

özgecim.. batuhanım.. maşallah kızlarr göbüşlerinize.. içindeki melekleri korusun rabbim... :Saruboceq:

seda teyzesi.. çok teşekkür ediyoruz.. opuyorumnanaktan

batuhanım maşşal göbüşüne ve içindeki bebeğe canım

zeyra cım budebe cim ruzenin cim ve batuhan ım maşallah göbişlerinize... nazar değmesin..

cok sagolun kizlar cümlemizinkini korusun yaradanim

Batuhanım-özgeciğim maşallah göbüşlere.Allah esirgesin içindekileri.

zeyracım gizem kocaman olmuş maşşlh .......
yerim onu ben tatlı kızım benim.....

saol canımcım uzaktan çekeiyorum bu kadar oluyo biraz yakından çektim ama olsun artık :CüvCüv:

maşallah canım gizemimize...gelinim kocaman olmuş.bugün kaşımı aldırmaya gittim kaşıı alan kız diyoki sen daha gelemezsin heralde bende dedim gelirim daha 3 ayım var dedim.yaaaaaaa dedi şaşırdı : )opuyorumnanaktan

saol canım benim maşallah deseye kız damadıma yaaa boshayallersmilebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…