2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

jnaz canım elbiseniz çok cici....
rengi de cok yakışmış....gercekten göbüşte baya büyümüş ama en kıdemli sensin aramızda tatlım....
daha üç ay var bol bol ekleriz kocaman göbüşleri....
nazar değmesin....

ZEYRACIĞIM,JNAZCIM MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ GÖBÜŞLER BİRAZ DAHA.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

http://www.ressim.net/out.php/i354282_pict0007.jpg
işte buda en son halimiz teyzoşlar 26+1deki halimiz kızımla

maşallah gizemimize annesi nasıl da büyümüş 41 kere

jnazcım çok tatlısınız maşallah. ama sana son günlerinmi diye soranlar hep 7 aylık doğuran görmüşler heralde o kadar da değilsin pes yani kararında bence

nazlıcım hemşerim hem göbüşün hem de pijaman çokkkkk tatlı maşallah allah nazardan saklasın.bi kere o pijamanın rengine ve desenine bayıldım ben daha almadım ama böyle orjinal bişey alabilirim yani bebişini de çok güzel beslemişsin annesi maşallah kaç kilo aldın canım sadece göbek olmuş ne güzel başka yerden almamışsın sırf bebek beslenmiş

Kızlar maşallah göbüşlerinize ve içindeki meleklerinize.

Nazlıözger, canım senin pijamanın aynısını bende burada bir mağazada gördüm. Hatta banada kullanışlı ve güzel göründü.
Pijamalarımız aynı olacak gibi. Tabi tek fark bizimkisi mavisidiydi canım.

Son düzenleme:
sağol canım bende bayıldım klasik pijamalardan değil... 53 ile gebe kaldım ben 49 a düştüm 12. haftada 49 dum. şimdi 58 oldum evet çok almadım aslında:))

aynı olsun tabi... bende arkadaşımda ilk maviyi gördüm bayıldım o yüzden bunu aldım.. yumuşacık valla:))

maşallah canım paşamıza bu arada bende bayıldım elbisen çok yakışmış canımcımolumunekankayizsmile

zeyracım maşallah sana da ...

ayy 41 kere maşallah size bitanemm

ZEYRACIĞIM,JNAZCIM MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ GÖBÜŞLER BİRAZ DAHA.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

çok teşekkürler teyzoşlarımız rabbim hepimizi korusun meleklerimizle:asigim:bayanssulusmile

nazlıcığım çok tatlı pijamanız ve göbişiniz canım 41 kere maşallah

nazlıcım pijamanız çok cici yaa bayıldım bnede bakınıyorum öle tatlı şeyler bulursam alcam.....bu arada benim ada kızım nekadarda büyümüş öle maşlah nazar değmesin ona....

teşekkür ederim kızlar... evet göbüş birden büyüdü:)) dediğim gibi isteyene ben alır gönderrim ama nette de var zaten bedenler kocaman. ben medium aldım gördüğünüz gibi ağlıyor üzerimde:))

jnazcım maşallah göbüşüne kocaman olmuş.aramızda satı en büyük olan sensin.karnının büyüklüğü belli oluyo canım
nazlıcım maşallah senin göbüşünede....bebişler büyüyo artık kocaman oluyolar...

jnaz... nazlı .. kızlarr göbüşlerinize maşallah.. iindeki melekleri korusun rabbim...

jnaz.. seninelbisen çok şık cnım.. güle güle kullan cnımm..

nazlıcım.. seninde pijamaların çok şık cnm.. iyi günlerdekullan inş..

teşekkür ederiz teyzesi
valla tatlım sanırım benimki normalden biraz daha iri
sağol yosuncum
bayıldımm bayıldımmm
sağol bitanemm bende seviyorum bu elbisemi
sağol tatlımm karnım büyüdü iyice evet ama bide zaten kilolu olmamında etkisi var
bebegcim sağol canımm
oy oy mansallah hepinize
Şeniz

ayyy 41 kere maşallah diyorum şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…