2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

gelincik canım maşallah göbişine hani dışarda imrenerek baktığımız bebeğinden başka hiçbir fazlalığı olmayan hamileler vardır ya sen onlardanmışsın da bizden saklamışsın meğer:)

özgecim maşallah kuzey beye kibar bir erkek olacağı çok belli annesine güzellik katmış

gelincikcim ve özgeciğim maşallah oğluşlarınıza....gelincikciğim senin göbüşte benim gibi aşağıda baya....

maşallah kızlaar göbüşlerinizin içindeki o kalbi pıt pıt atan meleklere! hepsi sağlıkla şanslarıyla doğarlar inişallahh
benim kızım olacak ama herkes erkek göbeği gibi sivri diyor keşke foto ekleyebilsemm ama mesaj sayım yetersiz sanırım o yüzden ekleyemiyorum

tarhancım sağol canım..havaya soktun beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3 42 kiloyla hamile kalıp 6ayda 13 kilo alınca bu görüntü bile bana fazla gelio tatlım.iltifatın için sağol canım

tarhancım sağol canım..havaya soktun beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3 42 kiloyla hamile kalıp 6ayda 13 kilo alınca bu görüntü bile bana fazla gelio tatlım.iltifatın için sağol canım

şekerim 73 kg ile hamile kalıp 80 kiloya çıksaydın napcaktın pekikaydirigubbakcemile3

bu 25+0 göbüşüm :)) bu da az önceki 25+1 göbüşüm :))
dün daha sivriymişiz bugün daha bi yaygın :)) oğluşum şekilden şekle giriyo .. maşallah yavruma :))

refiş bu yılın son göbüş kapanışı senden geldi....
sewerim ben o içindeki minik adamı.....

bu 25+0 göbüşüm :)) bu da az önceki 25+1 göbüşüm :))
dün daha sivriymişiz bugün daha bi yaygın :)) oğluşum şekilden şekle giriyo .. maşallah yavruma :))

RABBIM bagialasin bacim ben ikitane dogurdum ama hamilelige doyulmuyo
hayatimin en harika gunleriydi
benimde iki oglusum var oglani tasimasi kolay dogurmasi zordur haaa bilesin rabbim bi avazda kurtarsin ben 2009 nisan anasiyim ya benimki martta dogdu duramadi hehe ama kutuk nisan analarinda

refiş bu yılın son göbüş kapanışı senden geldi....
sewerim ben o içindeki minik adamı.....
2009 un kapanışı benden canımın içi.. bakalım yeni yılın açılışı kimden olcak hihoyyyt ayrıcana da teşekkür ediyoruz özge teyzesii.. opuyorumnanaktan
Öpim o miniği ben.Şenizkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan öp bitanemm. onlar sağlıkla çıksınlar o göbüşlerden de öperizz koklarımm severizz zemuszemus :asigim:
amiin cnımm.. ben kızımı avazsız doğurdum canım.. sezeryan.. buda öyle olucak şimdilik görünen.. zamansız gelmez inş. da avazsız çıkar oğlum da :Saruboceq: yorumun için teşekkür ediyoruz... sende güle güle büyüt meleğini cnım.. opuyorumnanaktan
bebegcimmansallah size
opuyorumnanaktan sağol canımcımm.... senden de bekliyoruz artıkk.. ee bi tane ekledin gerisi gelmedi ama kaydirigubbakcemile3

buu 12+0 gamyoncuiremsu

buu 17+6
gamyoncuiremsu

buu 19+3 gamyoncuiremsu

bu da 20+4 bebişim :))))

buuu 23+3

bu 25+0 göbüşüm :)) bu da 25+1 göbüşüm :))

heheheuhehehe... en çok da bunu seviyorumm.. hepsini bi yerde görünce aradaki fark hoşuma gidiyoo.. göbüşün büyümesi demek oğluşumun da büyümesi demek bana göre :)))) yavrumm maşşalllaaah sana annecimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…