2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

gelincikcim maşşallah göbüşüne ve de bebişine...Allahım ikinizide,hepimizide nazarlardan korusun

Kızlar göbişim aşama dooğru buyuyor sabahları iniyor çok mu şiştim diye üzülüyorum bazen, Ama sizleri de görünce moralim yerine geldi demekki normalmişiz hepimiz :CüvCüv:

maşallah canım göbişine 41 kere nazar değmesin canım

maşallah göktuşuma 41 kere valla dünürcüğüm yılbaşından buyana baya bir büyümüş geldi bana maşallah subanallah nazarlardan korusun rabbim canım severim ben damadımı göktuşumu bende eklemedim ne zamndır bir ara eklerim olmazsa farkı sende görürsün canım sanki birden daha bitr büyüdü göbişlerboshayallersmile

dünürcüğüm kesinlilkle canım yılbaşında bu zamana çok büyüdü.artık her geçen gün daha da büyüyor....hepimizin gbüşünü Allahım nazarlardan saklasın.sende bir an evvel koy canım bakayım bende

büyüdü özge teyzesi coştu göbüşüm.tanımayanlar gelmiş doğumun sanırım diyorlar....

Maşallah kızlar göbüşlere,
Artık her hafta büyüyorlar, her hafta en az 200 gr almaları gerekiyor. Onlar aldıkça bizim göbüşler çoşuyor. :teytey:

ohh maşallah kocamn olmuş yaaaaa.... ya senki benimki bu kadar büyümüyor. neyse bir ara çekerim siz yorum yapın bana mı öyle geliyor acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…