2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

ohh maşallah kocamn olmuş yaaaaa.... ya senki benimki bu kadar büyümüyor. neyse bir ara çekerim siz yorum yapın bana mı öyle geliyor acaba??

hepimizin göbüşüne maşallah canım.ben ne zaman 6. aya girdim göbüş büyümeye başladı.ekle canım senin göbüşede bakalım büyümüşmü?

merhabalar

maaşşallah ne güzel göbüşler var burda ya rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı
bende haziran annesiyim kısmetse hayırlısıyla ama bayıldım çok güzel bir paylaşım olmuş

saol canım amin hepimizin inşallah kuzucukları sağlıcakla doğarlar:Saruboceq:

ay nazlıcımmmm ne kadar ince bir hamilesin sadece göbek varrrr ne kadar güzel yaaa maşallah size kızında senin gibi incecik mi olacak yoksaopuyorumnanaktan

maşallah nazlıcım valla arkadaşlara katılıyorum.nekakadar ince bi hamilesin.ben gidip kafamı kuma gömeyim ya....

maşallah nazlıcığım göbişine adamız ne kadarda zarif duruyo öyle annesi ayyy ne narin kız olacak valla maşallah subanallah 41 kere rabbim nazarlardan korusun meleğini canım benim

ay nazlıcımmmm ne kadar ince bir hamilesin sadece göbek varrrr ne kadar güzel yaaa maşallah size Kızında senin gibi incecik mi olacak yoksaopuyorumnanaktan

maşallah nazlıcım valla arkadaşlara katılıyorum.nekakadar ince bi hamilesin.ben gidip kafamı kuma gömeyim ya....

çok teşekkkür ederim:))) top yutmuş gibiyim zaten:))) 60 kilo oldum ama hala miniciğim. Böyle gebelikte tuhaf yaaa. 18 yaşında çocuk hamile kalmış gibi....

nazlıcım göbüşün harika çıkmış valla bende öle olmak isterdim ama suan ben yandan resim vermesem iyi gibi...75 kilo olmuşum yaw....

20 hafta

24+1 hafta

24+5 hafta

veeee bugün yani 29+4 haftalık

kızlarrr göbişlerimizi bir araya getirdik kaanla; kaanın büyümesini görebilmek için:asigim:

maşallah tuğbacığım göbüşüne.ya seninki küçücük benimkinin yannda benimkine ne oldu bilmiyorum.bak dayanamadım bende koyayım gör azman göbüşümü ya ne oldu bugün bana anlamadım böle

20 hafta

24+1 hafta

24+5 hafta

veeee bugün yani 29+4 haftalık

kızlarrr göbişlerimizi bir araya getirdik kaanla; kaanın büyümesini görebilmek için:asigim:

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/21/334.jpg kızlar 28+0 göbüşüm artık dur durak bilmiyor napcam ben daha çooookkkk vaaarrrrrr

ay mansallah sizeeeeeeeeeeeeee bayildim bayildimmmm
bide duygulandim ya:gitme: degmedin size emi kizlar

sağol reyhancığım çok azman ya benim göbüşüm.ama ben çok seviyorum onu yinede kıpır kıpır

tuğbacım süper olmuşun sende yaaaa... bayıldım biarada görünce...

budebecim harika... hemde kocamannnnnnn.... süper ya:))))

maşallah hepimize:))))))))))))))

fundacım ve tubacım göbüşleriniz harika kızlar.....maşlh meleklerinize......

tuğbacığım dünürcüğüm maşşallah 41 kere kaanımız ve damadım o kadar fit duruyolarki canlarım benim yaa çok tatlı göbişleriniz severim ben içindeki prensleri canlarım benim

batuhanımcım, özgecim, nazlıcım, fundacım,zeynepcim çok teşekkür ederiz kızlar artık o göbek benim değil kaanın oldu bana yer yok orda kaydirigubbakcemile3
fundacım benim göbeğim kocaman aslında eee sende de kilo yok senin göbişin azman diil kız sadece daha sivri yanyana gelsek ben patlayacak balon gibi kalırım yanında. ayrıca yerim o göbişin içindeki göktuşu ben:asigim:

Son düzenleme:
tuğbacım süper olmuşun sende yaaaa... bayıldım biarada görünce...

budebecim harika... hemde kocamannnnnnn.... süper ya:))))

maşallah hepimize:))))))))))))))

gerçekten koccaman canım ya dün bişeyler oldu baya büyüktü bugün biraz olsun indi neydi dün öyle yaaa....sağol tatlım.Allahım hepimizin göbüşünü nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…