2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

özgeciğim,dünürcüğüm ve tuğbacığım sağolun kızlar.hepimzin göbüşüne maşallah...
ay tuğba yok anam o yan profil olduğu için öyle yan yana gelsek inanamazsın bu ne kadar küçük görünüordu dersin canım.yok canım azmandı dün baya bugün biraz daha iyi

hayatım belkide göktuş içerde kültür fizik hareketleri yapıyodur da ondan öyle olmuştur:roflol: yerim ben onu yaaa artık onların duruşuna göre göbüşlerin şekli değişecekzemuszemus

hayatım belkide göktuş içerde kültür fizik hareketleri yapıyodur da ondan öyle olmuştur:roflol: yerim ben onu yaaa artık onların duruşuna göre göbüşlerin şekli değişecekzemuszemus

canım göktuğun duruşuna göre karnım o kadar değişiyorki bazen resmen yamuk oluyor.bazende özellikle yattığım zamanlarda ayğmı sıkışıyo yattığım tarafa napıyosa bana vuruyo şekil değiştiriyorum hemnen duruyo.kendine gel kadınnnnnnn diyo bana:roflol:sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: kendine gel kadın buralar benim artık dedi demek beyfendi:roflol: ele geçirdiler bedenimizi minicik şeyler yaaakaydirigubbakcemile3 :asigim:

zeynocum maşallah göbişine gizem sultanın güzelliği dışarı vurmuş yerim ben onu canım yaaa :asigim:

saolasın tuğbacığım o senin kalbinin güzelliği canım benim yaaa rabbim bebişlerimizi korusun canım sağlıcakla kucağımıza alıp resimlerini koylım buraya inşallah

maşallah canım çok tatlı görünüyo göbişinopuyorumnanaktan

maşallah canım göbüşüne.nekadar tatlı olmuş göbüşün.yerim ben onun içindeki kuzuyu

teşekkür ederiz teyzoşlar. ama oğlumla bana bu kadar güzel şeyler söylerseniz görev edinir hergün çeker gönderirim ona göre. sıkılmayın sonra. zemuszemus çok teşekkür ederim arkadaşlarım allah hepimizi nazardan korusun bebişlerkle birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…