2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

jalecim uzerindekilerde cok hos gercekten ,icindekine zaten diyecek tek söz yok

anneee,canim masallah kuzunaa cok kilo almamissin sende,bir önceki resme göre degisim var göbüsünde masallah masallah

özgecim masallah canim hic kendine kilo almamissin anlasilan yandan tasan yag göremedim ,popoyu bosver kaydirigubbakcemile3,icindekini verene kurban olayim ben yha :asigim:

refiyecim hay masallah nasilda tombis olmus karnin ,sanirim beyaz giyince dahada bir göze carpiyor ,Allah icimizdekileri bagislasin insallah bizlere :Saruboceq:

Son düzenleme:

canim benim niye öyle diyorsun yavrucuklar bir dogsun tek derdimiz kilo olsun kaydirigubbakcemile3

bir de nisan anneleri zayifliyor topigi acariz tig gibi oluruz bu azimle :lepi:

hem ben cok begeniyorum tombis tombis hamileleri :asigim:

zehirciğim canım benim maşallah subanallah canım ne tatlı durmuşsunuz oğluşunla canım çok şekrsinzi rabbim nazarlardan korusun amain

jalecimm.. maşallah oğluşuna ve sana cnım...

sinemcim... yavruna da sana da maşallah.. göbüş farkediyo bir önceki halinize göre tabiki cnm...

zehircim..öncelikle çok teşekkür ediyoruz teyzoşumuz.. valla annesi de göbüşü de tombiş oldu ama oğluş ne alemde bakalım onu da cçtesi görücez :)))
maşallah kuzuna da sana da canım benim.. yaa ne kadar şirin bi göbüşş.... normalde sıfır göbek olanlar böyle oluyo demekki :))) çok güzel gçrünüyosunuz ama...bende z<aten öncesinde de bayaca birikim bulunduğu için dışarı pırtlamasıkolay oldu tabi :))) valla cnm baya bi ihtiyacımız olucak doğum sonrası öylebi topiğe :)))

anneeee ve jalecim
kızlar göbüşlerinize maşlh çok guzel göküyorsunuz....
tabi içlerindeki bebişlerde maşlh.....

zehirrr mşlh tatlım göbüş harika allah nazarlardan saklasın içindeki meleği...

maşallah canım fark görülüyor baya kocaman olmuş 41 kere maşallah

zehirciğim canım benim maşallah subanallah canım ne tatlı durmuşsunuz oğluşunla canım çok şekrsinzi rabbim nazarlardan korusun amain

tesekkür ederim canimcim Şeniz,senin göbüste icindeki prensesle harika canimcim :asigim:

bende tesekkür ederim canim benim güzel yorumun icin Şeniz

hayirli haberlerini beklicem canim cumartesi günü insallah saglikli kilosundadir melegin :asigim:

sifir göbek olmak icin kk maceralarimi bir bilseniz sempatiksalakcinni ,artik topigime yorum yapan sen kafayi yemissin diyordu kaydirigubbakcemile3

dogumlarimiz hele bir gecsin ben zayiflatcam sizi kaydirigubbakcemile3 ,tecrübe konusuyooo :lepi:

zehirrr mşlh tatlım göbüş harika allah nazarlardan saklasın içindeki meleği...

cok sagol teyzosumuz Şeniz

senin göbüste harika canim yha ,Allah hepimizin meleklerini nazarlardan saklasin insallah canimcim :Saruboceq:

zehircim maşallah sana ama anam nerde duruyo senin oğlun nereye sakladın? ne kadar zarif gözüküyosun maşallah

tesekkür ederizz prensimle sana teyzesi o senin güzel bakan gözlerin ve icinin güzelligi Şeniz

icimin en derin yerine sakladim oglumu teyzesii :asigim:

ic karnin genis olmasi diye bir kavram varya sanirim benim karnim öyle canim kaydirigubbakcemile3

cünkü 5-5,5 aylikken bile yag kütlesiymis gibi duruyordu :roflol:

zehir valla sende kilo vereceksen bilmiyorum artik delikafadulden

11 kilo almisimm canim yha ,resimde net cikmasada kalcalarimdan aldim biliyorum ,50 kilo olmazsam olmaz delikafadulden

Son düzenleme:
jaleciğim maşallah canım göbişine rabbim nazarlardan korusun inşallah canım

nazlıcığım ada hanım ne güzel duruyo öyle maşallah subanallah canım

nazlıcım.. maşallah kızına ve sana canımm.. ne kadar da büyümüş prensesin :) maşallah...

Nazliözger masallah göbegine canim, tv açik bakiyorumda ayni programi seyrediyorduk ayni anda :))) Gülsüm ne kadar gicik yarabbiiiiii, onu bunu begenmez sapsal

Bende koyacagim diyorumresim bir türlü firsat bulupta koyamadim. :-((((

ilayda aynen cnm bende izliyom o programi gülsüm ufacik boyuna bakmiyoda gicik kiz ya:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…