2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

refiyecim maşlah tatlım ya kocaman olmuşsunuz ayyy bayıldım ya....
zaman daraldı artık hepimiz böle olcaz yaw......olsun ama içinde bebişlerimiz var.....

denizcim.. özgecim.. oğlum da bende çook teşekkür ediyoruz teyzeleri...opuyorumnanaktan

özgecim.. maşallah canımm.. kuzey bey nekadar şirin duruyo göbüşün içinde :) mşallah cnm ikinize de...

özge refiye göbekleriniz harika.ama en harika olanlar da içindekilerionlar sizden daha tatlııııııııııııııı.

özgeciğim maşallah kuzey beye canım yaa baya fark ediyo biliyomusun önceki resminizle kuzey bey büyümüş baya annesi maşallah nazarlardan korusun rabbim

özgecimm .. refiyecimm süpersiniz kızlarrr.. maşallah size ve oğluşlarınıza opuyorumnanaktan

sedacım, nazlıcım, refişçim, özgecim kızlar hepinize de maşallah ama içinizdekilere bin kat daha maşallah çok çabuk mu geçti zaman sanki geçmiyo derken? kızlar galiba yakında içerdekilerin gerçek resimlerini görücez burada Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize o güzel günleri

refiye, özge mansallah size ya

refis valla göbek konusunda bilememde en tombalak anne aydayi benim ve bu
nekadar kilo alirsan al degismeyecek :lepi:

fulyan.. seda... mehtap... sinem.... reyhan... çoook teşekkür ederriz teyzoşlarr.. opuyorumnanaktan

sinemcim... canım valla haklısın sanki yaa :)) zaman geçmiyo derken..off keseyi göremedik.. aman kese göründü 2 hafta sonra bebişi gördük,kalp atışları derken :))) zaman azaldı 45 gün hihoyyyt sonra bebeğimm , miss kokulum, cennet yüzlüm benimle olucak inş.. :Saruboceq: :asigim: rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza... :Saruboceq:

reyhancım... canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de kilo da verilir.. göbek de eritilir..şimdi derdim inan kilo değill.. bebişimin iyi olması en öncelikli konum.. hem kızz fotolarında hiçç öyle kilolu durmuyosun cnım.. eccük uzaktan çeksek görcez ama :)) hehe bak ben sergiledim ne kadar katım varsa yanlarda arkalarda önlerde :)))

Son düzenleme:
Oyyy refiş özge ne güzel olmuşunuz.Kuzi ile utku da öyle maşallah maşallah.....

denizcim.. özgecim.. oğlum da bende çook teşekkür ediyoruz teyzeleri...opuyorumnanaktan

özgecim.. maşallah canımm.. kuzey bey nekadar şirin duruyo göbüşün içinde :) mşallah cnm ikinize de...

özge refiye göbekleriniz harika.ama en harika olanlar da içindekilerionlar sizden daha tatlııııııııııııııı.

özgeciğim maşallah kuzey beye canım yaa baya fark ediyo biliyomusun önceki resminizle kuzey bey büyümüş baya annesi maşallah nazarlardan korusun rabbim

özgecimm .. refiyecimm süpersiniz kızlarrr.. maşallah size ve oğluşlarınıza opuyorumnanaktan

Refiyeciğim,Özgeciğim maşallah oğluşlara.

özgecim maşallah kuzey beye.kocaman olmuş.rabbim nazarlardan saklasın

refiye, özge mansallah size ya

refis valla göbek konusunda bilememde en tombalak anne aydayi benim ve bu
nekadar kilo alirsan al degismeyecek :lepi:

canlarımmmm....
çok saolun kızlar...
rabbim hepinizin meleklerini korusun....
sağlıkla gelsinler biran önce .....

bak bidahakine öyle cekecem uzaktan uzaktan
ama nisan anneleri topigini kimse terk etmeyecek sözmü???:lepi:

reyhan.. aaaa valla kızıciim ama.. bak ben kat kat yağlarımı açıkça sergiledim vede utanmadan bide söylüyorum :))) anam hala da kimse kaçmadı.. yada son günlerdeki sessizliğin sebebi benim göbüş ve katlarım mı :)) hehahah.. amann bacım yaa kim kaçsın.. biz melek taşıyoruz.. kime ne bizim katlardan yağlardan.. ama göbüşü net görelim yani

Son düzenleme:
anneeciğim maşallah canım 41 kere çok şeker duruyosunuz rabbim nazarlardan korusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…