Oyyy refiş özge ne güzel olmuşunuz.Kuzi ile utku da öyle maşallah maşallah.....
denizcim.. özgecim.. oğlum da bende çook teşekkür ediyoruz teyzeleri...opuyorumnanaktan
özgecim.. maşallah canımm.. kuzey bey nekadar şirin duruyo göbüşün içinde :) mşallah cnm ikinize de...
özge refiye göbekleriniz harika.ama en harika olanlar da içindekilerionlar sizden daha tatlııııııııııııııı.
özgeciğim maşallah kuzey beye canım yaa baya fark ediyo biliyomusun önceki resminizle kuzey bey büyümüş baya annesi maşallah nazarlardan korusun rabbim
özgecimm .. refiyecimm süpersiniz kızlarrr.. maşallah size ve oğluşlarınızaopuyorumnanaktan
Refiyeciğim,Özgeciğim maşallah oğluşlara.
özgecim maşallah kuzey beye.kocaman olmuş.rabbim nazarlardan saklasın
sedacım, nazlıcım, refişçim, özgecim kızlar hepinize de maşallah ama içinizdekilere bin kat daha maşallahçok çabuk mu geçti zaman sanki geçmiyo derken? kızlar galiba yakında içerdekilerin gerçek resimlerini görücez burada Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize o güzel günleri
refiye, özge mansallah size ya
refis valla göbek konusunda bilememde en tombalak anne aydayi benim ve bu
nekadar kilo alirsan al degismeyecek :lepi:
fulyan.. seda... mehtap... sinem.... reyhan... çoook teşekkür ederriz teyzoşlarr.. opuyorumnanaktan
sinemcim... canım valla haklısın sanki yaa :)) zaman geçmiyo derken..off keseyi göremedik.. aman kese göründü 2 hafta sonra bebişi gördük,kalp atışları derken :))) zaman azaldı 45 gün hihoyyyt sonra bebeğimm , miss kokulum, cennet yüzlüm benimle olucak inş.. :Saruboceq: :asigim: rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza... :Saruboceq:
reyhancım... canım bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de kilo da verilir.. göbek de eritilir..şimdi derdim inan kilo değill.. bebişimin iyi olması en öncelikli konum.. hem kızz fotolarında hiçç öyle kilolu durmuyosun cnım.. eccük uzaktan çeksek görcez ama :)) hehe bak ben sergiledim ne kadar katım varsa yanlarda arkalarda önlerde :)))
sinemcim... canım valla haklısın sanki yaa :)) zaman geçmiyo derken..off keseyi göremedik.. aman kese göründü 2 hafta sonra bebişi gördük,kalp atışları derken :))) zaman azaldı 45 gün hihoyyyt sonra bebeğimm , miss kokulum, cennet yüzlüm benimle olucak inş.. :Saruboceq: :asigim: rabbim hepimize sağlıkla sorunsuz kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza... :Saruboceq:
amin canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla alacaz kucağımıza bebeklerimizi sayılı gün çabuk geçermiş zaten.
bak bidahakine öyle cekecem uzaktan uzaktan
ama nisan anneleri topigini kimse terk etmeyecek sözmü???:lepi:
ya reyhan nolur uzaktan çek de gönder gözünü seveyim eminim kendini çok abartıyosun biz de şahit olalım bu abartıya. vereliniortak
bu da 30+4 ten kareler ilk boydan pozumu vermiş olayım.
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/18/2200.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?