2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

sedacığım maşallah canım çok şeker duruyosunuz canım yaaa 41 kere maşallah rabbim nazarlardan korusun sizi canım benim

ayy kızlaryaa ne zamandır bakmıyordum bu topiğe
reyhan, funda, özge,ilke nur, ayşe 41 kere maşallah sizlere kızlaryaa çok tatlı görünüyorsunuz

ayy kızlaryaa ne zamandır bakmıyordum bu topiğe
reyhan, funda, özge,ilke nur, ayşe 41 kere maşallah sizlere kızlaryaa çok tatlı görünüyorsunuz

sağol tatım hepimizin bebeğini rabbim nazarlardan korusun inşallah

sedacığım maşşallah oğluşuna ne kadar güzel olmuşsunuz siz böyle*RABBıM NAZARlardan korusun

sedacım ne tatlı olmuşşun öle bayıldım.....
kıyafetinde cok yakışmış çok şıksın:))))

arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan:1hug:

Reyhancığım,sedacığım,nazlıcığım maşallah kuzucuklarıza,Allah esirgesin.

MASALLAH MASALLAHHHHHHHH HEPINIZE HATUNLARRRR!!!!! Yarin vaktim olursa bende çekip koyarim. ne zamandir koymuyordum.

bu da bizim 32+1 halimiz...

genişliğe dikkat ama :))) hehehe.. en tombilik anne benim ... başka aday olamaz sanırım :)) olsun ama o tombilikliğin içinde yavrum var :) o çıkınca incelirim inş .. :)))

Son düzenleme:
bu topiğe ne zamandır girmemişim.. dün gece farkettim.. ama neyse ki çok da resim kaçırmamışım :))
sedacım.. maşallah canım göbüşüne de bebişine de sanada.. ne kadar şık ve zarifduruyosun canım benim.. :)
nazlıcım.. ada hanımla size de kocaman maşallahh.. çok cici duruyo kızın göbüşünde :)

kızlar buda bizim 31 haftamızda göbüşümüz....
yalnız şunu fark ettim bende,popo acayip dışarı çıkmış ...
önden ve arkadan farkedilir derecede bi şişlik var hehheheh:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…