2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

çook teekkürler mehtap teyzoşumuz opuyorumnanaktan öp canıım öpp.. yeter kii sağlıkla .çıksınlar onlar daa zemuszemus

kızlar bu da biz.
33+5 te.Bu arada micky totoma bakmış.kaydirigubbakcemile3

kendim ve bu saatte çektim.. yarın inş. unutmazsam kocişe çektirir koyarım daha net halini :)))
bu da biziimm 35+2 halimiz.. oğluş baş aşağı ve ayakları kaburgamda :)

gece eşofmanlarla kendi kendime pek hoşnut olmadım çektiklerimle.. bunları da annem çekti gerçi ama neyse :))) 35+2

mansallah kizlar size bende yarin bi cekimde koyim
kim bilir belkide son hallerimiz artik

refişim...
utkucum çok tatlı çıkmış....
bizde cekinelim diyoruz ama daha kısmet olmadı...
hala babamızla bir resmimiz bilem yok....

reyhancımm.. özgecimm.. çok teşekkürler teyzoşlarr... opuyorumnanaktan

biz de bayadır eklememişiz.. belki de bir daha fırsat olmaz dedik.. sizden de bekliyoruzz... zemuszemus

kızlarr 36+3 şişko tubi ile fındık kurdu kaan huzurlarınızdakaydirigubbakcemile3 şişkoyuz ayol bizkaydirigubbakcemile3 bu arada elbiseyi acıbademde bir mağazadan 15 tl ye aldım son ayı da böylece kurtardık 2 elbise aldım geniş beden güzel şeyler vardı ve çok ucuzdu diğer elbisemi 7.5tl ye aldımkaydirigubbakcemile3

tuğbacım.. göbüşüne de kaan'ada maşallah canım.. kocaman olmuş .. teyzesi yesin onu :)

41 kere maşallah tuğbacığım kaanımız ne kadar büyümüş öyle annesi rabbim nazarlardan korusun sizi amin

çok teşekkürler ummahancım.. amin inş. rabbim hepimizin bebişini korusunn...

tugbiscim ve refiscim masallahhh yha ,göbüsleriniz harika :asigim: ,az kaldi azzz :dance:

hayirlisiylaaaa :teytey:

selam güzeller
öncelikle hepinize kocaman bi MAŞALLAH
çok şekersiniz, göbişlerinize bakıyodum yazmadan edemedim:asigim:
ben hamile diilim henüz ama çok istiyorum, bir adet kistim varmış, onu atmakla meşgulüm:çok üzgünüm: sonra inşallah benim de göbüşim sizinkiler gibi bebişim ile dolar :CüvCüv:
hamilelerin duası kabul olurmuş, bizler gibi bebek isteyenler için de dua edin olmaz mı?
bebişlerinizi sağlıkla kucaklayın inşallaha.s.

aylintcim insallah kisa sürede rahatsizligini atlatirsin

insallah rabbim kucagina yavrunuda verir kisa zamanda :Saruboceq:

aylintcim insallah kisa sürede rahatsizligini atlatirsin

insallah rabbim kucagina yavrunuda verir kisa zamanda :Saruboceq:
aminnn,canım çokk teşekkürler, yüzümü güldürdün :)
şimdiden hepinize çooook teşekkürler, az kaldı mis kokulularınızı kucaklamaya inşallah, doğumlarınız çok rahat olur inşallah
çok güzel zamana raslamış hamileliğiniz, ağırlaştığımnız dönemler sıcaklara gelmedi, doğumda bahara, en iyi zaman :) hoşçakalınopuyorumnanaktan

kızlar nasıl guzel gobuslerınız masallah ku<zularımıza..kımı bobrege oturmus kımı kaburgaya yaslanmıs kaydirigubbakcemile3 bende koyım gobus dedım...

Eklentiler

• $10032010.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 57
gülsemincimm.. maşallah canım oğluşuna... kızz göbüş büyümüş ne güzell olmuş.. rabbim nazardan korusun ikinizi de...

culha.. size de maşallah canım.. Rabbim nazardan korusun...

aylint... canımm inşallah en kısa zamanda kistin iyileşir. inşallah tez zamanda sende hamile kalır ve hayırlısıyla kuycağına alırsın yavrunu... Rabbim oyalandırmadan.. çok bekletmeden bu mutluluğu tattırsın sana da... iyi dileklerin için de çok sağol bu arada.. amiinn canımm.. darısı tez zamanda başına inşalah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…