tatlım teşekkür ederim senin de ne kadar kibar hoş fiziğin var valla çok şık b ir hamilesin. ayrıca yaptığın albümler harika olmuş kimbilir ne kadar uğraşttın ellerine sağlık canım bayıldım valla:lepi:tugbiscim ve refiscim masallahhh yha ,göbüsleriniz harika :asigim: ,az kaldi azzz :dance:
hayirlisiylaaaa :teytey:
teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda sende bebeğinin hamallığını zevkle yaparsınkaydirigubbakcemile3selam güzeller
öncelikle hepinize kocaman bi MAŞALLAH
çok şekersiniz, göbişlerinize bakıyodum yazmadan edemedim:asigim:
ben hamile diilim henüz ama çok istiyorum, bir adet kistim varmış, onu atmakla meşgulüm:çok üzgünüm: sonra inşallah benim de göbüşim sizinkiler gibi bebişim ile dolar :CüvCüv:
hamilelerin duası kabul olurmuş, bizler gibi bebek isteyenler için de dua edin olmaz mı?
bebişlerinizi sağlıkla kucaklayın inşallaha.s.
refişim hayatım uzun zamandır bu topiklere uğrayamıyodum senin resmini de yeni gördüm maşallah utkuşumun da bizden aşağı kalır yanı yok bu sıpaları bir tasa koyup üstlerine biraz tuz serpip yiyelimkaydirigubbakcemile3tuğbacım.. göbüşüne de kaan'ada maşallah canım.. kocaman olmuş .. teyzesi yesin onu :)
saol zeynocum inşallah size de maşallah41 kere maşallah tuğbacığım kaanımız ne kadar büyümüş öyle annesi rabbim nazarlardan korusun sizi amin
ay resim albümünüze bayıldım harika olmuş ben artık eskisi kadar giremiyorum resimleiniz çok güzelllll
tatlım teşekkür ederim senin de ne kadar kibar hoş fiziğin var valla çok şık b ir hamilesin. ayrıca yaptığın albümler harika olmuş kimbilir ne kadar uğraşttın ellerine sağlık canım bayıldım valla:lepi:
gülsemincimm.. maşallah canım oğluşuna... kızz göbüş büyümüş ne güzell olmuş.. rabbim nazardan korusun ikinizi de...
gülsemincim.. canım ellerine sağlıkk.. ne çok uğraşıpne güzel albümler hazırlamışsın... emeğine sağlıkk...
zehircim
teşekkürler arkadaşım bir tanecik göbüş fotosu eklemişim onu da es geçmeyip albüme koymuşsun
ellerine emeğine sağlık canım
opuyorumnanaktan
kendim ve bu saatte çektim.. yarın inş. unutmazsam kocişe çektirir koyarım daha net halini :)))
bu da biziimm 35+2 halimiz.. oğluş baş aşağı ve ayakları kaburgamda :)
gece eşofmanlarla kendi kendime pek hoşnut olmadım çektiklerimle.. bunları da annem çekti gerçi ama neyse :))) 35+2
kızlarr 36+3 şişko tubi ile fındık kurdu kaan huzurlarınızdakaydirigubbakcemile3 şişkoyuz ayol bizkaydirigubbakcemile3 bu arada elbiseyi acıbademde bir mağazadan 15 tl ye aldım son ayı da böylece kurtardık 2 elbise aldım geniş beden güzel şeyler vardı ve çok ucuzdu diğer elbisemi 7.5tl ye aldımkaydirigubbakcemile3
selam güzeller
öncelikle hepinize kocaman bi MAŞALLAH
çok şekersiniz, göbişlerinize bakıyodum yazmadan edemedim:asigim:
ben hamile diilim henüz ama çok istiyorum, bir adet kistim varmış, onu atmakla meşgulüm:çok üzgünüm: sonra inşallah benim de göbüşim sizinkiler gibi bebişim ile dolar :CüvCüv:
hamilelerin duası kabul olurmuş, bizler gibi bebek isteyenler için de dua edin olmaz mı?
bebişlerinizi sağlıkla kucaklayın inşallaha.s.
kızlar nasıl guzel gobuslerınız masallah ku<zularımıza..kımı bobrege oturmus kımı kaburgaya yaslanmıs kaydirigubbakcemile3 bende koyım gobus dedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?