2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

ay resim albümünüze bayıldım harika olmuş ben artık eskisi kadar giremiyorum resimleiniz çok güzelllll

tugbiscim ve refiscim masallahhh yha ,göbüsleriniz harika :asigim: ,az kaldi azzz :dance:

hayirlisiylaaaa :teytey:
tatlım teşekkür ederim senin de ne kadar kibar hoş fiziğin var valla çok şık b ir hamilesin. ayrıca yaptığın albümler harika olmuş kimbilir ne kadar uğraşttın ellerine sağlık canım bayıldım valla:lepi:

teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda sende bebeğinin hamallığını zevkle yaparsınkaydirigubbakcemile3

tuğbacım.. göbüşüne de kaan'ada maşallah canım.. kocaman olmuş .. teyzesi yesin onu :)
refişim hayatım uzun zamandır bu topiklere uğrayamıyodum senin resmini de yeni gördüm maşallah utkuşumun da bizden aşağı kalır yanı yok bu sıpaları bir tasa koyup üstlerine biraz tuz serpip yiyelimkaydirigubbakcemile3:asigim:

41 kere maşallah tuğbacığım kaanımız ne kadar büyümüş öyle annesi rabbim nazarlardan korusun sizi amin
saol zeynocum inşallah size de maşallah :asigim:

ay resim albümünüze bayıldım harika olmuş ben artık eskisi kadar giremiyorum resimleiniz çok güzelllll

nazirecim buraya kim ne eklediyse ben onlari kayit edip öyle yaptim albümü

keske sende eklemis olsaydin seninkilerde olurdu muhakkak

ama eger gecmiste eklemissen bile cogu link kirik oldugundan bir kac arkadasinkileride göremedigimden ekleyemedim malesef

sagol tugbisim Şeniz , o senin güzel bakan gözlerin

ama ben hep derim ki gebelikte azicik tombis olucan yha cok yakisiyor bence,bende tombisleri pek bi begeniyorum

anneninde tombis olanini severim anneanne babaanneninde :roflol:

bugun sözde tüm gün ders caliscaktim ama albümle ugrastim :lepi: ,yarinda temizlik yapicam yoksa bu pisligin icine bebek mebek getiremem ben ,ayy düsündükce sinirlerim zipliyorr :mymeka:

tuğbacım.. teşekkürler canımm ... bi çıksınlar da sağlıkla nası yicem ben onu :))

gülsemincim.. canım ellerine sağlıkk.. ne çok uğraşıpne güzel albümler hazırlamışsın... emeğine sağlıkk...

zehircim
teşekkürler arkadaşım bir tanecik göbüş fotosu eklemişim onu da es geçmeyip albüme koymuşsun
ellerine emeğine sağlık canım
opuyorumnanaktan

gülsemincimm.. maşallah canım oğluşuna... kızz göbüş büyümüş ne güzell olmuş.. rabbim nazardan korusun ikinizi de...

evett teyzesii karnimiz büyüyor ,eeehh büyüsünde hamileleligi anlayalim yayvan gibi yayildik diyebilelim dimi ama kaydirigubbakcemile3
Allah hepimizi ve meleklerimizi nazardan koruusun canim benim Şeniz

gülsemincim.. canım ellerine sağlıkk.. ne çok uğraşıpne güzel albümler hazırlamışsın... emeğine sağlıkk...

begenmenize gercekten cok sevindim canim Şeniz

zehircim
teşekkürler arkadaşım bir tanecik göbüş fotosu eklemişim onu da es geçmeyip albüme koymuşsun
ellerine emeğine sağlık canım
opuyorumnanaktan

Nupecim ister 10 tane koy ister bi tane sende nisan annesi degilmisin tabikide koyucam canimcim :1hug:
50 ye yakin nisan annesi saydim ama malesef buraya resim ekleyen sadece 24-25 kisi
keske herkes eklemis olsaydida en azindan bir tane hatira olarak kalirdi

kendim ve bu saatte çektim.. yarın inş. unutmazsam kocişe çektirir koyarım daha net halini :)))
bu da biziimm 35+2 halimiz.. oğluş baş aşağı ve ayakları kaburgamda :)

gece eşofmanlarla kendi kendime pek hoşnut olmadım çektiklerimle.. bunları da annem çekti gerçi ama neyse :))) 35+2

ama çok büyümüş maşallah.

anam nolmuşsun sen maşallah kaana. komcaman olmuş

33 + 6 oglusum :asigim:

maşşallllahhhh gülsemincim maşallah canım valla çok güzel kilo alımın hiç fazlalık yok

amin arkadaşım allah sana da gönlüne göre versin. sen de seneye bu zamanlar buralarda bu aşamalarda olursun inşallah. kistlerden korkma büyüklüğüne bağlı gerçi ama ben de çok uğraştım 4 sene doğum kontrol hapı kullandım duba gibi oldum falan ama çok şükür sağlıkla hamile kalabildim. sen de öyle olursun inşallah

kızlar nasıl guzel gobuslerınız masallah ku<zularımıza..kımı bobrege oturmus kımı kaburgaya yaslanmıs kaydirigubbakcemile3 bende koyım gobus dedım...

maşallah şekerim seninki de çok rahat gözüküyor :)

ellerine sağlık gülsemincim ya ne kadar güzel keşke daha fazla ekleseymişim. doğru düzgün resmim bile yok şu koca 9 ayda bari burda hatıra kalırdı. emeğine sağlık

anneee canımmm valla kaptırdık gidiyoz biz tartıda fazla artık yok ama göbeğim artık devasa boyutlarda canım ama bütün suç kaanın ne bulduysa yemiş sıpam 3139 gram olmuş
zehircim canım biz hatun milleti elimizde olmayana özeniriz bende şöyleee dal gibi genç kız gibi annelere özenirim neden acaba balina gibi olduğumdan olabilir mi:dance:

özgecimm maşallah çok cici görünüyor göbişin... :1hug:mevlam nazarlardan saklasın...
buarada göbişin aşağı inmiş gibi geldi baana..

özgecim gerçekten ne kadar cici sevimli bir göbeğin var maşallah sanada kuzeye de yalnız ilke-nur haklı aşağıda bayağı kız .çağrılara kulak veriyo bence kuzey paşa.
birde bu kadarcık hem de aşağıdaki göbek nasıl oluyoda sana kaburga ağrıları ve mide yanmaları yüzünden uykusuz geceler yaşatıyo kız.
benim göbek ağzıma girecek nerdeyse kaburga ağrısı hat safhadakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…