2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

Tuğbacığım-Gülseminciğim-culha-özgemm maşallah göbüşlerinize.
Tuğbacığım elbisen çok güzel ve çok uygun almışsın.
Albüm çok hoş olmuş gülsemin canım ellerine sağlık.

Aylint inşallah sende en kısa zamanda anne adayı olursun canım.

sinemcim.. çook teşekkür ederiz teyzoşumuz opuyorumnanaktan eee.. paşaları büyütmeye çalışıyoruz işte :)))

özgecim... maşallahh canımm kuzey paşaya da sana da :) ama canımcım valla kızlarr haklı kızz.. 34 haftalık ve 34+5 o kadar farklı ki... karnının üstü boşalıvermiş sanki :)) hayırlısıyla 20 martta bekliyoruz paşayı :)) sağlıkla sorunsuz inş... kız accık rahat ediyosundur kaburgalarına batmıyodur artık.. miden de rahatlar birazcık ... gerçi göbüş inince de wc sıkıntısı var ama napalım :))

refişim dediğin çok doğru da kafama bişi takılıyo benim sıpa vücuduma öyle bi yayıldı ki alttan wc üstten kaburga derdi devam ediyo valla nasıl başarıyo bilmem.
kontrollerde de boy söylemiyo doktorum 80 cm çıkmasın bu sıpakaydirigubbakcemile3

tuğbacım... kaydirigubbakcemile3 kızz sorma aynen yaa... wc den gelemiyorumm .. dik oturmasam ayakları ağzımdan çıkıcak oğluşun diye korkuyorum.. mide,kaburga,wc olayı full devam ediyo... sempatiksalakcinni kimisinin doğum anınakadar inemeyebiliyomuş da göbüşü aşağı... ben normal doğurmıcağım için inmese de olur ama inse de acık rahatlarım da nefes alırım ayol :)))

bize boy tahmini de olsa sölüyo dr. en son 45 cm. dik.. normal de gidiyoruz ama nasıl yapıyoda içimde bu kadar yer kaplamayı başarıyo anlamıyorum :))) usg kağıtlarında yazan fl ölçüsüyle 7 yi bi çarpsana.. tahmini de olsa çıkar boyunuz...

özgecimm maşallah çok cici görünüyor göbişin... :1hug:mevlam nazarlardan saklasın...
buarada göbişin aşağı inmiş gibi geldi baana..

özgeeee maşallahhhhhh...

ya albümü ben niye göremedim nerde???

özge maşallah kuzeye ama sanki biraz aşağı inmiş gibi sence nasıl? senin 20 mart tutacak heralde kaydirigubbakcemile3

kızlar göbüş yorumlarınıza çok tesekkür ediyoruz kuzey bey ile....sizi kocaman öpüyoruz..
beni korkutmayın yawww....
ya azönce arkadsım ve ablası geldi...
ve ablası tek bakışla senin karnın baya bir düşmüş dedi,dokundu falan ooo midende boşalmış bebek geliyo zge tas çatlasın 15 gunun var dedi....
ayy ben zaten bugun doktora gitcem anormal seyler oluyo dedim,git git valla falan dedi...
oyyy demekki beyin gücü ile çağırma diye bişi varmış....:)))))

özgee göbüsünden bi makas alabilirmiyimmm kaydirigubbakcemile3 ,pasazade gercekten asagiya inmis biraz biraz

saka maka gelcekmi yoksa kizz delikafadulden ,insan kirk gün ne derse o gerceklesirmis valla dedigin günlerde gelirse kuzey pasamiz ,bende baslicam gel oglum gel diye söylenmeye kaydirigubbakcemile3

anneee canimcim siz eklemeye devam edin resimlerinizi ben yine yaparim albüm ,üzülme cok az eklemisim diye Şeniz

Tugbisimm aynen dedigin gibi valla kendimizde ne yoksa onu isteriz hep kaydirigubbakcemile3 ,ne doyumsuz varliklariz ayoLLL naniknanik

yosuncum sagol canim ,sende eklesene canim resim :1hug:

nazlicim albüm falan degil canim sadece gecmisteki resimleri bir araya topladimda onu diyor bizim fistiklar kaydirigubbakcemile3 ,hehh bulmussun zatenn :roflol:

refisimm benim bebis arada kaburgalara bastiriyor ama genelde karnimin sag tarafinda hissediyorum kuvvetli tepiklerini,neden acaba yha fisfisfis , bu sabah uyandigimda öyle korktum ki sagimda toplanmis semsert kipirdamiyordu ne yaptimsa kipirdamadi,kalktim ekmege nutella sürdüm yanina azicik bol sekerli cay salladim öyle kipirdamaya basladi ,aglicaktim nerdeyse korkudan :1no2:
rabbim koruusun ne olur onlari ,ona emanet yavrularimiz

kızlar nasıl guzel gobuslerınız masallah ku<zularımıza..kımı bobrege oturmus kımı kaburgaya yaslanmıs kaydirigubbakcemile3 bende koyım gobus dedım...

culhacim canim masallahh sanada yha ,inan simdi görüyorum senin fotoyu

masallah masallahhhh

özgeciğim maşallah canım göbişine canım çok tatlı duruyorsunuz kuzey paşamızla canım rabbim nazarlardan korusun dün annemlerde herkes banada bütün yengelerim senin martın sonunu bulmaz dedilereyvahedigeldismile bakalım canım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinlerde artık çok özledim hemde çokkkk

ay ben yerim utkuşu yer kaplıyo demek zaten resimlere baktım bi ikimizin göbişi boydan boya bütün vücudumuzu kaplamış kızz:)) bizim sıpalar gerine gerine yayılıyo içerde galiba. benim çatlak doktor vermediki usg kağıdını şekerim bu sefer bende istemeyi unuttum doğum muhabbetinekaydirigubbakcemile3
dediğin gibi acık aşağı inse de bari kaburgaların miden rahat etsekaydirigubbakcemile3

sinemcim maşlh canım bebeğin ne şirin olmuş...baya bir büyümüş ....
allah nazarlardan saklasın....

sinemciğim canım 41 kere maşallah canım benim çok şekersiniz canımcım bana sanki doğum pozisyonunuzu almışsınız gibi geldi maşallah canım benim

çok sağolun zeynep ve gülsemin teyzeleri. Rabbime şükürler olsun ki bu zamanlara gelebildik. ınşallah bundan sonrasında da kucağımıza sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla gelsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…