bu da bizim göbek...
ahhh saol özgecim hep diyorum ya bizim kaan beni bu bedenden kovup sonsuza kadar orda yaşayacak sanırımkaydirigubbakcemile3tuğbacım
vallahi ne diyeyim kaan paşanın gelmek istememesi şaşırtcı...
göbüşün ne kadar irileşmiş maşlh...
yarın bende cekiniğ ekleyeyim barim son göbüş fotalarımız olsun....
yarın face grubumuza anne baba bebişimiz olarak foto eklemeyi unutmuyoruz kızlar....
saol zeynocum inşallah ağzından bal damlıyo ama daha aşağıda inmedi bakalım sonumuz ne olcakkaydirigubbakcemile3tuğbişim maşallah canım paşamızın dediğim gibi yeri iyi annesi baksana maşallah 41 kere ama fazla beklemez ben salı dedim sana bak canım en fazla salıya kadar gelicek paşamız inşallah
refişimmm saol tatlım. ay taşıyamıyom ki şekerim kaan yayıldıkça yayılıyo büyüdükçe büyüyo ama hiç çıkış yolunda bir eyleme gitmiyo.tuğbacım.. maşallah canım.. kızz o göbüşü nası taşıyon da nasıl kaan paşa da halaaa tık yok hayret :))))
sağlıkla gelsin inşallah canım...
saol canımmopuyorumnanaktantugbacım masallahhhhhhhhh göbıse ıcındekı kuzuyaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 saol fundacım ay aç kız grubu ilk üye ben olcam bazen korkuyom oğlum orda o kadar mutlu ki dışarda ona o mutluluğu sağlayamıcam diyekaydirigubbakcemile3tuğbam maşallh kaan paşaya.göbüşün baya büyümüş canım.kaan için face grup kurcam he gel artık kaan tarhan diyekaydirigubbakcemile3
saol mehtapcım söle kız canım çıkıyo taşıyamıyom dönemiyom çıksın artık yaaakaydirigubbakcemile3Maşallah tuğbacığım.Kaan oğlum çık artık anneciğinde rahatlasın:))
bu da bizim göbek...
maşallah hacerciğim ne güzel görünüyosunuz öyle canım 41 kere maşallah
bu da bizim göbek...
kızlarr bu da bizim 38+3 halimiz :))) ve de paşamın göbüşteki son resmi.. inşallahh bir dahakine kendi resmini de eklerim hayırlısıyla :))
opuyorumnanaktan çok sağol canımın içi... bilmiyorumkismile deme kızz... ban halaatepelerde tekmeliyo gibi geliyo ama .. gerçi annem de dedi ama sen de söyleyince daha bi ciddiye aldım galiba olumunekankayizsmile yok bacım.. full istirahat.. dr. da uyarı verdi zaten.. işlerin acelesi yok.. ben hast.deyken süpürüp silsinler.. eltimlerr.. ee ne günler için elti olduk demi ama kaydirigubbakcemile3Maşallah utku paşamıza.Aman refişim dikkat bu oğlan inmiş aşağıya.Akıllı uslu dinlen sen:))))1 Nisanı beklesin.
opuyorumnanaktan teşekkür ediyruz deniz teyzoşumuz.. bi dahakine inşallah utkunun kini de koyarım da kk den üyeliğimi silmesinler kızz kaydirigubbakcemile3 portre resim koysak kaydirigubbakcemile3anammmmm yerim ben seni utku bey....
Refiş maşallah canım arkadaşım.İnşallah bir dahakine Utkununkini bekliyoruz....zemuszemus(kaydirigubbakcemile3RESMİNİ)
opuyorumnanaktan sağol özgeciimm.. büyüyo işte içerde sığabildiği kadar kaydirigubbakcemile3 ekle canım bekliyoruz senden de.. son kez oldu bizimde zaten..refişşşşş...... maşlh utku beye valla kocaman olmuş...
akşam bende cekebilirsem ekliycem son kez.....
opuyorumnanaktan sağol tuğbacım... kızz tepicek çıkmaya çalışırsa da.. zaten kaan dan erken gelicek gibi duruyo kendi gününü bari beklesinn kaydirigubbakcemile3 daha da küstürmeyelim sizi :roflol: inş. bekler 1 nisanı da. dr umuz çıkarır paşamı dışarı :Saruboceq:maşallah utku paşaya yerim ben onukız refişşş bu utku 1 nisanı beklemez demedi demekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?