ben 2009 nisan annesiyim..
resimleri görünce çok heyecanlandım.
çok güzel..
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
nazlıcım... maşalllah canım... ada hanım çok şirin görünüyoo.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn...
Esennn.. çok teşekkür ederizz.. amiinn ... sen de güle güle sağlıkla büyüt yavrunuu..
nazlıcım maşallah çok tatlısınız sanki 6 aylık gibisiniz kızzz güya günlerimiz aynı benimkinin yarısı kadar göbeğin maşallah ada hanıma kibar ve narin bir bayan olcak
ben 2009 nisan annesiyim..
resimleri görünce çok heyecanlandım.
çok güzel..
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
sinemcim.. maşallah canım bebişine.. göbüşünee.. ne şirin görünüyo cnımm.. sivrilmişsiniz sizde :) Rabbim nazardan korusun cnım...
nazlıcım... maşalllah canım... ada hanım çok şirin görünüyoo.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn...
Esennn.. çok teşekkür ederizz.. amiinn ... sen de güle güle sağlıkla büyüt yavrunuu..
nazlı merak etme geliyo senin kız küçük müçük ama aşağıya inmiş gerçi daha mı inmesin diceksin ama... kaydirigubbakcemile3 maşallah tatlım
sağol esen amin inşallah. Allah bağışlasın sizinkini de arkadaşım
refiyecim sağol bitanem hepimizi ve bebklerimizi korusun Rabbim :Saruboceq:
tatlım bak bu da benim 37+3 de benim göbeğim benden bi tane daha var sanki önümdekaydirigubbakcemile3sağolun kızlar...
tuğbacım bana kocaman görünüyor göbüş. ama nasıl kız anlamadım. sipsivri bir göbüş. arkadan hiç belli değil gebeliğim.zemuszemus
tatlım bak bu da benim 37+3 de benim göbeğim benden bi tane daha var sanki önümdekaydirigubbakcemile3
fundam gelmişşşşş:sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt saol bitanem göktuşa da maşallahhhhkızlar maşallah göbüşlere ve bebeklere.............
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay evvet şekerim yaaa onu ben de fark ettim herkes diyoki iyi göğüslerin büyümedieyvahedigeldismile aslında büyüdü 2 beden atladı ama göbek ondan on kat daha çok büyüdüğü için belli olmuyokaydirigubbakcemile3tuğbacım valla asıl size maşallahh canım yaa.. neeerde bizim göbüş nerdee seninki :)))) ama teşekkür ediyoruz... kaan bey de çok yakışıklı duruyo annesi :) maşallah ona...
sempatiksalakcinni ayyy bide ikimizin fotosunda da ortak bi nolta buldum ve öldüm gülmekten :))) ayol bizim göbüşlerden üstteki çıkıntılar yok olmuş sanki :))) ehehehe hiiç görünmüyo desem yeri var.. hani 75- 80 beden fln olsa neyse dicem de benimkiler :))))
tatlım bak bu da benim 37+3 de benim göbeğim benden bi tane daha var sanki önümdekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?