2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

sinemcim.. maşallah canım bebişine.. göbüşünee.. ne şirin görünüyo cnımm.. sivrilmişsiniz sizde :) Rabbim nazardan korusun cnım...

ben 2009 nisan annesiyim..
resimleri görünce çok heyecanlandım.
çok güzel..
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

nazlıcım... maşalllah canım... ada hanım çok şirin görünüyoo.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn...

Esennn.. çok teşekkür ederizz.. amiinn ... sen de güle güle sağlıkla büyüt yavrunuu..

nazlıcım maşallah çok tatlısınız sanki 6 aylık gibisiniz kızzz güya günlerimiz aynı benimkinin yarısı kadar göbeğin maşallah ada hanıma kibar ve narin bir bayan olcak

çok güzel..

nazlıcım maşallah çok tatlısınız sanki 6 aylık gibisiniz kızzz güya günlerimiz aynı benimkinin yarısı kadar göbeğin maşallah ada hanıma kibar ve narin bir bayan olcak

sağolun kızlar...

tuğbacım bana kocaman görünüyor göbüş. ama nasıl kız anlamadım. sipsivri bir göbüş. arkadan hiç belli değil gebeliğim.zemuszemus

nazlı merak etme geliyo senin kız küçük müçük ama aşağıya inmiş gerçi daha mı inmesin diceksin ama... kaydirigubbakcemile3 maşallah tatlım

çok güzel..

sağol esen amin inşallah. Allah bağışlasın sizinkini de arkadaşım

sinemcim.. maşallah canım bebişine.. göbüşünee.. ne şirin görünüyo cnımm.. sivrilmişsiniz sizde :) Rabbim nazardan korusun cnım...

refiyecim sağol bitanem hepimizi ve bebklerimizi korusun Rabbim :Saruboceq:

teşekkürler..
Allah hepimizinkileri bağışlasın yavrularımızı..

nazlıcığım maşaşllah göbişine canım çok tatlı duruyorsunuz 41 kere maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah

sağolun kızlar...

tuğbacım bana kocaman görünüyor göbüş. ama nasıl kız anlamadım. sipsivri bir göbüş. arkadan hiç belli değil gebeliğim.zemuszemus
tatlım bak bu da benim 37+3 de benim göbeğim benden bi tane daha var sanki önümdekaydirigubbakcemile3

tuğbişim maşallah canım rabbim esirgesin nazarlardan erkek olduğu nasılda duruşundan belli heyt ben burdayım edasında resmen maşallah subanallah canım benim

biz de annemi bırakmaya geldik.. gelmişken göbüş ekliyeyim dedim :)))
bu da biizz... 36+4

Kızlar, göbüşler ne güzel öyle hepiniz çok tatlı olmuşsunuz. Allah nazarlardan saklasın.
Yanlız göbüşlere bakınca yok gerçekten benim göbüş çok küçük, oğlumun küçük olmasında var bir hikmet.

nazlıcım 39 gram pipisi var diyoz da kimse inanmıyo:roflol: :roflol:
zeynocuumm saol bitanemm bizim paşa bağıra bağıra geliyo:sm_cool:
refişim canım maşallah utkuşa valla göbek konusunda tek rakibim olarak seni görüyom:1rolleyes:
erkflz canım saol ama hiç üzülme göbeğim küçük diye ne küçük göbeklerden ne aslanlar doğuyoa.s

tuğbacım valla asıl size maşallahh canım yaa.. neeerde bizim göbüş nerdee seninki :)))) ama teşekkür ediyoruz... kaan bey de çok yakışıklı duruyo annesi :) maşallah ona...

sempatiksalakcinni ayyy bide ikimizin fotosunda da ortak bi nolta buldum ve öldüm gülmekten :))) ayol bizim göbüşlerden üstteki çıkıntılar yok olmuş sanki :))) ehehehe hiiç görünmüyo desem yeri var.. hani 75- 80 beden fln olsa neyse dicem de benimkiler :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay evvet şekerim yaaa onu ben de fark ettim herkes diyoki iyi göğüslerin büyümedieyvahedigeldismile aslında büyüdü 2 beden atladı ama göbek ondan on kat daha çok büyüdüğü için belli olmuyokaydirigubbakcemile3
canımmm sizin göbiş bizimki kadar büyük diil ama en yakın takipte siz varsınızkaydirigubbakcemile3
kaan teyzesine ve utkuşa öpücüklerini gönderiyor canımcımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…