2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

çok teşekkür ediyoruz deniz teyzesii... aman o kuzucuk sağlıkla çıksın da istediğin yerini ısırabilirsin :)))
utku bey kankasına tekme gönderiyo bakk olumunekankayizsmile

biz de annemi bırakmaya geldik.. gelmişken göbüş ekliyeyim dedim :)))
bu da biizz... 36+4

refişim utkunun rahatı pek yerinde maşallah yayılmış annesinin karnına. maşallah maşallah şekerim iyi büyümüş karnın.

sinemcim.. çok teşekkürler teyzoşumuz... amann utku'nun rahatı beyde yok valla sorma :))) bi yayılıyo bi sivriliyo.. ayaklar midede baş aşağıda uzanıyoda uzanıyo :))) maşallah hepimizin yavrusuna canımm..

tugbiŞ refiŞ hay masallahhh masallahhh göbeklere yha
kuzularinizin keyfi pek yerinde yayilmislar valla meydana kaydirigubbakcemile3
ayyyy sag saglim görmekte nasip olsunnnnn insallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:

gülsemincim.. çok teşekkür ederiz canımm.. amiinnn inşallah.. Rabbim hepimize sağlıkla yüzlerini görüp hayırlısıyla büyütmeyi de nasip etsin...

tugbiŞ refiŞ hay masallahhh masallahhh göbeklere yha
kuzularinizin keyfi pek yerinde yayilmislar valla meydana kaydirigubbakcemile3
ayyyy sag saglim görmekte nasip olsunnnnn insallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:
teşekkür ederiz teyzesiii hem de nasıl yayıldı yakında beni kovacak kendi bedenimden kaydirigubbakcemile3

maşallah canım.Nazar değmesin diye okudum valla.
saol denizcim bi tanem opuyorumnanaktan

ben bayılıyorum göbişlere yaa sağlıcakla kavuşun inşallah
maşallah sizlere
zehir canım senin göbek nerde

ben bayılıyorum göbişlere yaa sağlıcakla kavuşun inşallah
maşallah sizlere
zehir canım senin göbek nerde

sende hosgeldin canim benim insallah insallah kavusuruzzz Şeniz ,bi kac sayfa arkada dur bulup link atiyimm tatlimm

sen nasilsin bu arada canim

maşallah gülseminciğim canım valla rabbim nazarlardan korusun çok tatlı görünüyorsun bitanem

kızlarrr 38+5 de kaan paşam ve koca göbeğim huzurlarınızda:)

tuğbacım
vallahi ne diyeyim kaan paşanın gelmek istememesi şaşırtcı...
göbüşün ne kadar irileşmiş maşlh...
yarın bende cekiniğ ekleyeyim barim son göbüş fotalarımız olsun....
yarın face grubumuza anne baba bebişimiz olarak foto eklemeyi unutmuyoruz kızlar....

tuğbişim maşallah canım paşamızın dediğim gibi yeri iyi annesi baksana maşallah 41 kere ama fazla beklemez ben salı dedim sana bak canım en fazla salıya kadar gelicek paşamız inşallah

tuğbacım.. maşallah canım.. kızz o göbüşü nası taşıyon da nasıl kaan paşa da halaaa tık yok hayret :))))

sağlıkla gelsin inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…