ne demek canim zevkle yaptim gercekten Şeniz
birazdan cekicem canim benimkinide
herkes kabul ederse ,pazartesi günleri duzenli olarak fotolari bana özelden yollarsaniz bende hepsini düzenlice buraya ekleyebilirim zevkle :asigim:
benden kabul:)
zehircim.. böyle toplu halde gerçekten çok hoş olmuşlar... ellerine sağlıkk... opuyorumnanaktan ama ben her pazartesi resim çekip gönderemem malesef... evde bilg.da öyle bi imkanım yokk... ancak annemlere gittiğimde kardeşimin makinayla çekebilirim daha kaliteli bi görüntü ve orda yükleyebilirim... ama ok derseniz çektiğimde gönderirim sana...
bu arada senin göbişine de maşallah canımm.... :))
zehircim çok güzel bir fikir bence bende bundan sonra elimden geldiğince yollamaya çalışırım bunca zaman göbişimi yollamamın sebebi:zaten göbekli vekilolu olduğum için bebişden ayırt edilmiyordu. ama artık uzun zamandır görmeyenler hamile olduğumu anlıyorlar sanırım foto koyma zamanım gelmişkaydirigubbakcemile3
Zehircim ellerine kollarina saglik, sahane olmus. Senin göbeginede masallaaahhh. Unutmazsam pazartesi günleri bendde çekmeye çalisirim
zehircim ellerine sağlık çok güzel olmuş böyle benimde her pazartesi fırsatım olmayabilir
bende öyle diyordum canim bir tek aksamlari o göbüsü görmem mümkünzehircim ellerine sağlık çok güzel olmuşş. benım göbiş hala tam belli değil..bu duruma üzülmğyor değilim inşallah en yakın zamanda bende eklerim buraya.
ozaman ben pazartesiyi bekliyorum hehheheh:)))
şaka bir yanada bugun ekliycektim unuttum ama güzel fikir olmuş zehircim valla bakarız nekadar evrim geçirmişiz......
batuhanım.. cnım rabbim o göbişinin içindekini korusun inş.. sağ salim doğsun inş. güzelim... hem niçın en tombiş fln diyosun kızz.. ben de varımm :)) benim resimlerimi görmedinmi :)))) bebişlerimiz bi doğsunlar bak biz nasıl vericez o kiloları kaydirigubbakcemile5
Merhaba kızlar , benim tavşancığımda 3. ayında huyunu değiştirdi yayvan olarak büyümeye devam ederken dikleşmeye başladı , hepimize maşşallah
batuhanım ve ataque canlarım maşallah bebişlerimize nazar değmesin k41 kere maşallah ya bende çok istiyorum artık eklemeyi ya banane kocişe diyorum yaparız yapparız diyo ama hala bişey ypok yaparken offfff yaaa
:1hug:Oyy maşallahhhh.Rabbim korusun miniğini.
Aaalmaz: o yapmazsa sen yap zeyracım , bekliyoruz.
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?