2010 Nisan Annelerinin Göbişleri :))

aman ya yaka kartım da çıkmış reklam var öffffff

ya arkadaşlar resim nasıl ekliyoruz.yardımcı olursanız bende eklemek istiyorum göbeğim küçük de olsa.kıskandım sizi napim:)

Özgecim,refiyecimm,nazcım,gelinciğimm miniklerinize maşallah.Allah nazarlardan korusun.a.s.

kızlar hepinize maşallh 41 kere nazar değmesin inşallah bebişlerimize

gelincik canım nekadar büyümüş göbüş....elbisede çok şık ayrıca.....
nazcım keşke yandan çekilseydin böle pek belli olmuyo....hehe böle yayvan durmuş kız gibi.....bidaha isteriz resim....

nazcım keşke yandan çekilseydin böle pek belli olmuyo....hehe böle yayvan durmuş kız gibi.....bidaha isteriz resim....

tşkler özge teyzesi hep diom ya zaten benim göbiş normalden büyük diye:roflol: elbiseler le çok rahat ediorum onun için bol bol elbise aldım pantolonlar rahat hareket etmemi engellio

ya canım kendim çekdim de ondan böle oldu bir dahakine yandan çekerim
pazartesi falan birazda değişir hiç değilse:kedi:

maşallah arkadaşlar..

geçen sene bizde böleydik.zaman nasıl hızla geçiyor.
hepiniz çok tatlısınız..
sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

çok tatlı çıkmış bikerem okadarda büyük değil ama normal yani

aysecim çokta büyük değil normal yani...
benimde yemek filan yiyince böle büyüyo ama normalde kıyafetlerle hiç anlaşılmıyo gene seninki kazağının üstünden baya belli.....sever onu teysesi.....

benimde yemek filan yiyince böle büyüyo ama normalde kıyafetlerle hiç anlaşılmıyo gene seninki kazağının üstünden baya belli.....sever onu teysesi.....

Mehmet Efe de teyzesini kocaman öper kocamann kocamann hemde....opuyorumnanaktan
Ya ben haftayı söyleyince büyük falan diyince insanlar garipsedim yani...

çok güzel çıkmıs aysecım masallahhhh sana

teşekkür ederim canm benim...:dance:

ne biçim çıkmış hahhahaha kızlar çok garip çıkmış...ahahahhahahh
maşallah cnım gbüşüne de içindeki paşana da.. bence çok da büyük değill.. normall... daha ne büyük hallerini görcenn du bakalımm kaydirigubbakcemile3 gayette net çkmışş
kızz özgee.. senin göbek indi mi yoksaa.. kıyafetlerle nasıl anlaşılmıyo yanii.. nasıl olabilirr kaydirigubbakcemile3 kızz senindaha 3 aylıkken bile 6 aylık hamiş göbeğin vardıı.. fıss diye söndümü nolduu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…