maşaallah benim güzel arkadaşımakızlar bizde geldik oğlumla ama resim çok büyük oldu bunada şükür kaydirigubbakcemile2
maşaallah benim güzel arkadaşıma:1hug:
hoşbuldum canımm opuyorumnanaktanaman aman canım benim hoşgeldin topikimizeopuyorumnanaktan
kızlar bizde geldik oğlumla ama resim çok büyük oldu bunada şükür kaydirigubbakcemile2
gelincik canım nekadar büyümüş göbüş....elbisede çok şık ayrıca.....
nazcım keşke yandan çekilseydin böle pek belli olmuyo....hehe böle yayvan durmuş kız gibi.....bidaha isteriz resim....
gelincik canım nekadar büyümüş göbüş....elbisede çok şık ayrıca.....
nazcım keşke yandan çekilseydin böle pek belli olmuyo....hehe böle yayvan durmuş kız gibi.....bidaha isteriz resim....
aysecim çokta büyük değil normal yani...
benimde yemek filan yiyince böle büyüyo ama normalde kıyafetlerle hiç anlaşılmıyo gene seninki kazağının üstünden baya belli.....sever onu teysesi.....
çok güzel çıkmıs aysecım masallahhhh sana
maşallah cnım gbüşüne de içindeki paşana da..ne biçim çıkmış hahhahaha kızlar çok garip çıkmış...ahahahhahahh
kızz özgee.. senin göbek indi mi yoksaa.. kıyafetlerle nasıl anlaşılmıyo yanii.. nasıl olabilirr kaydirigubbakcemile3 kızz senindaha 3 aylıkken bile 6 aylık hamiş göbeğin vardıı.. fıss diye söndümü nolduu kaydirigubbakcemile3aysecim çokta büyük değil normal yani...
benimde yemek filan yiyince böle büyüyo ama normalde kıyafetlerle hiç anlaşılmıyo gene seninki kazağının üstünden baya belli.....sever onu teysesi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?