- Konu Sahibi gelincik53
-
ooof yaa amafoldumben bende doğumdan çok korkanlardan biriyim ama allah kısmet ederse bi aksilik olmazsa kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum...sezeryana giripte bıçak altına yatmak istemem ama kısmettt büyük konuşmak istemıyrm tabiii...allah herkesin tüm hamilelerin yardımcısı olsun...
inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırııız...ve inşallah bizlerde 2011 nisan anne adaylarına güzel doğum hikayelerimizi anlatırız :Saruboceq:
Korkularımı yenersem normal doğum yapmak istiyorum akannehir
merhaba arkadaşım öncelikle sana da tüm anne adaylarına olduğu gibi hayırlı doğumlar diliyorum ben de ank yım. fatih ün. ne gidiyorum doğumun hiçbir evresiyle ilgili bilgi almadım salı gittiğimde aalacağım inşallah ama orada yapmak isterim doğumu da allah izin verirse sen nereye hangi hastaneye gidiyordun bişeyler araştırddınmı?
ben de allah izin verirse normal düşünüyorum çünkü 2004 te lapraskopiyle kist ameliyatı oldum sadece 3 tane delik olmasına rağmen ameliyattı neticede ve 1 hafta atamadım ne gazı nede ağrısını o yüzden mecbur kalmadıkça sezeryan istemem ama allah hakkımızda hayırlısını versin tabi ki. ilk gittiğimde sormuştum dr a ben normal yapabi,lir miyim diye 32. haftadan sonra belli olur ama vücut yapın ona uygun gözüküyor dedi ve annemin doğum şeklini sordu ben de 3 tane normal doğum dedim ve herşeyin doğalı güzel bence o yüzden allah izin verirse normal istiyorum. ama en son muayenemde tekrar konuyu açtım anne baba iri olduğunuz için bebeğin iri olma şansı yüksek 4 kg nun üzerinde olursa zor doğurursun sezeryana alırız demişti ama ben 4,5 a kadar deneyim diyorum akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?