2010 Nisan Annişlerinin Doğum Tercihleri,Nedenleri,Tavsiyeleri

çatı muaynesinden korkmayın kızlar.....bu muayneden korkupta sezaryan olamyın sakın:) bende genel anestezi ile sezaryan olanlardanım ama güzel bir hikayem yok onun için herkse sağlıklı doğumlar diliyorum

Başkalarının hikayelerini dinleyip de kendinizi korkutmayın,çat muayenesinde de hiç korkulacak birşey yok.Arkadaşların dediği gibi,oldu da bitti maşallah))))))

ooof yaa amafoldumben bende doğumdan çok korkanlardan biriyim ama allah kısmet ederse bi aksilik olmazsa kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum...sezeryana giripte bıçak altına yatmak istemem ama kısmettt büyük konuşmak istemıyrm tabiii...allah herkesin tüm hamilelerin yardımcısı olsun...
inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırııız...ve inşallah bizlerde 2011 nisan anne adaylarına güzel doğum hikayelerimizi anlatırız :Saruboceq:

inşallah canım..allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

kızlar korkmayın çatı muayenesinden falan sadece açılmaya bakıyolar... beş haftalık hamileyken kanamam olmuştu ozaman yapmışlardı bana doktorunuz hiç alttan muayene etmedimi ultrasonla ondan daha kolay ve kısa bu korkularla sıkmayın canınızı... ben normal doğum istiyorum allah nasip ederse... bu şekilde doğum yapanlarda çok memnunlar hallerinden bide doğuma gitmeden önce duş alın iyorlar kesinlikle çok rahatlatıyomuş

deneyimli anneler tşk ederiz.şuan ihtiyacımız olan destek ve cesaret.yavaş yavaş kararım oturuyo.hakkımda hayırlısı olsun artık.oğluma kavusacağım günü sabırsızlıkla bekliom

Korkularımı yenersem normal doğum yapmak istiyorum akannehir

merhaba arkadaşım öncelikle sana da tüm anne adaylarına olduğu gibi hayırlı doğumlar diliyorum ben de ank yım. fatih ün. ne gidiyorum doğumun hiçbir evresiyle ilgili bilgi almadım salı gittiğimde aalacağım inşallah ama orada yapmak isterim doğumu da allah izin verirse sen nereye hangi hastaneye gidiyordun bişeyler araştırddınmı?

ben de allah izin verirse normal düşünüyorum çünkü 2004 te lapraskopiyle kist ameliyatı oldum sadece 3 tane delik olmasına rağmen ameliyattı neticede ve 1 hafta atamadım ne gazı nede ağrısını o yüzden mecbur kalmadıkça sezeryan istemem ama allah hakkımızda hayırlısını versin tabi ki. ilk gittiğimde sormuştum dr a ben normal yapabi,lir miyim diye 32. haftadan sonra belli olur ama vücut yapın ona uygun gözüküyor dedi ve annemin doğum şeklini sordu ben de 3 tane normal doğum dedim ve herşeyin doğalı güzel bence o yüzden allah izin verirse normal istiyorum. ama en son muayenemde tekrar konuyu açtım anne baba iri olduğunuz için bebeğin iri olma şansı yüksek 4 kg nun üzerinde olursa zor doğurursun sezeryana alırız demişti ama ben 4,5 a kadar deneyim diyorum akannehir

bende normal doğum yapma tatrftarıyım oğlumda da normal yapmıştım ama doktorum malesef sezerancı yaa hemen sezeryana alıyor eğer bi aksilik olmaz ise kesinlikle normal doğum yapacam inşallah

Lokman hekimde yapmayı düşünüyordum doğumu,evime yakın diye ama gördüğüm olumsuzluklardan sonra asla orda yapmam.Şimdilik Gata ya gidiyorum 2 aydır kontrollere ama orda da doğum yapmam gibi geliyor.Hala araştırıyorum nerde yapsam diye ama bütün iyi hastanelere evim uzak,ne yapacağımı şaşırdım açıkcası.Doğum için hiçbirşey demediler bana,normal olur herhalde.

kızlar doktorumla konuştum.normal doğumu tavsiye ediyor.bende epiduralli doğumu sordum.eğer doğumun gündüz olursa epidural yapabiliriz.anestezi uzmanımız var dedi.ama ya geceye denk gelirse diye üzüldüm biraz.kendimi bu şekilde hazırlamıştım açıkçası.bakalım hayırlısı artık.hem normal hem de az acılı bir doğum geçirmek istiyorum herkes gibi.kafam karıştı
:bbo:

Hamileliğimin başından beri aynı doktora gidiyorum, çok da memnunum. Kapakçık sorunum olduğu için ve hastane bana 2 saat uzaklıkta olduğu için sezeryan istedim.

Ama epidurali kaldıramam diye genel anestezi istemiştim. Doktorum genel yapmadığını hem annenin hem de bebeğin narkoz aldığını bu yüzden de tavsiye etmediğini söyledi.

Ya epidural ya spinal dedi. Ben de onda kararsızım çok. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum.
bilmiyorumkismile

Bende her$ey normal giderse epidural normal dogum yapacagim.Zaten Amerikadayim ve burada sezeryani coooook zorda kalirlarsa yaparlar.Hepimize Allah sabir ve guzel dogumlar versin

Merhabalar 2010 nisan anneleri.....
çiçek ve elif anlatmış bende tamamen normal doğumumu anlatayım dedim....
Bende genel sezeryan yaptırmam ama mutlaka epidural yaptırırım tamamen normal kesinlikle yapamam diyordum,ben 37.hftya kadar ful çalıştım tam 37.hftda hafif kanama nişan gibi birşey geldi dr.gittim dinlenmen gerek hemen yoksa erken doğum olur dedi bende hemen bütün işlerimi filan hallettim o hftyı yatarak geçirdim 38.hft kontrolümde dr.herşey normal (benim doğum tarihi 6 mayıstı ama ben hep nisanda gelir diyordum) deyince bende dolaşmaya başladım avm filan o hft cuma son kez işyerine birşeyler göstermeye gittim eşimle ömerli barajına ctesi gittik, pazar günü görümcem geldi 3 gün full ayaktaydım pazar akşama doğru bende bir ağırlık başladı ama doğum belirtisi yoktu uyuduk gece 02.30 da belimin tam orta yerinde bir ağrı 10 dk bir 30 dk bir diye diye her seferinde tuvalete gidiyorum yani mesaneyi tamamen boşaltma durumu oldu, saat 5 gibi eşimi kaldırdım bana yok daha vakit var değildir sancı geldikçe nefes al nefes ver diyor bende ona bağırıyorum bende arada sancıların 5 dk inmesini bekliyorum yani TV dekiler hiiç doğru değil sancı arası 40 dk filana uzadı dengesizleşti her ihtimale karşı banyomu yaptım daha var diye tüy işlerini bekletmiştim onları hallettim arada eşime kahvaltı yaptırdım arada hala sancılar geliyor şimdi bile gülüyorum yani nasıl yapmışım diye birde ben epidural yaptırıcam ya öyle planlamışım kendimce 5 cm e kadar evde çekeyim ki hstde o kadar sancı çekmeyeyim diye düşündüğümden 7 ye kadar bekledik telaş yapmayın mesafe konularını benimde hst 40-45 dk mesafedeydi medicana çamlıca da doğum yaptım çok da memnun kaldım, neyse devam edeyim yolda allahtan 2 defa daha sancı geldi dr.muayenesine gittim nstye gönderdiler oraya çıkmadan girişe gittim bir poğaça aldım onu yedim doğumhanenin kapısında da su vardı onu içtim resmen elim belimde geziyorum gözünüzün önüne getirmeye çalışın yusyuvarlak bir kadın elinde poğaça su içeriye girdim elimi belimde gören hasta bakıcı hayırdır sancınmı var dedi yok da belim ağrıyor diyorum kadın bir panik nstyi boşverin bir muayene etsin dediler hemen bir ebe geldi muayene etti bir panik ama görmeniz gerek bense gayet rahatım sanırım allah tarafından ne heyecan ne korku hiçç birşey yoktu bende hemen üstümü çıkardılar nefes alma tekniklerini filan gösterdiler ben rahat rahat ben epidural istiyorum o kadar ağrı çekemem diyorum ebe de bana ne epidurali 8 cm açılman var 10 cm de doğuruluyor anestesiz gelene kadar sen çoktan doğurursun annemlere haber versin eşim filan dedim eşimde doğuma girmek istedi o da girdi şimdi gene olsa gene normal yaparım korkmayın ebeler çok yardım ediyorlar drdan daha çok tabi drum da iyiydi bana helal olsun ne cesurmuşsun bu kadar ağrıya nasıl dayandın diyerek moral verdi sanırım çok uzattım sözün kısası bence hiç korkmayın normal doğumdan herşey yolunda ise..... hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş...

kızlar ben de normal doğum istiyorum.ama ben de hem bel fıtığı var,hem de ankilozan spondilit diye bir hastalığım daha var.uyluk kemiğim ile omuriliğim arasında iltihaplı bir hastalık.doktorum epidural normal doğum ya da sezeryan yapamayabilirsin,anestezi doktoru ile görüşmemiz gerek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…