jalecim maşallah dünya tatlısı tombik bebişimize. ilk resim ilk heyecan hepimizin gözünün bebeği ahmet yusuf bebeğe 41 kere maşallah.
bu resme günlerdir bakıyorum ben ********tan:) sanki ona baktıkça kendi bebeğimi görüyomuşum gibi oluyor. ilk resim ilk somut nisan bebeği çok çok çok özel o bizim için jalecim bizi unutmayıpta bebeğinin güzelliğini ilk sevincini bizlerle paylaştığın için de çok teşekkürleropuyorumnanaktan
canımmm ayyy ne tatlı,maşşallah allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah
jalecim maşallah bebeğine güzel demek bile eksik kalır maşallah meleğine canım tombili tombili.kırkbinkere maşallah Allah (c.c.) görünür görünmez herşeyden her türlü kötü gözden saklasın beklesin canım hem seni hem meleğini inşallah dua et bizler içinde canım.sağlık sıhat mutluluk diliyorum.
allahim sen nelere kadirsin ne tatli masallah nazar degmesin kem gözlerden sakinsin:teytey:
maşallah jale cim çok tatlı meleqin allah analı babalı sağsalim büyütmeyi nasip etsin işallah nazar değmesin kuzucuğuna ve sana... çok öpüyorum canım sizi..
jalecim maşallah ne kadar tatlı bir bebek ahmetcik resmini görünce cok heycanlandım dogrusu insan bir kere daha az kaldıgını hissediyor resimlerini paylaştıgın için cok sagol canım Allah analı babalı büyütsün meleğini bizlerede nasıp eder insallah canım.baska fotoları olursa bekliyoruz canım kendine ve oglusuna iyi bak optum canıma.s.
jalecim o kadar tatlı bir melekki ahmetimiz ya ben resmen özlüyorum bebeğini ya arada fotolarına bakıyorum.tekrardan canım rabbim analı babalı,sağlıklı,hayırlı büyütsün canım.o minik ellerinden öp benim için.dualarınıda bizden esirgeme canım
maşşallah ya geçen sene bu zamanki 2009 nisan anneleri geldi gözmün önüne ahhh ahhh zaman ne hızlı geçiyo bizim fıstıklar karta kaçtı artık taze nisan bebeleri gelmiş hoşgelmişler hatta hoşgeliyorlar ellerinde kollarında baharı getiriyorlar güneşi umudu mutluluğu getiriyorlar.
oy maşallah Allah nazarlardan korusun jnaz..
Jalecim masallah subanallah bebegimize, çok tatli, Allah nazarlardan korusun . Ne zaman dogum yaptin? Ay bende dogursam artik yaa,vallah biktim yaa((
maşallahh canımmmm
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesinn inşallah
41 KERE MAŞALLAH AHMET YUSUFUMUZA.RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN..TEYZESİDE KOKLASIN RESİMDEN BİLE OLSA O MİS YANAKLARDAN.
jalecim maşallah.oğluşun çok tatlı.allah analı babalı büyütsün..
allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah ne güzel bir melek :O))
maşallah bebeğine çok tatlı yaa allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
maşallah bebişine
jalecim.. maşallahh.. oğlun çok tatlı canım.. oyy yerim ben onun tombiş yanacıklarını... Rabbim sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım.. hayırlı uzun ömürlü,hayırlı evlat olsun inşallahh...
maşallahh maşallahhh
çok güzelllll
geçen sene bu mutluluğu biz yaşamaştık şimdi sıra sizde
Allah analı babalı büyütsün
maşallah yakışıklıyaRabbim herkesi yavrusuna sağsalim kavuştursun
jnazcım masallah yavruna allahım nazarlardan saklasın rabbım analı babalı büyütsün inşallahhh
ayyyy yerim ben onu ya çok tatlı maşallah.allah sağlıklı huzurlu ömürler versin canım tüm ailene
ayyy maşallah ne tatlı bu ya.allah ömür boyu sağlık sıhat versin.
maşallah maşallah ikincide benden gelir belki benden önce doğurcak varmı bilmiyorum ama:)
maaşallah jnaz cok tatlı tombiş yaaa....
jalecim maaşallah ahmete canım çok güzel bir bebek allah sağlık ve huzurla büyütmek nasip etsin
jalecim maşallah ahmete. ömürlü olsun tatlım tekrar gözün aydın. çok tatlı tosun bişey maşallah. ama yok yok çok çirkin annesi çokRabbim nazarlardan korusun hepimizin evladını
tugba teyzemıze erınç alp tesekkur edıyo......
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5523.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5534.jpg kızlar zeynebin kızı(zeyranın)maşallah kuzuma.rabbim nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?