2010 nisan bebişlerinin fotoları

maşallah yakışıklıyaRabbim herkesi yavrusuna sağsalim kavuştursun

maşallah maşallah ikincide benden gelir belki benden önce doğurcak varmı bilmiyorum ama:)

jalecim maaşallah ahmete canım çok güzel bir bebek allah sağlık ve huzurla büyütmek nasip etsin

canımmm ayyy ne tatlı,maşşallah allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah

allahim sen nelere kadirsin ne tatli masallah nazar degmesin kem gözlerden sakinsin:teytey:

maşallah jale cim çok tatlı meleqin allah analı babalı sağsalim büyütmeyi nasip etsin işallah nazar değmesin kuzucuğuna ve sana... çok öpüyorum canım sizi..

oy maşallah Allah nazarlardan korusun jnaz..

Jalecim masallah subanallah bebegimize, çok tatli, Allah nazarlardan korusun . Ne zaman dogum yaptin? Ay bende dogursam artik yaa,vallah biktim yaa ((

maşallahh canımmmm
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesinn inşallah

41 KERE MAŞALLAH AHMET YUSUFUMUZA.RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN..TEYZESİDE KOKLASIN RESİMDEN BİLE OLSA O MİS YANAKLARDAN.

jalecim maşallah.oğluşun çok tatlı.allah analı babalı büyütsün..

allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah ne güzel bir melek :O))

maşallah bebeğine çok tatlı yaa allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

maşallah bebişine

maşallahh maşallahhh
çok güzelllll
geçen sene bu mutluluğu biz yaşamaştık şimdi sıra sizde
Allah analı babalı büyütsün

maşallah yakışıklıyaRabbim herkesi yavrusuna sağsalim kavuştursun

jnazcım masallah yavruna allahım nazarlardan saklasın rabbım analı babalı büyütsün inşallahhh

ayyyy yerim ben onu ya çok tatlı maşallah.allah sağlıklı huzurlu ömürler versin canım tüm ailene

ayyy maşallah ne tatlı bu ya.allah ömür boyu sağlık sıhat versin.

maşallah maşallah ikincide benden gelir belki benden önce doğurcak varmı bilmiyorum ama:)

maaşallah jnaz cok tatlı tombiş yaaa....

jalecim maaşallah ahmete canım çok güzel bir bebek allah sağlık ve huzurla büyütmek nasip etsin

jalecim maşallah ahmete. ömürlü olsun tatlım tekrar gözün aydın. çok tatlı tosun bişey maşallah. ama yok yok çok çirkin annesi çok Rabbim nazarlardan korusun hepimizin evladını

Allah razı olsun arkadaşlarr
malum bebişli günlerden dolayı nete giremiyorum
rabbim sizlere de kucağınıza almayı nasip etsin
hepimizin kuzularına hayırlı huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin

aaminnnn :Saruboceq: jalecim.. amiinnnn :Saruboceq: inşallahh hayırlısyla.. sağlıklı,aklı fikri yerinde,ayıpsız kusursuz,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımızı kucağımıza alırız hepimiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

işte kızlar hayatsn arkadaşımızın dünya tatlısı bebeği erinç alp:asigim:

tugba teyzemıze erınç alp tesekkur edıyo......

jalecım zeynepcım maas.kuzularınıza Allah analı bablı buyutsun...

Maşallah GİZEME ve ERİNÇ ALP'E.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

oyyyy maşallah ada ve gizem bebeğe..hayaller gibiler sanki yaa.daha dün onları nasıl merak edioduk nasıl beklioduk bugün aramıozdalar.allahın mucizeleri işte şükürler olsun..darısı başımıza kızlar..[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…