2010 Nisan Bebişlerinin Oyunları ve Oyuncakları...

yaaa kızlar ben oğluşuma şuan oyuncak olarak ne alabilirm çıngırağı diş kaşıyıcısı sebze neyve filesi var onlarla ilgileniyor ama daha sesli müzikli şeler almak istiyorum ona..tavsiye edeceğiniz oyuncak varmı kızlar..

bu aynayı almıştım ben internete araştırdım ayna bebeklerin kendini algılamasını tanımasını sağlıyormuş.oğlum çok seviyor.gülüyor kendini görünce.

Playskool Dişlikli Aynam | Playskool | playskool,ayna,dişlik

ben kitap okumaya bayılırım.oğlumda sevsin istiyor.çok seviyor bunuda.tavsiye ederim kesinlikle.
Fisher Price Mini Çiftlik Kitap - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu da oyun halımız çok işe yarıyor el ayak koordinasyonu içinde çok faydalı.hemde koltuktan düşme riski yok.
Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

canım müzikli bısey dersen diş kasıyıcı var araba seklınde ve muzıklı.bırde denızatı var oda klasık muzik 5 -6 cesıt pespese calıyo benımkı herıkısınıde cok sevıyor.

hayrıyecım oyun halısı 6 aydan sonra ılgılerını cekmıyomus
bennu ğelus ları cok sevıyor
nettede öyle yazıyodu
poyra tutuyomu oyuncakları bennu tutmuyo cabuk atıyo
anca karsıdan seyredıyo

kız meltem ğelus ne bee..anlayamadım.poyaz oyuncaklarını tutuyo ama heyecanlanınca savruluyorlar elinden:))))uzanıp alabilio bide elimden..

kız meltem ğelus ne bee..anlayamadım.poyaz oyuncaklarını tutuyo ama heyecanlanınca savruluyorlar elinden:))))uzanıp alabilio bide elimden..

elus kız pelus hıç bakmamısım yazarken bıda annamadıgın kelımeler olursa sagıngakı solundakı harfı koyda okumaya calıs

pelüş oyunncakalr bence zararlı toz barındıroyor ikincisi de tüyleri bebekler ağzına aldıkca yapışıyor ve yutuyorlar tüysüz seyleri tavsiye ederim.

ilk oyucağımız 1. ayından beri kullanıyoruz.
şimdi hem ayaklarına hemde ellerine takıyorum bazen kendi elime takıp konuşturuyorum sarkılar söyluyorum ilginç sesler çıkarıyorum bebbeğim çok beğenıyor.

http://www.e-bebek.com/cingirakli_c...layskool/playskool_cingirakli_patik/PLY-25113

oyun halımız bayılarak oynuyor

2. ayından beri çok seviyor hiç sıkılmadı .

Tiny Love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

buda çıngırağımız kafamıza vurmasak çok iyi olucak ama :) kendimizi kontrol edemiyoruz.

Fisher Price Sevimli Dostlar ngrak | Fisher Price Bebek Oyuncaklar

bizde bu kediden var oğlum bununla çok severek oynuyor bacakları çok ilgisini cekiyor dısarı çıktığımızda pusetimize yada ana kucağımıza takıyoruz hiç sesi çıkmıyor onu inceliyor dokunuyor ayaklarda hışır hışır diye ses cıkarıyor . hem ucuz hem eglenceli

http://www.e-bebek.com/asilabilir_o..._zoo_titresimli_oyuncak_tavsan_kedi/PLG-92354

Son düzenleme:
topiği bayadır takip edemedim.1 haftadır bakamadım .misafirim vardı.
kızım uynamazsa hemen okuyciiiiim.

ne güzel tekerlemeler ben de söliyim.

aynı şeyler bende de var.ben de yeni oyuncak alacağım.karar veremiyorum ya.

valla biz bol bol pop müzik dinliyoz. dans ediyoruz. uyurken klasik müzik açıyorum daha uzun uyuyor o zaman. benim coca cola eşantiyonum peluşlarla oynuyoo. coca cola pengueninin burnu, fokunun kuyruğu ve selpak ın peluş filinin hortumu emilmekten büzüştü resmen. bi de play gronun fili var oyuncak olarak. onunla çoook oynuyor.

kızlar netten kargoyla aldıgımız urun un kargo ucretını nerden bılcez

onu bilemiyeceğim ama genelde bazı siteler 100 tl ya da 75 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti talep etmiyor yada alışveriş yapacağınız firmayı arayı sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…