2010 Nisan Bebişlerinin Oyunları ve Oyuncakları...

burcucum jalecim çok güzeller gerçekten ve eğitici.of o kadar çok çeşir var ki.almışken en faydalısı olsun istiyoruz haliyle.

burcucum
eğitici köpek olan harfleri a-be-ce diue söylüyor.
ben sınıf öğretmeniyim.okumayı ses temelli öğretiyoruz.5 yıldır bu sistem var.yani mesala se demiyoruz yılan sesi gibi ssssssss diye veriyoruz.
aklım karıştı çocuk a b c diye öğrenirse 1.sınıfta çok bocalar gibime geliyor.

biliyorum onu tatlımama merak etme o zamana kkadar sen öğretirsin:hem öyle bariz alfabe falan saymıyor .

FULYAMM MERHABALAR BEN Bİ SUBAT ANNELERİNDEN RÜYA'NIN ANNESİ SAYESİNDE ÜYE OLDUM..YAZILARINIZI OKUDUM VE ÇOK BEĞENDİM.BENİM KIZIM 5 AYLIK OLACAK 7 EYLÜL DE BEN HALA EMZİRİYORUM AMA ARTIK YAVAŞ YAVAŞ MEYVE RENDESİ,YOĞURT,SÜTLAÇ FALAN VERİYRUM.ÇALIŞIYORUM VE KIZIMIN ZAYIFLAMASINDAN VİTAMİNSİZ KALMASINDAN KORKUYORUM.İLK BEBEĞİM VE BEN ÇOK TECRUBESİZİM.HASTZANEDE ÇALIŞIYORUM VE HERŞEYİ DANIŞARAK YAPIYORUM.SÜT ARTTIRICI REZENE VE HUMANA STİLL TEA İÇİYORUM,İNCİR YİYORUM ÇEKİRDEKSİZ TAZE ÜZÜM YİYORUM BAYAĞ FAYDASI OLUYOR TAVSİYE EDERİM....HERKESE SEVGİLER...eyvahedigeldismilezemuszemus

kk ya giremiyorum pek işe başladım başlayalı.burayı da ihmal ettim ya.

biz daha bebişimizi bekliyoruz ama bol bol klasik müzik dinliyoruz. Özellikle çocuklar için alt yapısı oluşturulmuş olanları. anne karnından 12 yaşına kadar dinledikleri müziklerin bebeklerin algı yapısını etkilediğine ilişkin araştırmalar yapılmış, doğduğunda da aynı müziklerle sakinleşip rahatlıyormuş diye okudum ve yaşayarak doğru olup olmadığını göreceğim inşallah.

ay ben burayı bayagı bayagı unutmusum
evet bennu 8 ay 3 haftalık olmaka uzere yada oldu
ama hala konusmuyor
yanı cok sohbet edılen cocuk cabuk konusmuyor mus
bennu dan bellı babasınında dedıgı gıbı bennu yemek yıyor sadece
emeklıyor bılınclı olarak el sallıyor baay bay yap deyınce bıde kapı acıldıgında
hayır ın anlamın ı anlıyor,
kısılerın ısmını söyleyınce o yöne bakıyor
hadı alkıs yap deyınce yapıyor
kendı kendıne fazla oynamıyor cunku bu asırı ılgıden kaynaklanıyor ben anladım bunu
yanından ayrılmamın ımkanı yok
mutfagada beraber gıdıyoruz
mutfaktakı plastıkler ılgısını cekmıyor oynamıyor öle tencereyle tavayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…