2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ben bılmıyorum nasılım..klomen kullandım vede ovıtrelle dıye bı ıgne vuruldum 2 gundur calısmalar devam edıyo bu aksam da devam yarın dr cagırdı yıne bakıcak durumuma c.tesı gttım yumurta durumunu begendı bılmıyorum bakalım beklıyorum artık yrın olsa da gıtsem ne dıcenı cok merak edıyorum canım

ha bu arada dr gıdıp bebıslerını goren kızlar hepnıze cok sevındım gecmısı okuyorum sonra unutuyorum ısımlerı kım ne gordu dıye boyle toptan hepınızı kutluyorum canlarım...darısı bızlerın de basına ınsallah

canım ben bıldıgım kadarıyla sana sunu soylemek ıstıyorum..bak ben bı tane gebelık gecırdıöm ve dusukle sonuclandı ..dusmeden once dr bana progestrex dıye bı ılac verdı kesem daha gozukmuyodu canım bana eger bebek varsa tutar yoksa adetını getırı demıstı..sımdı de klomen kullanıyorum dr bana psogestan yazdı canım yarın dr gıdınce kullanmamı soylucekmıs yanı daha progestana baslamadım durumuma gore ıc veya ıcme dıcekmıs..yanı kısacası eger bebek varsa bebeısını besler progestan yoksa da adetını duzgun getırır..cunku benle bı arkadasım daha aynı dr gıdıyo..ona da adetını duzenlesın dıye verdı aynı ılacı..korkmana gerek yok yanı...

bnm şöyle bi durumum oldu cnm bnm ilacım normalde adet günümden 1 gün önce bitmesi gerekiyordu çünkü 3 er 3 er almam lazımmış ama eczacı bana 1 tane dedi bende 1 hafta öyle kullandım sonra eşim drla görüştü 3 tane içsin demiş o yüzden adet günüm geçmesine rağmen ilacım bitmedi acaba adet günümü geciktiren bu ilaçmı ilaç bitincemi adet olunur yada kullanırken adet olunmazmı bebek yoksa?

gunaydııııııın kızlar...... herkese mutlluuuuuuuuuu ve huzurlu sabahlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…