2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sağol canım.cuma gunu gordum ben küçüğümü.neyim olduğunu bilmiyorum sadece çalışmak istemiyorum hiç keyfim yok.pazartesi sendromu sanırım.şuan evde olmayı ve uyumayı isterdim...-

kızlar ben okula gitmeden şu ortalığı bi toplayayım bilg açık ara ara bakarım yine grş..

ay canım dr sana o ılacı ne ıcın vermıstı adetını getırsın dıye vermıs muhtemelen eger bu sırada korunmadıysanız yanı bebek ıstıyosanız bebek olabılır canım ama dedıgın gıbı ılactanda gecıkmıs olabılır.3 tane almadıgın ıcın ..ama kendını sıkmadan bekle canım ınsallah bebek vardır canım ..

sağol canım.cuma gunu gordum ben küçüğümü.neyim olduğunu bilmiyorum sadece çalışmak istemiyorum hiç keyfim yok.pazartesi sendromu sanırım.şuan evde olmayı ve uyumayı isterdim...-

kıyamam canım ya ben evdeyım ama hıc uykum yok ıste hersey tersıne bende bır ısım olsa da calıssam keske dıyorum evde olmaktan bıktım(((

Canim beni Haziran a atin, kirmizilari 14 ünde beklerken 13 ünde geldiler:çok üzgünüm:yeni tarihim 8 haziran ve 3. deneme

ay bende hep evdeyım ama keske calışsam dıyemıyorum cunku tembelım çalışasım olmaz.. ama evde durasımda yok napcam ben kaydirigubbakcemile3

kıyamam canım ya ben evdeyım ama hıc uykum yok ıste hersey tersıne bende bır ısım olsa da calıssam keske dıyorum evde olmaktan bıktım(((

evde olsam belki bende oyle dicem ama ne bilim.çalışmak guzelde canının istemediği zamanlarda cıkıp gidebilse kesşke insan.şimdi bide havalarda guzlleştiya.insanın hiç çalışası gelmiyor.

evde olsam belki bende oyle dicem ama ne bilim.çalışmak guzelde canının istemediği zamanlarda cıkıp gidebilse kesşke insan.şimdi bide havalarda guzlleştiya.insanın hiç çalışası gelmiyor.

dogru canım ya bıde sen hamişsin için cıvıl cıvldır senin şimdi..bir saat izin al şöyle bi çık dolaş gel açılırsın

kızlar ne dıcem ya benım ıcım bulanıyo ama ben kendımı böyle kaptırasım yok da ondan aman gecer dıyorum habure bıde basım dönüyo ya ama vurulduğum iğne yaparmı acaba kızlar sabah kahvaltımı bıle zorla yaptım ya

ha bıde canım sazıyecım benım 2 gundur sol kasıgımda ara ara sancım oluyodu bugun sabah bır kere daha oldu sımdı gectı artık acaba bu ne demek sanırım yumurta catlıyo dımı

bende bi ara oyle olmuşdum.sanırım stresten sürekli aynı konunun üzerine yoğunlaşmakdan.ilaçla ilgisi olduğunu sanmıyorum.kesin psikolojik.....

ha bıde canım sazıyecım benım 2 gundur sol kasıgımda ara ara sancım oluyodu bugun sabah bır kere daha oldu sımdı gectı artık acaba bu ne demek sanırım yumurta catlıyo dımı

evet canım yaaa öyledır kesın.. senın yıne ara ara oluyomuş bende cok fenaydı yataklık olmuşdum. ılıskıyede gırmek zorundaydım ne yaptım nasıl yaptım ılıskıye gırdım ama bışey anladımmı onu gel bana sor :roflol: :roflol:

bende bi ara oyle olmuşdum.sanırım stresten sürekli aynı konunun üzerine yoğunlaşmakdan.ilaçla ilgisi olduğunu sanmıyorum.kesin psikolojik.....

olabilir canım ya ilişki esnasında bile stresten kendimi veremiyorum ya(( napıcam bilmiyorum kendı kendıme sakın ol dıyorum sonra olmucak bebek ama elımde deıl (( napım

mutfağı toparladım kızlar ama burası cehennem gibi sıcak ya oturdğum yerden damla damla dökülüyo terler
buarada çalışma konusunda fikrimi söyleyeyim çalışmak güzel ama çok yorucu cidden benim daha 3. yılım bu bazen ne zaman emekli olcam benn diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…