ha bu arada dr gıdıp bebıslerını goren kızlar hepnıze cok sevındım gecmısı okuyorum sonra unutuyorum ısımlerı kım ne gordu dıye boyle toptan hepınızı kutluyorum canlarım...darısı bızlerın de basına ınsallah
saol cnm sanada
bnm şöyle bi durumum oldu cnm bnm ilacım normalde adet günümden 1 gün önce bitmesi gerekiyordu çünkü 3 er 3 er almam lazımmış ama eczacı bana 1 tane dedi bende 1 hafta öyle kullandım sonra eşim drla görüştü 3 tane içsin demiş o yüzden adet günüm geçmesine rağmen ilacım bitmedi acaba adet günümü geciktiren bu ilaçmı ilaç bitincemi adet olunur yada kullanırken adet olunmazmı bebek yoksa?
gunaydııııııın kızlar...... herkese mutlluuuuuuuuuu ve huzurlu sabahlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hihoyyyt
sağol canım.cuma gunu gordum ben küçüğümü.neyim olduğunu bilmiyorum sadece çalışmak istemiyorum hiç keyfim yok.pazartesi sendromu sanırım.şuan evde olmayı ve uyumayı isterdim...-
2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
d_kupcu-------------------------------16 Mayıs---------------2. deneme
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme
nurmeh---------------------------------17 Mayıs---------------4. deneme
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme
pretty9217---------------------------22 Mayıs---------------2. deneme
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
mse121822--------------------------23 Mayıs---------------4. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
sellvi27-------------------------------?? Mayıs---------------2. deneme
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran---------------11.deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...Maşallah...Maşallah...
BEKLEMEDEKİLER
bsbirkin--------------------------------14 Mayıs---------------4. deneme
suur-------------------------------------14 Mayıs---------------2. deneme
gunaydın canımmm adetın sokuldumu nasılsın bugun
kıyamam canım ya ben evdeyım ama hıc uykum yok ıste hersey tersıne bende bır ısım olsa da calıssam keske dıyorum evde olmaktan bıktım(((
evde olsam belki bende oyle dicem ama ne bilim.çalışmak guzelde canının istemediği zamanlarda cıkıp gidebilse kesşke insan.şimdi bide havalarda guzlleştiya.insanın hiç çalışası gelmiyor.
ay bende hep evdeyım ama keske calışsam dıyemıyorum cunku tembelım çalışasım olmaz.. ama evde durasımda yok napcam ben kaydirigubbakcemile3
dogru canım ya bıde sen hamişsin için cıvıl cıvldır senin şimdi..bir saat izin al şöyle bi çık dolaş gel açılırsın
ben sehirden uzakta çalışıyorum şantiyedeyim.dışara da kum cakıldan başka bişey yok......:)))))))))))))))))
kızlar ne dıcem ya benım ıcım bulanıyo ama ben kendımı böyle kaptırasım yok da ondan aman gecer dıyorum habure bıde basım dönüyo ya ama vurulduğum iğne yaparmı acaba kızlar sabah kahvaltımı bıle zorla yaptım ya
ha bıde canım sazıyecım benım 2 gundur sol kasıgımda ara ara sancım oluyodu bugun sabah bır kere daha oldu sımdı gectı artık acaba bu ne demek sanırım yumurta catlıyo dımı
bende bi ara oyle olmuşdum.sanırım stresten sürekli aynı konunun üzerine yoğunlaşmakdan.ilaçla ilgisi olduğunu sanmıyorum.kesin psikolojik.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?