2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet canım ya gercekten dün ilişki dedi dr yaptık ama o kadar canım yandıkı agrıdan öldüm...ama nıye boyle oluyo kı ya ( acaba düzenli adet olanlarda her ay yumurta catlıca zaman bu agrılar oluyomu?? bilmiyorumkismile

olabilir canım ya ilişki esnasında bile stresten kendimi veremiyorum ya(( napıcam bilmiyorum kendı kendıme sakın ol dıyorum sonra olmucak bebek ama elımde deıl (( napım

bir an once bundan kurtulmaya bak.doktorlar ilişki esnasında çocuğu duşunmeyin istediğiniz için ilişkiye girin diyo...

canım nerde calısıyosun sen??

canım ben duzenli oluyordum adeti....belki bikaç gun geciyodu.ama yumurtlama zamanını anlayamıyordum.sadece adet zamanım cok sancılıydı.klomen kullandığım ay yumurtamın catladığını anladım.onuda gelen akıntıdan.yumurtanın beyazı gibiydi...

yuppi yuppi benden de dün aksama kadar öyle akıntı geldi:)))) dün sabah aksam calıstık :)))) ınsallah tutmustur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mafoldumben
bir an once bundan kurtulmaya bak.doktorlar ilişki esnasında çocuğu duşunmeyin istediğiniz için ilişkiye girin diyo...

ay canım ya esımde kızıyo kendını kaptırıyosun dıyo sakın ol dıyo ama napım elımde deıl..dun zaten sen hemen bıtır su ısı dedım sonra da dur dedım ben bıraz konsantre olayım sonra bıraz kendıme geldım akısına bıraktım ama bılmıyorum artık nasıp canım olmazsada cok uzulucem ama sonucta ben bı defa kendılıgınden hamıs oldum ya bu ay hapla kalırım gıbı gelıyo ..bu bıle kendımı kaptırmama yetıyo oooooooooffffffffffffffffffffffffffffff

ay canım urfa cok sıcaktır.burda ben bıraz usuyorum sabahtan berı ızmır seınledı bıkac gundur hava yagcam yagdım dıyo yanı ara ara atıstırıyo c.tesı yagdı baya

hava bulutlu bile olsa müthiş bunaltıcı bi sıcak var burda allaha şükür temmuz ağustosta burda değiliz

bıde kızlar iğneye83 lıra verdık ya ne kadar pahalı ınsallah olurda bu kadar emek ve para bozuna gıtmez ...olursa hıc gozumde deıl parası falan ama olmazsa bosuna gıdıcek hersey

canım benim sana inanamıyorum yaaaaa.kendiliğinden hamile kalmışsın bide.olabildiğini biliyosun.herşeyi oluruna bırak eminim en hayırlı zamanda gelecek bebeğin sakın ol.....

ben okula gitmek için hazırlanayım akşama filan grş inş kndinze ii bakın...

canım benim sana inanamıyorum yaaaaa.kendiliğinden hamile kalmışsın bide.olabildiğini biliyosun.herşeyi oluruna bırak eminim en hayırlı zamanda gelecek bebeğin sakın ol.....

ne bıleyım ya yıne duser se dıye de cok korkuyorum belkı de ondan bu kadar sıkılmam of hayırlısını dılemekten baska bısı yapamıyorum((

kumralperi canım evet ıgne pahalı bende okadar verdım. 23yaşından kucuk kadınlara sıgorta karsılamıyomus ondan okadar pahalı. ben 21im. sen

of ya ben bıraz uyucam cok ıcım bulanıyo sanırım bugun sabah erken kalktıgım ıcım oluyo uyuyum da gecsın gorusuruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…