evet canım yaaa öyledır kesın.. senın yıne ara ara oluyomuş bende cok fenaydı yataklık olmuşdum. ılıskıyede gırmek zorundaydım ne yaptım nasıl yaptım ılıskıye gırdım ama bışey anladımmı onu gel bana sor :roflol: :roflol:
olabilir canım ya ilişki esnasında bile stresten kendimi veremiyorum ya(( napıcam bilmiyorum kendı kendıme sakın ol dıyorum sonra olmucak bebek ama elımde deıl (( napım
mutfağı toparladım kızlar ama burası cehennem gibi sıcak ya oturdğum yerden damla damla dökülüyo terler
buarada çalışma konusunda fikrimi söyleyeyim çalışmak güzel ama çok yorucu cidden benim daha 3. yılım bu bazen ne zaman emekli olcam benn diyorum:)
canım nerde calısıyosun sen??
evet canım ya gercekten dün ilişki dedi dr yaptık ama o kadar canım yandıkı agrıdan öldüm...ama nıye boyle oluyo kı ya( acaba düzenli adet olanlarda her ay yumurta catlıca zaman bu agrılar oluyomu?? bilmiyorumkismile
canım ben duzenli oluyordum adeti....belki bikaç gun geciyodu.ama yumurtlama zamanını anlayamıyordum.sadece adet zamanım cok sancılıydı.klomen kullandığım ay yumurtamın catladığını anladım.onuda gelen akıntıdan.yumurtanın beyazı gibiydi...
yuppi yuppi benden de dün aksama kadar öyle akıntı geldi:)))) dün sabah aksam calıstık :)))) ınsallah tutmustur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
urfadayım cnm sınf öğretmeniyim
yuppi yuppi benden de dün aksama kadar öyle akıntı geldi:)))) dün sabah aksam calıstık :)))) ınsallah tutmustur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bir an once bundan kurtulmaya bak.doktorlar ilişki esnasında çocuğu duşunmeyin istediğiniz için ilişkiye girin diyo...
ay canım urfa cok sıcaktır.burda ben bıraz usuyorum sabahtan berı ızmır seınledı bıkac gundur hava yagcam yagdım dıyo yanı ara ara atıstırıyo c.tesı yagdı baya
inş cnm
hava bulutlu bile olsa müthiş bunaltıcı bi sıcak var burda allaha şükür temmuz ağustosta burda değiliz
mafoldumben
ay canım ya esımde kızıyo kendını kaptırıyosun dıyo sakın ol dıyo ama napım elımde deıl..dun zaten sen hemen bıtır su ısı dedım sonra da dur dedım ben bıraz konsantre olayım sonra bıraz kendıme geldım akısına bıraktım ama bılmıyorum artık nasıp canım olmazsada cok uzulucem ama sonucta ben bı defa kendılıgınden hamıs oldum ya bu ay hapla kalırım gıbı gelıyo ..bu bıle kendımı kaptırmama yetıyo oooooooooffffffffffffffffffffffffffffff
canım benim sana inanamıyorum yaaaaa.kendiliğinden hamile kalmışsın bide.olabildiğini biliyosun.herşeyi oluruna bırak eminim en hayırlı zamanda gelecek bebeğin sakın ol.....
ben okula gitmek için hazırlanayım akşama filan grş inş kndinze ii bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?