hmm aynıyız seninle demekkii bnmde 2. denemem aynı bnm adette öle oluo işte 1 gün oynuodu sadece
kızlar sizin daha 2. denemeniz mi
daha erkenmiş yaavvv
Allah iyiliğini versin emi...Kız yazıyı görünce içim hop hop etti sonrasında offf ya dedim...İnşallah çarşamba çift çizgiyi görürsün...selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diebilirim inşallahhhhh daha gelmedi kırmızılar bekliyorummmm bakalım çarşambaya kadar gelmezse test yapıcam çarşamba
Canım üniversitenin bahar şenliklerinde arabanın ne işi var...:uhm:Yalnız o üniversitede motor bölümü filan varsa olabilir...bilmiyorumkismileÇünkü her bölüm kendince bişeyler sergiler...Yinede günahını almayalım...Ama seni götürmemesine çok kızdım vallah...yawww kızlar benı sımdı dınleyın sonra bana cvp yazııın sınırlıyım yatıştırın benı...
burda bugun unıversıtenın eglencelerı basladı bahar senlıgımı ne.. bızımde (hava atmak gıbı olmasın yanlıs anlamayın) son model arabamız var modıfıyelı felan kımsede yok bu araba. araba fuarı oluyomu o şenlıkte.. eşimde bana demın dıyokı yarın ben şenlıge gıdıyom haberın olsun dıyo..
ben hep evdeyım hıc lafından dısarı cıkmadım ..bılıyonuz tek cıkmama felan ızın vermıyo hep evdeyım .. demıyokı aşkım yarın gıdelım beraber sanatcı felanda gelıomus sende görürsün degısıklık olur demıyo. ben gıdıom yarın dıyo... sımdı sınırlenmeyımde ne yapıyım beeeeeeeeeeeen????
canım naber bak ne dıcem sende ılk dusuk olayından once ne gıbı belırtıler olmustu canım...bende isteksızlık vardı konusasım ıs yapasım yoktu..gecelerı mıdemde yanmalar oluyodu hafıf hafıf bulantılarım oluyodu ama hıc suphelenmemıstım akıntıyı hatırlayamıyorum lk oldugundan tecrubesızlıgıme gelmıstı..bu kes hepsını yazıcam ıkıncıye kopya olsun:)))
uyuyup uyanayım sabah olsun testim çift çizgili olsun istiyorummmmmmmmm
inşallah canım hamiş haberini bekliyoruz
inş cnm bende çok istiyorum ama kendimi sürekli negatife hazırlıyorum hatta eşimede dedim sabah bi test al eczaneden gerçi tek çizgi çıkcak eminim ama neyse diye oda niye alıyoruz o zman diyo:)
inş cnm bende çok istiyorum ama kendimi sürekli negatife hazırlıyorum hatta eşimede dedim sabah bi test al eczaneden gerçi tek çizgi çıkcak eminim ama neyse diye oda niye alıyoruz o zman diyo:)
eşim kızmaya başladı gözlerin kan çanağı olmuş diye ben yatayım artık kızlar
nolur dualarınızı esirgemeyin benden her ne kadar kendimi kandırmaya çalışsamda negatif olursa sonuç çok üzülcem biliyorum...
iyi geceler hepinize...
duş aldım kızlar bel ağrım dahada cok arttı. ay noluyooo yaaa.
Canım sen dr. gidecekmiydin yine...Gitmeyeceksen bence birkere daha mı görünsen dr. diyorum...
kızlar karnımm ınnılmaz derecede agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?