evet canım normalde 16sydı bn bi gün geç yazdırdım ama daha olmadı
bel ağrısı belirtimidir acaba
yawww kızlar benı sımdı dınleyın sonra bana cvp yazııın sınırlıyım yatıştırın benı...
burda bugun unıversıtenın eglencelerı basladı bahar senlıgımı ne.. bızımde (hava atmak gıbı olmasın yanlıs anlamayın) son model arabamız var modıfıyelı felan kımsede yok bu araba. araba fuarı oluyomu o şenlıkte.. eşimde bana demın dıyokı yarın ben şenlıge gıdıyom haberın olsun dıyo..
ben hep evdeyım hıc lafından dısarı cıkmadım ..bılıyonuz tek cıkmama felan ızın vermıyo hep evdeyım .. demıyokı aşkım yarın gıdelım beraber sanatcı felanda gelıomus sende görürsün degısıklık olur demıyo. ben gıdıom yarın dıyo... sımdı sınırlenmeyımde ne yapıyım beeeeeeeeeeeen????
canım inşallah hamişsindir... benim belim ağrımıştı adet olmadan öncede ağrırdı
nasıl ağrıdodu deniz senin belin ya tarif edermisin bnm belimin sol tarafı çokkk ağrıodu 2 gündür bgn biraz daha ii yani eğildiğim zamn kalkamıodum
adet olacakmışım gibi ağrıyordu sancı şeklinde
eğilip kalktığıma belim ağrısı yanına bide başım dönüyordu kısa süreli:CüvCüv:
yawww kızlar benı sımdı dınleyın sonra bana cvp yazııın sınırlıyım yatıştırın benı...
burda bugun unıversıtenın eglencelerı basladı bahar senlıgımı ne.. bızımde (hava atmak gıbı olmasın yanlıs anlamayın) son model arabamız var modıfıyelı felan kımsede yok bu araba. araba fuarı oluyomu o şenlıkte.. eşimde bana demın dıyokı yarın ben şenlıge gıdıyom haberın olsun dıyo..
ben hep evdeyım hıc lafından dısarı cıkmadım ..bılıyonuz tek cıkmama felan ızın vermıyo hep evdeyım .. demıyokı aşkım yarın gıdelım beraber sanatcı felanda gelıomus sende görürsün degısıklık olur demıyo. ben gıdıom yarın dıyo... sımdı sınırlenmeyımde ne yapıyım beeeeeeeeeeeen????
eşim iki gündür kek istiyordu ypayım bari hemen kolayından size ii sohbetler kızlar grş...yrn inş test yapabil,rsem sonucumu yazarım..dua edin bana lütfen..
adet olacakmışım gibi ağrıyordu sancı şeklinde
eğilip kalktığıma belim ağrısı yanına bide başım dönüyordu kısa süreli:CüvCüv:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diebilirim inşallahhhhh daha gelmedi kırmızılar bekliyorummmm bakalım çarşambaya kadar gelmezse test yapıcam çarşamba
inşallah canım güzel haberini alırız..test yap benceee...
saziyecıgım yazdıklarını okudum.keske o anda söylemiş olsaydın güzel olurdu neyse ama yaptıgıda hıc hos bır davranıs degıl
suratına kapattım o anlamıstır gercı ama yınede gelınce korksun bendeeen :lepi:
burcumm ınsallah hamilesindir umarım bızıkde senın gıbı gecıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?