2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kabak yarık dediğin yemeğe beşamel sosta çok güzel olr sinemcim üstünede kaşar ohhhh canım istedi

yawww kızlar benı sımdı dınleyın sonra bana cvp yazııın sınırlıyım yatıştırın benı...
burda bugun unıversıtenın eglencelerı basladı bahar senlıgımı ne.. bızımde (hava atmak gıbı olmasın yanlıs anlamayın) son model arabamız var modıfıyelı felan kımsede yok bu araba. araba fuarı oluyomu o şenlıkte.. eşimde bana demın dıyokı yarın ben şenlıge gıdıyom haberın olsun dıyo..
ben hep evdeyım hıc lafından dısarı cıkmadım ..bılıyonuz tek cıkmama felan ızın vermıyo hep evdeyım .. demıyokı aşkım yarın gıdelım beraber sanatcı felanda gelıomus sende görürsün degısıklık olur demıyo. ben gıdıom yarın dıyo... sımdı sınırlenmeyımde ne yapıyım beeeeeeeeeeeen????

yok canımm ya bildiğim kadarıyla üniversite şenliğinde araba fuarı olmazki

yani canım oluyomu yazmıcakdım oluyomuş yazcakdım.. duydum baskalarındada oluyomuş tamam dogru ama ben ınsan degılmıyım

nasıl ağrıdodu deniz senin belin ya tarif edermisin bnm belimin sol tarafı çokkk ağrıodu 2 gündür bgn biraz daha ii yani eğildiğim zamn kalkamıodum

adet olacakmışım gibi ağrıyordu sancı şeklinde
eğilip kalktığıma belim ağrısı yanına bide başım dönüyordu kısa süreli:CüvCüv:

cnm valla ben sinirlenmekle kalmaz eşimide göndermezdim oraya beni götürmüyorsa kendiside otursun bi zahmet kıçının üstüne

eşim iki gündür kek istiyordu ypayım bari hemen kolayından size ii sohbetler kızlar grş...yrn inş test yapabil,rsem sonucumu yazarım..dua edin bana lütfen..

saziyecıgım yazdıklarını okudum.keske o anda söylemiş olsaydın güzel olurdu neyse ama yaptıgıda hıc hos bır davranıs degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…