nıye agrıyokı aceeeep CADIARZU
şaziye belin neden agrıyor olabılır kı cok mu ıs yapıyorsun
yok kız fazla iş yapmamki normal mutfagımı temızlerım banyo wc bıde süpürürüm bıter. eşim hıc evde olmaz calısıyor .bende evde tekım kımsemde yok gelen gıdenım olmaz batmıyo ev. haftada 2 kez felan anca silerim yerleri
neden şüpeleniyorsun peki
adetım sökülemıyoya damla anca gelıyo ondan suphelenıyom sokulemıyo agrı yapıyo dıye.
Bu adet belirtilerinle neden hamilelik belirtileri bir olmak zorunda...Şimdi hamilelik düşünmesek ağrılarımıza bir yorum yapabilirdik ama şimdi ne oluyor doğru direk hamileliğe vuruyoruz...Offfff oooffffffffff...
o söylediklerimin dısında bırde kabızım:gitme:
canım kabızlıkta hamilelik
Canım çok sıkılıyor ya kızlar...Bende bu saatte facebookta Trakya oyun havalarını dinliyorum be yaaaaa...
Kızlar bende çıkıyorum...Kendinize cici bakın...Yarın görüşürüz...
ayyy hadi cnm güzel haberler verin bize,burcumdan da bekliyorum valla,inşallah hamilesinizdir cnm ne güzel oluruyuyup uyanayım sabah olsun testim çift çizgili olsun istiyorummmmmmmmm
yaa attım cnm kabak yarık diye adını tipi aynı oluyo işte yarıdan ince uzun bölüyosun içindekileri temizleyip atmıyosun çünkü kıyma harcına karıştırıp tekrar ortasına koyuyosun üstünede kaşar yada başemel sosu işte,evet azıcık kızartıyosun çok iyi hatırlamıyorum ama annem kızartmıyordu galiba patlıcandan daha yumşak sebze ya çiğ kalmıyor ama harika oluyor,dün yapmadım üşendim :)))))Ayy hadi inşaalah.Belirtilerin hamilelik belirtisi gibi.Regl günün gecikti mi?
Neden ki ? : )
O çizgiden daha bende yok.Sen ablamızsın önden gidiyorsun: )
O ne kız kabak yarık.Aynı karnıyarık gibiyse onunda uzun sürmesi lazım.Kabakları kızartıyorsun değil mi.
cnm hadi hayırlısı ya çooook sevindim inşallah hamilesindir,test yapsaydın bugün ya,çok merak ettik,şuan itibariyle 2 gün geçmiş durumda işte,bir bebiş geliyo galibaa sositososito :lepi: :lepi: :lepi: :CüvCüv:evet canım normalde 16sydı bn bi gün geç yazdırdım ama daha olmadı
bel ağrısı belirtimidir acaba
kabak yarık dediğin yemeğe beşamel sosta çok güzel olr sinemcim üstünede kaşar ohhhh canım istedi
ayy yok kimse cnm ya erkenden yaptıysa girse ne güzel öğrenirdik hemen,yada bizmi çok erkenciyiz,7.30da uyandım yine ama 11 yoktu yattığımda oda ezeli bekledim yoksa çoktan uyucaktım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?