2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

şaziye belin neden agrıyor olabılır kı cok mu ıs yapıyorsun

yok kız fazla iş yapmamki normal mutfagımı temızlerım banyo wc bıde süpürürüm bıter. eşim hıc evde olmaz calısıyor .bende evde tekım kımsemde yok gelen gıdenım olmaz batmıyo ev. haftada 2 kez felan anca silerim yerleri

Bu adet belirtilerinle neden hamilelik belirtileri bir olmak zorunda...Şimdi hamilelik düşünmesek ağrılarımıza bir yorum yapabilirdik ama şimdi ne oluyor doğru direk hamileliğe vuruyoruz...Offfff oooffffffffff...

temızlıkten konu actın bak aklıma perdelerım geldı. camlar sılıncek perdeler yıkancak ıyı hatırlattın yapıyım bu hafta ıcı o işleri

Bu adet belirtilerinle neden hamilelik belirtileri bir olmak zorunda...Şimdi hamilelik düşünmesek ağrılarımıza bir yorum yapabilirdik ama şimdi ne oluyor doğru direk hamileliğe vuruyoruz...Offfff oooffffffffff...

o söylediklerimin dısında bırde kabızım:gitme:

hamilelerin gözü aydınn darısı bide listede gördüm kendimi
inş yine görürüm ama hamile olarak ii geceler kızlar

uyuyup uyanayım sabah olsun testim çift çizgili olsun istiyorummmmmmmmm
ayyy hadi cnm güzel haberler verin bize,burcumdan da bekliyorum valla,inşallah hamilesinizdir cnm ne güzel olur
yaa attım cnm kabak yarık diye adını tipi aynı oluyo işte yarıdan ince uzun bölüyosun içindekileri temizleyip atmıyosun çünkü kıyma harcına karıştırıp tekrar ortasına koyuyosun üstünede kaşar yada başemel sosu işte,evet azıcık kızartıyosun çok iyi hatırlamıyorum ama annem kızartmıyordu galiba patlıcandan daha yumşak sebze ya çiğ kalmıyor ama harika oluyor,dün yapmadım üşendim :)))))
evet canım normalde 16sydı bn bi gün geç yazdırdım ama daha olmadı

bel ağrısı belirtimidir acaba
cnm hadi hayırlısı ya çooook sevindim inşallah hamilesindir,test yapsaydın bugün ya,çok merak ettik,şuan itibariyle 2 gün geçmiş durumda işte,bir bebiş geliyo galibaa sositososito :lepi: :lepi: :lepi: :CüvCüv:
kabak yarık dediğin yemeğe beşamel sosta çok güzel olr sinemcim üstünede kaşar ohhhh canım istedi

evet ya çok severim bende yapıcam bigün bakalım üşenmezsem bugün yapayım ohhhh missss :))))

gunaydın kızlaaaar... test yapacak arkadaslarrr hadı guzel haber verın bıze yaaaaa. BSBıRKıN yaptınmı test

ayy yok kimse cnm ya erkenden yaptıysa girse ne güzel öğrenirdik hemen,yada bizmi çok erkenciyiz,7.30da uyandım yine ama 11 yoktu yattığımda oda ezeli bekledim yoksa çoktan uyucaktım :))))

ayy yok kimse cnm ya erkenden yaptıysa girse ne güzel öğrenirdik hemen,yada bizmi çok erkenciyiz,7.30da uyandım yine ama 11 yoktu yattığımda oda ezeli bekledim yoksa çoktan uyucaktım :))))

yaa bız gece 1de yatıyoruz hergun .12de gelıyo gece kocacım:). 7,30da kalktık eşim ıse gıttı bende uyumadım. bugun dedesinin 40ı cıkıyo mevliti var. ne gıysem dıye bakındım ev toplancak daha olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…