kızlaaar.. yengem vardı kahve ıctık. falıma bakdı (korunmayı bıraktıgımı bılmıyo) kız dedı bebek var kesın hamıle kalcaksın. yok kız dedım korunuyom .. yooook dedı ben gördüm yakında heberrını alırız demedı deme :roflol:
tabi canım eli ayağı düzgün hayırlısıyla gelsinlerde
ilk muayenede zaman geçmek bilmemişti ama şimdi öle olmuyor hem bizim meslekte zaman çabuk geçiyor
yaaaa şimdi sen hamile kalırsın yengende ben dedim oldu der :)))) halbuki çalışıyosunuz olsun diye kaydirigubbakcemile3 hadi inşallah gelir buay bebişkızlaaar.. yengem vardı kahve ıctık. falıma bakdı (korunmayı bıraktıgımı bılmıyo) kız dedı bebek var kesın hamıle kalcaksın. yok kız dedım korunuyom .. yooook dedı ben gördüm yakında heberrını alırız demedı deme :roflol:
tabi canım eli ayağı düzgün hayırlısıyla gelsinlerde
ilk muayenede zaman geçmek bilmemişti ama şimdi öle olmuyor hem bizim meslekte zaman çabuk geçiyor
biraz tv izledim etrafı topladım şimdide akşama yemeğimi yapıyorum biraz daha iyi hissediyorum şuanda toparlandım ilk an çok kötü ya o tek çizgi hoooop diye çıkıveriyo ya sinir oluyorum çift çizgi gördüğüm testi çerçeveletip ascam yani okadar:)
yaz tatiline az kaldığı için biraz stres oldum bende neyse bakalım hayırlısı olsun inş hepimiz içinde...
kendimi toparlayabilirsem biraz evi toplayayım dağıldım resmen..
sonucu yazmak için girmiştim sonras grş...
kızlar merhaba bayadır gıremedım malum bebegım ıcın ama dunden berı cok mutluyum dun doktora gıttım kesedekı kannanma gıtmıs yanı bebegım ıyıymıs sanırım artık bebegım benımle kalacak hafıf bır lekem gelıyor ama o bebegım esı asagıda oldugu ıcın oluyormus yukarı toplanınca o lekelenmede duracak dedı doktorum kızlar cok mutlu oldum ya heeeee bırde teyzeler bebısım 2 ay 1 haftalık olmus rabbım kımseye bu zor gunlerı yasatmasın
kızlar merhaba bayadır gıremedım malum bebegım ıcın ama dunden berı cok mutluyum dun doktora gıttım kesedekı kannanma gıtmıs yanı bebegım ıyıymıs sanırım artık bebegım benımle kalacak hafıf bır lekem gelıyor ama o bebegım esı asagıda oldugu ıcın oluyormus yukarı toplanınca o lekelenmede duracak dedı doktorum kızlar cok mutlu oldum ya heeeee bırde teyzeler bebısım 2 ay 1 haftalık olmus rabbım kımseye bu zor gunlerı yasatmasın
hayırlısı olsun canım üzülememeye çalış inşallah diğer aya hamiş olursun
slm kızlar.ayyy ben çok yoğunum pek konuşamıym sizlerle.ama hep aklıma geliyosunuz.
benim 4 günüm kaldı acaba test yapsam mı?çok merak ediym.
toprakceylin senle günlerimiz aynı sayılır.naptın.var mı bi belirti?
slm kızlar.ayyy ben çok yoğunum pek konuşamıym sizlerle.ama hep aklıma geliyosunuz.
benim 4 günüm kaldı acaba test yapsam mı?çok merak ediym.
toprakceylin senle günlerimiz aynı sayılır.naptın.var mı bi belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?