2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ayyy inş cnm:)

tabi canım eli ayağı düzgün hayırlısıyla gelsinlerde

ilk muayenede zaman geçmek bilmemişti ama şimdi öle olmuyor hem bizim meslekte zaman çabuk geçiyor

hadi hayırlı haberler al inş cnm

yaaaa şimdi sen hamile kalırsın yengende ben dedim oldu der :)))) halbuki çalışıyosunuz olsun diye kaydirigubbakcemile3 hadi inşallah gelir buay bebiş
tabi canım eli ayağı düzgün hayırlısıyla gelsinlerde

ilk muayenede zaman geçmek bilmemişti ama şimdi öle olmuyor hem bizim meslekte zaman çabuk geçiyor

evet ya vakit geçircek bişeyinin olması çok iyi,zaten senin ondanda oldu hemen bebişin yoğunlaşcak kafanı takçak vaktin olmuyo ya pek,hem nisanda çokta yoğundunuz,benimde hep öle geçiyodu işte nisanda martta vizeler dersler derken bi baktık bebiş :))) istiyoduk zaten ama hemen olmaz hazirana kadar uğraşsak diyoduk ozamanda okul biter hem diyodum bi baktık ilk aydan zırt diye tuttu,herkes zaten kazaramı oldu diyo,okul varya,bütün sınıf öle diyo valla:))

bsbirkin canım üzme kendini o kadar canım daha bellı olmaz o yıne yaparın test ama yoksa da napalım bak bende hazıranı beklıyorum beraber kalırız hazıranda olmazmı:))) denızım1958 canım senden de guzel haberler beklıyoruz aksama ıns.duyarsın bebısını....
kızlar bende cok heyecanlıyım aksama bende dr gıdıcem ne dıcek cok merak edıyorum

cnm tatilde daha rahat rahat olur bebişin hayırlısıyla,gezcen dolaşcan ya hiç kafana falan takmıcan hemen gelcek bebiş bak :)) sonra o çift çizgiyi burayada koycan cnm bizde görcez,benimde hiç çift çizgi görme şansım olmadı dr.dan öğrendim,çünkü ben test yapmıştım 4 gün önce çıkmamıştı bende dr.a gittim hamile çıktım,ben güvenmiyorum o testlere açıkcası,hemde pahalı almıştım bilindik yani

kızlar desteğinz için gerçekten hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız ya ben burda çok rahatlıyorum buraya yazıp sizle dertleşmeseydim bütün gün moralsiz moralsiz dolaşırdım ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum sağolun

ne demek cnm hepimizin kafası dağılıyo,herkesin kendince dertleri var,bende evdeyken hep giriyorum güzel oluyor burda muhabbet etmek,yeni şeylerde öğreniyoruz,bildiklerimizi paylaşıyoruz,bazen sanki 10 yıllık arkadaşımla muhabbet ediyor gibi oluyorum üzülüyorum,bazen kendime olmuş gibi seviniyorum biri sevinse,alıştık burdaki arkadaşlara yani :))

hadi hepinie iyi sohbetler kızlar ben okula gidicem yarım saatim var hazırlanayım artık akşama grş...

kızlar merhaba bayadır gıremedım malum bebegım ıcın ama dunden berı cok mutluyum dun doktora gıttım kesedekı kannanma gıtmıs yanı bebegım ıyıymıs sanırım artık bebegım benımle kalacak hafıf bır lekem gelıyor ama o bebegım esı asagıda oldugu ıcın oluyormus yukarı toplanınca o lekelenmede duracak dedı doktorum kızlar cok mutlu oldum ya heeeee bırde teyzeler bebısım 2 ay 1 haftalık olmus rabbım kımseye bu zor gunlerı yasatmasın

amin canım gözünaydın bebişin seni çok sewdi bırakır mı hiç çok sewindim canımhihoyyyt

ayyyy çooook sevindim ya çok merak ettik seni cnm,mucize bebeğimiz geliyor yani,ohhh allahın izniyle artık herşey yoluna girecek,çok üzdü bizi ama çok sevindirdi şimdi bebeğimiz,çok seviyor demekki annesi hiç bırakmıcak,inşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm,birdaha bu ve buna benzer bişey yaşamazsın artık inşallah

canım ya çok sevindim opuyorumnanaktan maşallah

çok mutlu oldum canım.Allah kucağına almayı da nasip etsin

yaaa ben çok meraktayım.sizce var mıdır bebek.annem pazar günü rüyasında hamile olduğumu görmüş.
ona istediğimi falan da söylememiştim.

Sinemcim doğru söyledin vallahi nisan ayı yoğunluğunda hiç aklıma gelmiyordu işler azalınca gelmişti onda da zaten regl günüme az kalmıştı kafaya takıp stres yapmayınca daha kolay geldi bebişim

kızlar sizde fazla stres yapmayın
hatta biz bazen burda konu değiştirip yemek tariflerine falan girmiştik kafamız dağılsın diye :icecream:

canım kasığımda bir ağrı var birde akıntım çok ne alaka ama bugün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı ben kesin adet olucam umudum yok sende durumlar nasıl

cnm ben tam 4gün önce test yapmıştım iyi bir markayla,erken gebelik testiydi hem ama tek çizgi çıktı,sonra günüm gelince hastanede kan testinden öğrendim,demem o ki test yapsan bile negatif çıkarsa güvenme yinede ama bana kalırsa 1-2 gün önce yap

kızlar cok tesekkur ederım hepınıze rabbım kımsenın agzının tadını bozmasın ınsallah ınanın dun benden cok esım havalara zıpladı gercekten onu boyle mutlu gormek benı o kadar sevındırdıkı dun yerdemıydım goktemıydım bılemedım sımdı hazıranın ılk haftası gıdıcez ense kalınlıgı olculucek bakalım hayırlısı ınsallah artık hamılelıgımın tadını cıkarırım mucızemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…