2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2.denememizdi.ama niye bukadar etkilendim bilmiym.psikolojim bozuldu resmen

benımde canım 2.denemem sayet bende hamıle olamazsam bende senın gıbı etkılenırım kendımıze zarar vermekten baska bır sey degıl çok zayıfız galiba benım bır arkadasım 9 ay denedi olmadı sonra doktora gıttı 1 yıl olmadan bakamam dedı 1 yıl olsun ondan sonra demıs buda tabı cocugunun cok olmasını ıstedıgı ıcın baska doktora gıtmıs 1 yıldır denıyoruz ama cocugumuz olmuyor demıs doktor kanlarını almıs hormon testı aklına ne gelırse hepsını yapmıs megersem guatırı varmıs oyuzden olmuyormus ılaclar vermıs guatırını duzeltmıs baya doktor sonra hamıle kaldı 1 hafta öncede dogurdu

Kızar ben geldim...Kusura bakmayın hiç bişey yazmadan 2 gün yok oldum...Yazlığa gittik yine ve ben kaldım orda...Şimdi geldik evimize ve eşimi işe geçirince hemen oturdum pc başına...Çoooook özledim sizleri...

Geçmişi okuyamayacağım sizler çıkınca okurum ben tabloyuda yenilerim ozaman...Şimdi kaynatalım kızlar...Ne var ne yok...

hayat kısa, dunyanın cılesı bıtmez, yılları acılarla doldurmayalım

... yolumu bekle dedın beklemedımmı...
... yokluga hasretını eklemedımmı...
... ben senı öyle sevdım,oyle sevdımkı...
... sen benım bu sevgımı bılemedınkı...

bende haftaya doktora gitsem mi diye düşünüyrm valla.dediğin gibi bende çok zayıfım ve duygusalım.bak yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…