ben çok kötüyüm.kırmızılar geldi.3 gün öncemoralim çok bozuk
hersey hafta sonu belli olucak
bu kırmızılardan nefret edıyorumkötükedihüso canavar gıbı ıstemedıgımız anda gelıyor cnm bozma morelını bu ay olmazsa otekı ay olur
inş olmuştur canım.ben çok kötü oldum.eşime belli etmedim ama şimdi o uyuyunca ağlamaklı oldum.bilgisayarı açıp sizinle dertleşmek istedim.
canım benım ya takma kafana bu kacıncı denemenızdı
ben çok kötüyüm.kırmızılar geldi.3 gün öncemoralim çok bozuk
slm kızlar...
pretty cnm seninle aynıydı günümüz
neyse inş. diğer ay olur inş.
benimde pek umudum yok ama hayırlısı...
2.denememizdi.ama niye bukadar etkilendim bilmiym.psikolojim bozuldu resmen
Geçmişi okuyamayacağım sizler çıkınca okurum ben tabloyuda yenilerim ozaman...Şimdi kaynatalım kızlar...Ne var ne yok...
benımde canım 2.denemem sayet bende hamıle olamazsam bende senın gıbı etkılenırım kendımıze zarar vermekten baska bır sey degıl çok zayıfız galiba benım bır arkadasım 9 ay denedi olmadı sonra doktora gıttı 1 yıl olmadan bakamam dedı 1 yıl olsun ondan sonra demıs buda tabı cocugunun cok olmasını ıstedıgı ıcın baska doktora gıtmıs 1 yıldır denıyoruz ama cocugumuz olmuyor demıs doktor kanlarını almıs hormon testı aklına ne gelırse hepsını yapmıs megersem guatırı varmıs oyuzden olmuyormus ılaclar vermıs guatırını duzeltmıs baya doktor sonra hamıle kaldı 1 hafta öncede dogurdu
Hoşbulduk canım...
ŞAZİYE canım sen daha adet olmadın mı...
bende haftaya doktora gitsem mi diye düşünüyrm valla.dediğin gibi bende çok zayıfım ve duygusalım.bak yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyrm.
bende haftaya doktora gitsem mi diye düşünüyrm valla.dediğin gibi bende çok zayıfım ve duygusalım.bak yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?