2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

farlutal nedir?? Napayim doktorumda bekle bekle demekten baska birsey bilmiyor zaten. Onun icin sirf cocuk istegiyle ugrasan bir doktordan termin aldim haftaya oraya gidecegim artik.

canım adet gecıkmelerınde doktorlar genelde farlutal dıye bı ılac var onu verılyrlar 5 gun ıcıyosun sonra adetın..benımde dusukten sonra 40 gun sonra oldu adetım bız 38,gun dr gıtmıstık farlutal yazmıstı ama 1 gun ıctım kendılıgınden geldı adetım hepsını ıcmeme gerek bıle kalmadı..bence de dr unu degıstır canım

kızlar ya bende adet olucakmısım gıbı agrılar var ama tam olarak agrı da deıl boyle sızı gıbı ya adet sancısının daha kucugu gıbı ...daha calısmalarım yenı bıttı..hanı klomen kullandım ya c.tesı de ıgne vuruldum... ama daha cok yenı neden boyle oluyo sızce

evet denizim bndeee hamileyimmm ama hala inanamıyorummm rüyada gibiyim sank,i yaaa

çok sevindim canım adına.
merak etme onu ultrsaonda görünce inanıyosn.
ben hala şoktayım
Allahım isteyn herekse nasip etsin canımmm

evet canım yeni bir hamişimiz daha var hihoyyyt
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bizde dün duyduk kalp atışlarını

evet süper bi ahber.
valla misafirim var.
annecğim geldi
beraber vakit geçiriyoruz.
çok sevindim denzicim kalp atışını gördüğünzüede.
insan o an inanıyo dimi
benim hamilelik iyi gidiyo.
valal bulantı falan yok
niye yok diyorum hatta.
bol bol tuvalete çıkıyorum okadar.
seninde iyidir inşallah

NEHıRCıM VAJıNıSMUS OLMASADA OLMAZDI BEBEĞıN HERKSıN BıR DÜNYAYA GELıŞ ZAMANI VAR:)
DEĞıŞMıYOR
VAJıNıSMUSU BOŞA GıDEN ZAMAN OLARAK GÖRME BıZDE YOK AMA OLMUYOR SORUN DA YOK
HERŞEYıN ZAMANI Varr:)

slm arkafdaşlar..testler negatif diyo kırmızlıar 5 gün oldu gelmiyo...kafam karışık içimdeki his bekle diyo..

Allahın takdiri hayırlısı olsun cnm en yakın zamanda kavusuruz ınsallah bebıslermıze

inşallah nehircim ben bu ay çok istiyorum
öğretmen olrak tatilii falan bu ay doğrasa şubat doğumlu oluyor
2. dönem kapanıyor
yaz tatili giriyor iii yaniii::
bu ay istiyorummmmm :)

ay ilahi kızlar başlığı yanlış okumuşum.nişanında hamile kalmak isteyenler anlamışım.diyorum ki allah allah milletin düğün olmadan acelesi ne ki.:))) inşallah çift cizgiyi görmüşünüzdür nisan ayında :lepi:

inşallh olur canım yaaa beklemek gerçekten zzor
istemeyenlerin hemen oluyor
çünkü bizim gibi herşeyi düşünmüyorlarrr.

inşallah nehircim ben bu ay çok istiyorum
öğretmen olrak tatilii falan bu ay doğrasa şubat doğumlu oluyor
2. dönem kapanıyor
yaz tatili giriyor iii yaniii::
bu ay istiyorummmmm :)

adet gunun ne zamandı canım ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalırsın canım ben ve tum ısteyenlerde kalır ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

u kadar geç olacağını bilsem nişanımda başlardım çalışmaya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…