:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Yuppi...Çok sevindim canım...Bir hamişimiz daha oldu...:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım sen listemizde ekli değilsin...ıstersen sende ekleyelim...Beklenmeyen regl tarihini ve kaçıncı denemen olduğunu yaz ekleyeyim senide listemize...belirtileri yaşayıp hamile olmayanlarda varmış....ben bekleyip göreceğim 5 günüm kaldıııı
herhangi bir şey yapamadım...toplam 4 kez çalışma yaptık......kısmetse oluyooo..yoksa ne yaparsan yap olmuyoooo....
ama ben hiç heveslenmiyorum sonra üzülürüm diye ama çoook merak ediyoruum
:lepi:bizde bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk
pıt pıt atıyor kalbi opuyorumnanaktan
ınşallah canım... :Saruboceq: Sende buraya güzel haberlerini yazarsın...kılzar gunaydın kımse yok ama bende sızlerle guzel bır haber paylasmak ıstıyorum..dun dr gıttımcanlarım ve dr yumurtamın boyutunu soyledı c.tesı gıttıgımde soylememıstı 19*17 mıs boyutu bıde catlamıs yumurtan dedı ılıskıye gırdınızmı dedı soyledıgım gunlerde gırdık dedım cok ıyı dedı bugun sabah ıcın bıde persembe aksam ıcın tkr ılişki verdı cuma gunu deprogestana baslıcaksın dedı ...ya kızlar cok umutluyum bu aydan dua edın bana ılk kullandım bu ay klomenı ınsallah bı daha ıcmek zorunda kalmam.. ama dunden berı ıcım nese dolu eee bıde burda hamıs haberı alınca daha da mutlu oldum
burcuuuuummm cok sevındım tatlım...denızım1958 sana da canım..ınsallah daha guzel haberlerınızı de alırız kızlar
herskesın 19 mayıs Atatürk'ü anma ve geçlik bayramını kutluyorum
Gönül isterki hamile olalım ama Allah ım daha zamanı var diyorsa yapacak hiç birşeyimiz yok...Tek duamız biran önce o güzel duyguyu bizlerede yaşatması en kısa zamanda...bu sabah adetimle beraber uyandım((
yeni tarihim 22 haziran....
Kuşum o adet olamamak çok zor bir durum...Bende evlendiğim ilk 3 ay adet olmadım...Hamilesin diyorlardı ama testlerde hayır diyordu...Sonra dr. adet söktürücü verdi ve 3-4 güne kalmadan geldiler...Selam kizlar nasilsiniz?? ben göya nisan ayinda hamile kalmayi planliyordum, Mayis ayinin ortasina geldik daha hala adetim gelmedi. :sinifsinif:
adetim gelmezden birkac gün önce test yapdim negativti. bir hafta önce test yapdim tabii ki yine negativ.
Amma adetimde gelmiyor. Bende mecburen bari adetim gelsin diye dogum kontrol hapi almaya basladim dün
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay ilahi kızlar başlığı yanlış okumuşum.nişanında hamile kalmak isteyenler anlamışım.diyorum ki allah allah milletin düğün olmadan acelesi ne ki.:))) inşallah çift cizgiyi görmüşünüzdür nisan ayında :lepi:
Üzülmek yok canım...Yeni beklenmeyen regl tarihini söyle kuşum yenileyeyim seni...ben çok kötüyüm.kırmızılar geldi.3 gün öncemoralim çok bozuk
afiyet olsun bende 1 bardak sütle yaptım kahvaltımı :)))
kocaman olmuştur şimdievet cnm yarın sabah 10da,çok mutluyum :)))
evet cnm yarın sabah 10da,çok mutluyum :)))
evet cnm 12. haftada gösterirse belli oluyor tahminlerime göre 4-5 cm olmuştur cnm valla ne çabuk geçti zaman anlamadım bende,inşallah herşey yolundadır cnm artık çok kaptırdım zaten nedense içim hep rahat başlarda hep korkuyodum bişey olmuşmudur herşey yolundamıdır diye,şimdi daha rahatım sanki yarında bi geçse daha iyice bitçek korkularımkocaman olmuştur şimdigüzel haberle dönersin inşallah
cinsiyeti 12. hafta da mı belli oluyordu
bende yerlerı sıldım camlarımı sıldım banyo wc kaldı keyfımın gelmesını beklıyom oraları sılmek ıcın :)
kızlar günaydınnn
ayyy bn bugün hastaneye gtcemm bakalım orda nasıl çıkcak hala alışamadım bn deilmişim gibi sanki sizdede öle olmuşmuydu
bende yerlerı sıldım camlarımı sıldım banyo wc kaldı keyfımın gelmesını beklıyom oraları sılmek ıcın :)
ayyy canımm ne güzell grcen bebişiinihihoyyyt
bnde bgn kandan falan baktırcam bi kesinleşsin iicede p.tesi yada salı artık dr. edineyim kendime
fıstıkk naber,kent hastanesi gerçekten çok iyi ama ben dr.umdan çoook memnunum elimi kestiğimde bile aradım adamı çok güzel ilgilendi yani,egepolde üçyolda,sana hertürlü uzak olcak ama fikrin olsun diye dedim cnm ama hep kenti istiyormuşsun oraya git tabi aklında kalcağına,inşallah güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?