2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Yuppi...Çok sevindim canım...Bir hamişimiz daha oldu...:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Canım sen listemizde ekli değilsin...ıstersen sende ekleyelim...Beklenmeyen regl tarihini ve kaçıncı denemen olduğunu yaz ekleyeyim senide listemize...
bizde bugün bebişimizin kalp atışlarını duyduk

pıt pıt atıyor kalbi opuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ınşallah canım... :Saruboceq: Sende buraya güzel haberlerini yazarsın...
bu sabah adetimle beraber uyandım((
yeni tarihim 22 haziran....
Gönül isterki hamile olalım ama Allah ım daha zamanı var diyorsa yapacak hiç birşeyimiz yok...Tek duamız biran önce o güzel duyguyu bizlerede yaşatması en kısa zamanda...
Kuşum o adet olamamak çok zor bir durum...Bende evlendiğim ilk 3 ay adet olmadım...Hamilesin diyorlardı ama testlerde hayır diyordu...Sonra dr. adet söktürücü verdi ve 3-4 güne kalmadan geldiler...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben çok kötüyüm.kırmızılar geldi.3 gün öncemoralim çok bozuk
Üzülmek yok canım...Yeni beklenmeyen regl tarihini söyle kuşum yenileyeyim seni...

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
mse121822--------------------------23 Mayıs---------------4. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
sellvi27-------------------------------?? Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
nurmeh--------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran--------------11.deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pretty9217----------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan İyi geceler kızlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende yerlerı sıldım camlarımı sıldım banyo wc kaldı keyfımın gelmesını beklıyom oraları sılmek ıcın :)

kızlar günaydınnn

ayyy bn bugün hastaneye gtcemm bakalım orda nasıl çıkcak hala alışamadım bn deilmişim gibi sanki sizdede öle olmuşmuydu

kocaman olmuştur şimdi güzel haberle dönersin inşallah
cinsiyeti 12. hafta da mı belli oluyordu
evet cnm 12. haftada gösterirse belli oluyor tahminlerime göre 4-5 cm olmuştur cnm valla ne çabuk geçti zaman anlamadım bende,inşallah herşey yolundadır cnm artık çok kaptırdım zaten nedense içim hep rahat başlarda hep korkuyodum bişey olmuşmudur herşey yolundamıdır diye,şimdi daha rahatım sanki yarında bi geçse daha iyice bitçek korkularım
bende yerlerı sıldım camlarımı sıldım banyo wc kaldı keyfımın gelmesını beklıyom oraları sılmek ıcın :)

:))))kaydirigubbakcemile3 ohh tertemiz yapmışsın evi bende bugün süpürcektim ama bankaya gitçem kpss parasını yatırmaya yorgun olmazsam gelince yaparım benimde keyfim isterse artık oda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben pazar günü yatak odamı temizledim kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım süpürge tuttum sildim tabi tek başıma yapmadım sağolsun annemde yardım etti camlarımı silmiyorum ben taşınacaz yakında sevmiyorum evi zaten girdiğim zaman daha kirliydi o zaman temizledim yeter işte

ayyy canımm ne güzell grcen bebişiinihihoyyyt

bnde bgn kandan falan baktırcam bi kesinleşsin iicede p.tesi yada salı artık dr. edineyim kendime

fıstıkk naber,kent hastanesi gerçekten çok iyi ama ben dr.umdan çoook memnunum elimi kestiğimde bile aradım adamı çok güzel ilgilendi yani,egepolde üçyolda,sana hertürlü uzak olcak ama fikrin olsun diye dedim cnm ama hep kenti istiyormuşsun oraya git tabi aklında kalcağına,inşallah güzel haberler verirsin

canım sen hastaneye mi gidiyorsun özel muayenesine mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…