sımdı bır yerden derece alamazmısın? yarın bakardın uykudan kalkar kalkmaz
bence yap çok ucuz 2.50 hemde ıcıne rahatlatmıs olursun
sporstar canım çok sağol bakalım umarım hamişizdir ne güzel canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
amin cnm inşallah,bi gün geri çıktı doğum tarihimiz 17 aralık oldu,18di, bide 3.5cm olmuş :)))
inşallah cnm ya hamişsinizdir,bende merakla bekliyorum,test yapın ya,biran önce bi fikir ediniriz :))))
canım nerden alayım ki dereceyi burası köy burda o bile yoktur kesin eczanedeki adamlar beni tanıdı artık sürekli ne testi alıp duruyo bu kız diyecekler bir gün bir arkadaşıma diğer gün başka arkadaşıma aldırıyorum sürekli onlarada söylemekten sıkıldım artık ama sabahki ruh halime göre yapacağım
sinemcim doğum günün şimdiden kutlu olsun
inşallah yazmazsınız cnm ozaman negatif çıkarsa yazma bişey,pozitifse söle bize :)))) üzmeyelim seni boşuna :) inşallah inşallah inşallah ikinizde pozitif sonuç görürsünüz
kızlar çok uykum geldi ben yatayım,kendinize iyi bakın,iyi gecelerrr
ceylin hadi test yapsana ya çokkkkkkk merak ediyorum
bencede sabah yap canım sımdı cıkmaya bılır
canım gerçi şuda var değerler belli seviyeye yükseldiyse sabah akşam farketmiyo ilk hamileliğimde akşam 9 da yapmıştım ve çıkmıştı ama olsun yapmamalıyımmm off ya çok kötüyüm ben aşırı stres oldum içim çok kötü ben çok takmıyordum ya ne oldu bana
bır anne baska ne ıster kı cok sevındım senın adına..yegenımızı sag salım kucagına alırsın ınsallah ınsallah tprakla bende hamıleyızdır bızde yarın yada öbur gun mutlu haberlerımızı sızlere verırız
sporstar canım çok sağol bakalım umarım hamişizdir ne güzel canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
slm herkese
aa kızlar gününüz geçti mi ikinizinde?
yok canım daha geçmedi 23 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?