2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

inşallah cnm ya zaten gelmiş gününüz ben olsam test yapardım ama, zaten 2 sonuç var bi fikir edinirdim enazından,gerçi o idrar testlerine güvenmiyorumda negatif çıkıp regl olmazsam hiç inanmazdım, ben 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı ya,ama merak işte :))))
inşallah sizin çift çizgi çıkar,ben kan testinde öğrendim günüm gelince artık

sımdı bır yerden derece alamazmısın? yarın bakardın uykudan kalkar kalkmaz
bence yap çok ucuz 2.50 hemde ıcıne rahatlatmıs olursun

canım nerden alayım ki dereceyi burası köy burda o bile yoktur kesin eczanedeki adamlar beni tanıdı artık sürekli ne testi alıp duruyo bu kız diyecekler bir gün bir arkadaşıma diğer gün başka arkadaşıma aldırıyorum sürekli onlarada söylemekten sıkıldım artık ama sabahki ruh halime göre yapacağım

sporstar canım çok sağol bakalım umarım hamişizdir ne güzel canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

amin cnm inşallah,bi gün geri çıktı doğum tarihimiz 17 aralık oldu,18di, bide 3.5cm olmuş :)))
inşallah cnm ya hamişsinizdir,bende merakla bekliyorum,test yapın ya,biran önce bi fikir ediniriz :))))

amin cnm inşallah,bi gün geri çıktı doğum tarihimiz 17 aralık oldu,18di, bide 3.5cm olmuş :)))
inşallah cnm ya hamişsinizdir,bende merakla bekliyorum,test yapın ya,biran önce bi fikir ediniriz :))))

canım yapmak istiyorum testi ama buraya hamile değilim yamak istemiyorummmsenağlama

hımm anlıyorum canım ozaman ruh halıne gore yap ruh halınde kesın yap dıycektır bundan emın ol. benım elımde gebelık testı yok ya nasolsa yapamıycagımı bılıyorum o yuzden beklemek zorundayım ama yarın adet olmazsam yuzde yuz almam lazım burası pazartesı gunu tatıl ve tatıldede her yer kapalı oluyor

inşallah yazmazsınız cnm ozaman negatif çıkarsa yazma bişey,pozitifse söle bize :)))) üzmeyelim seni boşuna :) inşallah inşallah inşallah ikinizde pozitif sonuç görürsünüz
kızlar çok uykum geldi ben yatayım,kendinize iyi bakın,iyi gecelerrr

ıyı geceler canım ınsallah mutlu haberi veririz

bencede sabah yap canım sımdı cıkmaya bılır

canım gerçi şuda var değerler belli seviyeye yükseldiyse sabah akşam farketmiyo ilk hamileliğimde akşam 9 da yapmıştım ve çıkmıştı ama olsun yapmamalıyımmm off ya çok kötüyüm ben aşırı stres oldum içim çok kötü ben çok takmıyordum ya ne oldu bana

o zaman yap kurtul canım stres yapmassın

slm herkese
aa kızlar gününüz geçti mi ikinizinde?

sporstar canım çok sağol bakalım umarım hamişizdir ne güzel canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

toprakceylin sabah yapcakmısın testi allahım inşallah pozitiftirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemen yaz sonucu tamammı tatlım merakta koyma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…