2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sinencimmm gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim demek benim fasulye yiğenim fasulyelikten çıktı

bılmıyorum canım ya bu ay kadar hıc ıstemedım cok ıstıyorum bu ay ınsallah ıkımızde mutlu haberlerı verırız sen ne dusunuyorsun bız normalae gore yarın adet olmamız laızm

canım bilmiyorum ya ama hamiş değilmişim gibi geliyo bana ya olsa hissederdim diyorum şimdide sol kasıım ağrıyo biraz şiş gibi sanki ayağa kalkınca bir taraf daha şiş duruyo

canım bilmiyorum ya ama hamiş değilmişim gibi geliyo bana ya olsa hissederdim diyorum şimdide sol kasıım ağrıyo biraz şiş gibi sanki ayağa kalkınca bir taraf daha şiş duruyo
balım öteki hamileliğinle aynı seylerı hıssetceksın dıye bır kayde yok ben yengeme sordum 1.de hıc bır sey hıssetmedım ama 2.de kasık agrısı sık tuvalete cıkma bas donmesı vb hıssetmıs sen bunları kafana takma bence ınsallahh hamıleyızdır dıyelım öyle olsun

ben sımdı ölctum 37 cıktı ama normalde sabah kalkar kalkmaz ölcmek lazımmıs ama ben dayanamayıp sureklı ölcuyorum

teşekkür ederim cnm ya inşallah darısı başınıza çok dua ediyorum cnm allah en hayırlı ama en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq:
sinencimmm gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim demek benim fasulye yiğenim fasulyelikten çıktı
canım ya valla artık kollu bacaklı ya çok şaşırdım bende öyle görünce,bide çok hareket etti dahada şaşırdım,inşallah canım allah sizede en kısa zamanda nasip etsin çok diliyorum yalan gelebilir ama gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: sonra bizde yiğenlerimiz büyüyormu diye beklicez sizden haber cnm inşallah en kısa zamanda
sınemcım canım senın adına cok sevındım rabbım ınsallah sonuna kadar sorunsuz bır hamılelık gecırmeyı nasıp eder
cnm benim inşallah allah sana da bebeğimizede sonuna kadar sağlıklı bi 9ay geçmeyi nasip etsin bizi üzme bidaha inşallah,o bizim mucize bebeğimiz olucak,birbirinize iyi bakın cnm
nehir,toprakceylin inşallah sizden güzel haberler alırız kızlar,gününüz gelmiş ya ne güzel bakalım inşallah hamilesinizdir,
yarında benim doğum günüm ben bugün aldım güzel hediyemi bebişim sağlıklı ve mutlu zemuszemuszemuszemus

bır anne baska ne ıster kı cok sevındım senın adına..yegenımızı sag salım kucagına alırsın ınsallah ınsallah tprakla bende hamıleyızdır bızde yarın yada öbur gun mutlu haberlerımızı sızlere verırız

sporstar canım çok sağol bakalım umarım hamişizdir ne güzel canım ya maşallah senin bebiş kocaman olmuş allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…