toprakceylin senin adet günün ne zmndı
23 mayıs canım ama hamiş değilim kesin hiçbişey hissetmiyorum çünkü temmuza kaldı artık
hiç belli olmazki cnm bazen hiç belirti olmayabiliyomuş bznde aynen adet olcak gibi oluymuş
çıkmadık candan umut kesilmez hem:)
bılmıyorum canım ya bu ay kadar hıc ıstemedım cok ıstıyorum bu ay ınsallah ıkımızde mutlu haberlerı verırız sen ne dusunuyorsun bız normalae gore yarın adet olmamız laızmnehir ya hamilemiyiz sence içine ne doğuyooo
bılmıyorum canım ya bu ay kadar hıc ıstemedım cok ıstıyorum bu ay ınsallah ıkımızde mutlu haberlerı verırız sen ne dusunuyorsun bız normalae gore yarın adet olmamız laızm
balım öteki hamileliğinle aynı seylerı hıssetceksın dıye bır kayde yok ben yengeme sordum 1.de hıc bır sey hıssetmedım ama 2.de kasık agrısı sık tuvalete cıkma bas donmesı vb hıssetmıs sen bunları kafana takma bence ınsallahh hamıleyızdır dıyelım öyle olsuncanım bilmiyorum ya ama hamiş değilmişim gibi geliyo bana ya olsa hissederdim diyorum şimdide sol kasıım ağrıyo biraz şiş gibi sanki ayağa kalkınca bir taraf daha şiş duruyo
ewde derecen var mı bır ölcsene canım
ben sımdı ölctum 37 cıktı ama normalde sabah kalkar kalkmaz ölcmek lazımmıs ama ben dayanamayıp sureklı ölcuyorum
teşekkür ederim cnm ya inşallah darısı başınıza çok dua ediyorum cnm allah en hayırlı ama en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq:selam kızlar okuldan geldim yemek yedik eşim çok yorgundu bugun tam gündü onun dersleri o yüzden o şimdi yattı bende koşa koşa buraya geldim biraz takılayım da mutfağı toplayayım bende burda dinleniyorum
sinem bebişinin iyi olmasına çok sevindim cnm ne güzel
canım ya valla artık kollu bacaklı ya çok şaşırdım bende öyle görünce,bide çok hareket etti dahada şaşırdım,inşallah canım allah sizede en kısa zamanda nasip etsin çok diliyorum yalan gelebilir ama gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: sonra bizde yiğenlerimiz büyüyormu diye beklicez sizden haber cnm inşallah en kısa zamandasinencimmm gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim demek benim fasulye yiğenim fasulyelikten çıktı
cnm benim inşallah allah sana da bebeğimizede sonuna kadar sağlıklı bi 9ay geçmeyi nasip etsin bizi üzme bidaha inşallah,o bizim mucize bebeğimiz olucak,birbirinize iyi bakın cnmsınemcım canım senın adına cok sevındım rabbım ınsallah sonuna kadar sorunsuz bır hamılelık gecırmeyı nasıp eder
canım yarın sabah test yapsam mı acaba,
teşekkür ederim cnm ya inşallah darısı başınıza çok dua ediyorum cnm allah en hayırlı ama en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq:
canım ya valla artık kollu bacaklı ya çok şaşırdım bende öyle görünce,bide çok hareket etti dahada şaşırdım,inşallah canım allah sizede en kısa zamanda nasip etsin çok diliyorum yalan gelebilir ama gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: sonra bizde yiğenlerimiz büyüyormu diye beklicez sizden haber cnm inşallah en kısa zamanda
cnm benim inşallah allah sana da bebeğimizede sonuna kadar sağlıklı bi 9ay geçmeyi nasip etsin bizi üzme bidaha inşallah,o bizim mucize bebeğimiz olucak,birbirinize iyi bakın cnm
nehir,toprakceylin inşallah sizden güzel haberler alırız kızlar,gününüz gelmiş ya ne güzel bakalım inşallah hamilesinizdir,
yarında benim doğum günüm ben bugün aldım güzel hediyemi bebişim sağlıklı ve mutlu zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?