2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Ohh ohh ne güzel : ) seninki hiperaktif bir baby olucak demek kikaydirigubbakcemile3 Benimde diğer randevum 20 haziran da.Ama ben dayanamam o güne kadar, evime yakın bir hastahane var orada bir doktora gözükürüm , 20 haziran da tekrar kendi doktoruma giderim.1 ay var çünkü : )

özlemcim görüşemiyoruz yoksun pek nasılsın

canım sevindim çokkkkkkkkkkk çok hiperaktif demek hıııııı:sm_cool:

bnde çarşambaya aldım randevumu bakalım görebilcekmiyimguclubacismile

ceylın bende akıntı cagaldı ates olcme yontemıyle bır deneyeyım dedım normalde yataktan kalkınca yapılması lazımmıs ben meraklandım dennedım oda dusuk cıktı benım bu ay heralde hamılelık yatacak gıbı gelıyor

canım valla benimde akıntım adet oldum zannettim wc ye gittim ama bişey yok
okuldan gelirkende test aldım ama dayanıp pazara kadar yapmak istemiyorum

çok teşekkür ederim arkadaşlarım inşallah allah herkese yaşatsın
ay canım benim cok sevindim....sağsalim kucağınada lırsın inşallah.çok duygulandım ya..darısı basımıza daha 10 gunum var benim...
amin cnm inşallah ya az kalmış seninde cnm,azıcık daha sık dişini sende tam 10 haftayken gidiceksin yaklaşık aynı olur değerler,inşallah güzel gider cnm herşeyin
ya geçen ay banada 1 ay sonra gel dediğinde dr. bende 2 hafta sonra dayanamyıp burda polikliniğe gitmiştim cnm şimdi tam 19 güne denk geliyor dayanırım artık :))) inşallah cnm seninde herşeyin yolunda gider,sağ salim görürsün bebeğini
bilmiyorumki valla cnm dr. resmini çekçek bekliyo dursun diye hiç durmadı en son hareketliyken çekti oda,bende aynısını yapmıştım cnm 2 hafta sonra dayanamayıp gitmiştim,sonra bi 2 haftada bugünü bekledim daha rahat geçti zaman,inşallah sizinde hep iyi gidier bütün kontroller cnm
canım sevindim çokkkkkkkkkkk çok hiperaktif demek hıııııı:sm_cool:

bnde çarşambaya aldım randevumu bakalım görebilcekmiyimguclubacismile
ayy cnm sende inşallah görürsün bebeğini zaten çabucak kavuştun allah sonuna kadar böyle yolunda götürsün herşeyi :Saruboceq:

türkiyede de ne kadar ucuz burda cok pahalı turk parasına cevırdıgınde 16 tl edıyor ben o kadar ucuza bulsam hergün ölçerdim yüzde yüz

canım inan bende 3 kez yaptım o zamanda kötü oluyo kendimi salak gibi hissediyorum çünkü adet tarihinden önce çıkmıyo bende bile bile yapıyorum aptal gibi

selam kızlar okuldan geldim yemek yedik eşim çok yorgundu bugun tam gündü onun dersleri o yüzden o şimdi yattı bende koşa koşa buraya geldim biraz takılayım da mutfağı toplayayım bende burda dinleniyorum

sinem bebişinin iyi olmasına çok sevindim cnm ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…