benim nerdeyse bir ay var canım eyvahedigeldismile
cnmm daha yeni geldim annemlere gitmiştim ordan,bebeğim 3.5 cm olmuş kolu bacağı ayakları herşeyi belli ve hiç yerinde durmadı hep ayaklarını ellerini indirdi kaldırdı dr.da çok hareketli dedi sinir sistemi çok iyi demek dedi,artık sağlıklı bir bebek dedi hiç korkma aklında korkuların kalmasın artık dedi,9 hazirana 2li test tarihi verdi cnm yeni resmimizide aldık müthiş birşey akşama scan ederim çok mutlu oldum,çok sevindim allah inşallah isteyen herkese nasip etsin,yemek hazırlıcam cnm gece girmeye çalışırım,herkese güzel sohbetlerzemuszemus
Ohh ohh ne güzel : ) seninki hiperaktif bir baby olucak demek kikaydirigubbakcemile3 Benimde diğer randevum 20 haziran da.Ama ben dayanamam o güne kadar, evime yakın bir hastahane var orada bir doktora gözükürüm , 20 haziran da tekrar kendi doktoruma giderim.1 ay var çünkü : )
cnmm daha yeni geldim annemlere gitmiştim ordan,bebeğim 3.5 cm olmuş kolu bacağı ayakları herşeyi belli ve hiç yerinde durmadı hep ayaklarını ellerini indirdi kaldırdı dr.da çok hareketli dedi sinir sistemi çok iyi demek dedi,artık sağlıklı bir bebek dedi hiç korkma aklında korkuların kalmasın artık dedi,9 hazirana 2li test tarihi verdi cnm yeni resmimizide aldık müthiş birşey akşama scan ederim çok mutlu oldum,çok sevindim allah inşallah isteyen herkese nasip etsin,yemek hazırlıcam cnm gece girmeye çalışırım,herkese güzel sohbetlerzemuszemus
canım valla benimde akıntım adet oldum zannettim wc ye gittim ama bişey yok
okuldan gelirkende test aldım ama dayanıp pazara kadar yapmak istemiyorum
testi ne kadara alıyorsun canım burda 8euro
panki denedim dereceyı dusuk cıktı sabah kalkar kalkmaz ölçücem
ben dedim sana şekerim, sıkma canını önemli olan sabah ateşin. yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz ölç, doğrusu o.
amin cnm inşallah ya az kalmış seninde cnm,azıcık daha sık dişini sende tam 10 haftayken gidiceksin yaklaşık aynı olur değerler,inşallah güzel gider cnm herşeyinay canım benim cok sevindim....sağsalim kucağınada lırsın inşallah.çok duygulandım ya..darısı basımıza daha 10 gunum var benim...
ya geçen ay banada 1 ay sonra gel dediğinde dr. bende 2 hafta sonra dayanamyıp burda polikliniğe gitmiştim cnm şimdi tam 19 güne denk geliyor dayanırım artık :))) inşallah cnm seninde herşeyin yolunda gider,sağ salim görürsün bebeğinitatlım yaa çok sevindim... ben nasıl dayanacam 18 hazirana kadar bilmiyorum inşallah sonuna kadar hep iyi gider...
pazar günü kuzenimin düğünü var bu aralar giremeye bilirim akşamları koşturmaca falan istanbula gelin gidecek :gitme:
bilmiyorumki valla cnm dr. resmini çekçek bekliyo dursun diye hiç durmadı en son hareketliyken çekti oda,bende aynısını yapmıştım cnm 2 hafta sonra dayanamayıp gitmiştim,sonra bi 2 haftada bugünü bekledim daha rahat geçti zaman,inşallah sizinde hep iyi gidier bütün kontroller cnmOhh ohh ne güzel : ) seninki hiperaktif bir baby olucak demek kikaydirigubbakcemile3 Benimde diğer randevum 20 haziran da.Ama ben dayanamam o güne kadar, evime yakın bir hastahane var orada bir doktora gözükürüm , 20 haziran da tekrar kendi doktoruma giderim.1 ay var çünkü : )
ayy cnm sende inşallah görürsün bebeğini zaten çabucak kavuştun allah sonuna kadar böyle yolunda götürsün herşeyi :Saruboceq:canım sevindim çokkkkkkkkkkk çok hiperaktif demek hıııııı:sm_cool:
bnde çarşambaya aldım randevumu bakalım görebilcekmiyimguclubacismile
2.5 tl canım ne kadar pahalı orada
türkiyede de ne kadar ucuz burda cok pahalı turk parasına cevırdıgınde 16 tl edıyor ben o kadar ucuza bulsam hergün ölçerdim yüzde yüz
otamatık olanlardan aldım dogru gostertır umarım
canım inan bende 3 kez yaptım o zamanda kötü oluyo kendimi salak gibi hissediyorum çünkü adet tarihinden önce çıkmıyo bende bile bile yapıyorum aptal gibi
bende de ondan var
canım koltuk altında mı ölçülcek yoksa dilin altında mı
dil altı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?