2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

neden tatlım ya bak ben bır tane kımyasal gebelık gecırdım bende hergun adet olucam sanıyordum aynı agrılar oluyo sonra adetım 12 gun kadar gecıktı bı baktım hamıleyım snra dusuk oldu ..ama belırtıler gercekten aynı o yuzden oye dusunme canım hamıle de olablırsın yanı sadece adet olucan sanma pozıtıf dusun canım

sporstar canım dogum gunun kutlu olllsssuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:))) yeni yaşın sana uğur getirsin daha da mutlu ol inşallah....zaten uğurun yenı yasında dogucak dımı:)))

günaydınn kızlarr,bende merakla bekliyorum valla,inşallah hayırlısıyla olumlu haberler verirler,gülpembe sende cnm,hiç olumsuz düşünme valla,yarında senin güzel haberlerini alabiliriz hiç belirli bi belirtisi yok o yüzden olumsuz düşünmen içinde neden yok şuan,hayırlısı olsun
ben 2dk kahvaltı edip geleyim

cnm ya tek çizgi daha çok üzüyor beni hayırlısı
ben kendimi hazırlıyayımda fazla üzülmeyeyim bari

dogru soyluyosun canım bende aynı oluyorum gercı daha 1 kere gordum tek cızgıyı ama yınede bu ay cıft olmazsa cok uzulurum heralde..ama olsun canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dıyelım dımı

sporstar canım dogum gunun kutlu olllsssuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:))) yeni yaşın sana uğur getirsin daha da mutlu ol inşallah....zaten uğurun yenı yasında dogucak dımı:)))
ayy cnm ya çok teşekkür ederim inşallah sizinde uğurlarınız en kısa zamanda gelir cnm ya,evet cnm şimdi 27yi dolduruyorum 28den günler alıcam artık bebişimde 17aralıkta gelicek hayırlısıyla,allahım inşallah sanada nasip etsin cnm istteyen herkese
of ya benım beklenmeyen adet tarıhıme daha 14 gun var gecermı bu zaman ya((

cnm varya sen şuara tam yumurtlama dönemindesin hiç boş geçmeyin valla yada gün aşırı,ben son 4gün kalaya kadar devam etmiştim,inşallah olur cnm bugünleri iyi değerlendirin valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim 5. cnm
o yüzden temkinli olmakta yarar var:1closedeyes:

canım lıstede benımkı 3 dıye gecıyo ama aslında

kasım 20 adet oldum basladık calısmalara
aralık 20 adet oldum
ocak 20 olmadım baktık kımyasal gebelık var
5 subatta kanama basladı 6sında dusuk oldu kımyasalmıs:gitme:mafoldumben

20 marta kadar adet olamamadım dusukten sonra zaten dr dudukten sonrakı adete kadar korunma vermıstı

20 martta adet olunca calısmalar basladı sonra da yıne gecıkem oldu veee
5 mayısta adet oldum (bu gecıkmede hamıle kaldım sanmıstım ..bu kadar gecıkınce )

sımdı bıde bu ay denıyorum yanı dusukten sonra ıkıncı aydayım..

ve bu ay dr klomen verdı bana yumurtlama tarıhım gectı dr verdıgı calısma gunlerı de gectı beklemedeyım artık ha yıne calısmalar yaparız ama ben dr kontrolunde oldugu ıcın yumurtmın catladıgı gunu bılıyorum

ne kadar uzun yazdım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kılzar bu ates olcme yontemı ıcın alınan derece nasıl bısey oluyo..cocukların atesını olctugumuz gıbımı daha ozel bı aletmı

iyi o zaman hadi hayırlısı cnm inş. bu sefer tutunur sana bebişin
peki dr niye klomen verdi kendiliğinden oluyormuş zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…