sporstar canım dogum gunun kutlu olllsssuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:))) yeni yaşın sana uğur getirsin daha da mutlu ol inşallah....zaten uğurun yenı yasında dogucak dımı:)))
cnm ya tek çizgi daha çok üzüyor beni hayırlısı
ben kendimi hazırlıyayımda fazla üzülmeyeyim bari
ayy cnm ya çok teşekkür ederim inşallah sizinde uğurlarınız en kısa zamanda gelir cnm ya,evet cnm şimdi 27yi dolduruyorum 28den günler alıcam artık bebişimde 17aralıkta gelicek hayırlısıyla,allahım inşallah sanada nasip etsin cnm istteyen herkesesporstar canım dogum gunun kutlu olllsssuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:))) yeni yaşın sana uğur getirsin daha da mutlu ol inşallah....zaten uğurun yenı yasında dogucak dımı:)))
of ya benım beklenmeyen adet tarıhıme daha 14 gun var gecermı bu zaman ya((
of ya benım beklenmeyen adet tarıhıme daha 14 gun var gecermı bu zaman ya((
sporstar doğum günün kutlu ols. cnma.s.
dogru soyluyosun canım bende aynı oluyorum gercı daha 1 kere gordum tek cızgıyı ama yınede bu ay cıft olmazsa cok uzulurum heralde..ama olsun canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dıyelım dımı
ayy cnm çok teşekkür ederim çoook saoll,adım sinem cnm sinem diyebilirsiniz,ben 5dk.ya kadar geliyorum kızlar hemen bi kahvaltı edeyim dönicem aranıza
benim 5. cnm
o yüzden temkinli olmakta yarar var:1closedeyes:
günaydın kızlarrr
sinemcim doğum günün kutlu olsun canım a.s.
canım lıstede benımkı 3 dıye gecıyo ama aslında
kasım 20 adet oldum basladık calısmalara
aralık 20 adet oldum
ocak 20 olmadım baktık kımyasal gebelık var
5 subatta kanama basladı 6sında dusuk oldu kımyasalmıs:gitme:mafoldumben
20 marta kadar adet olamamadım dusukten sonra zaten dr dudukten sonrakı adete kadar korunma vermıstı
20 martta adet olunca calısmalar basladı sonra da yıne gecıkem oldu veee
5 mayısta adet oldum (bu gecıkmede hamıle kaldım sanmıstım ..bu kadar gecıkınce )
sımdı bıde bu ay denıyorum yanı dusukten sonra ıkıncı aydayım..
ve bu ay dr klomen verdı bana yumurtlama tarıhım gectı dr verdıgı calısma gunlerı de gectı beklemedeyım artık ha yıne calısmalar yaparız ama ben dr kontrolunde oldugu ıcın yumurtmın catladıgı gunu bılıyorum
ne kadar uzun yazdım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydın canım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?