2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

iyi o zaman hadi hayırlısı cnm inş. Bu sefer tutunur sana bebişin
peki dr niye klomen verdi kendiliğinden oluyormuş zaten?

insallah canım bu ay tutunur ınsallah dr nıye verdı bılmıyorum canım bende pko var bı bıldıgı vardır dıye kullandım dun de progestana basladım gunde 3 tane ıc dedı bakalım hayırlısı

bızdede almanyadan esımın abısı vardı cok gec uyuduk sabahta erkenden kalkıp kahvaltı hazırladım oglene de annemler gelıcek benımde cok uykum var ama yatamam( dugunu atlat canım sonra bolca dınlenırsın

benim bildiğim dijital dil altından ölçmek için bildiğimiz derecelerden

hıım bende alıp deneyım barı merak edıp durcama dımı

iyi kaynatmışsınızdır gecekaydirigubbakcemile5
ne ilacı kullanıyorsun ki şişkinlik yapıyor?

Günaydın kızlarrr

SİNEMCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM a.s.
çoook teşekkür ederim canım benim,çook saol opuyorumnanaktan

vitamin ilacıyla folikasitmi cnm şişkinlik yapıyomuş,bende sabahları uyandığımda parmaklarım şiş hep,ama hamilelikten oluyor sanıyodum,ayaklarımda bakayım yarın sabah :))) istanbuldaydı düğün demi,gidebilcekmisiniz,

gunaydın kızlar
toprak ceylin .nehir gulpembe inşallah hamilesindir.doğru zaman şimdidir inşallah
sinem canım seninde doğum gunun kutlu olsun.dun yazdıklarını okudum cok duygulandım senin yaramaz bayağı hareketliymiş.
benimde bu ara ne hikmetse boynum tutuluyor.geçen de oldu eşim masaj yağıyla masaj yaptı gecti.şimdide diğer taraf tutuldu.ilaçda içemiyorum kalmdım boyle...

çok teşekkür ederim cnm,bana en güzel doğum günü hediyesi oldu o valla,hiç bişey istemiyorum valla,eskiden millete siparişler verirdim şunu alın bunu alın diye kaydirigubbakcemile3 ama şimdi öle açtım takılıyorum burda,mutluluktan uçuyorum sanki :)))
cnm boynunu çok sıcak tut eşin masaj yaptıktantan sonra bişeyle sar öle yat evde de öyle gez hatta sıcacık kalması lazım yumşar öyle

Kılzar bu ates olcme yontemı ıcın alınan derece nasıl bısey oluyo..cocukların atesını olctugumuz gıbımı daha ozel bı aletmı

canım bu ateş yontemi herkesde geçerli olmuyor ben hamile kalmadan önce denedim.sabah yatakdan kalkmadan olctum hep.adetmin ilk gunu başladım. bitene kdara devam ettim ama ben ateşim hiç değişmedi.
hamiele kaldıkdan sonra bakim bi yukselme varmı dedim(hamileyeken yuksek cıkarmışya)hala aynı..bir defaya mahsusu dene ama sinir bozucu oluyor.sen zaten bir gebelik geçirmişsin kendini bu kadar sınama eminim en yakın zamanda hamile kalacaksın.belkide bu ay..zemuszemus

inş. cnm
boynunu sıcak tut,rüzgarda,hava akımı olan yerlerde kalma düzelir inş.

allah mutlulugunu daım etsın tatlım.. Güzel allah'ım bızlerın de yuzunu en yakın surede guldursun ınsallah

kesinlikle katılıyorum .insan iki kişi olduğunu bildikden sonra ister istemez farklılaşıyormuş.akşam yanımda canımı sıkan konuşmalar oldu.normalde kafama takardım.şimdi diyorumki aman boşver benim bebeğim var.onunda canını sıkamam.zaman zaman takılıyorum ama genellikle bu yontemi uyguluyorum.
boynum gecen gun tutulduğunda evdeydim dediğin gibi yaptık.ama şimdi eve gitmeyi beklemem lazım..masaj yağının içinde bitkisel yağlar vardı .(kekik yağı,biberiye yağı falan)ilaç sayılmaz dimi.üstündede ilaç değildir yazıyo diye kullandım ama biraz huzursuzlandım..

AMİİİİN CANIM INSALLAH BENDE GECEN KENDIME KIZDIM DURDUM YA ....DAHA NE OLDUKI BASLAYALI DEDIM DUR BI HEMEN STRES YAPIYOSUN BEBEK ISTEGI COK OLUNCA INSAN KENDINI KAPTIRIYO SIMDI DAHA RAHATIM BIRAZMANTIKLI DUSUNUNCE KENDIMI TOPLADIM..ASLINDA BURDAKI HERKES ICIN GECERLI BU ..KENDIMIZI COK KAPTIRIP HARAP EDIYORUZ..VE SONUCTA HIC KIMSE TAMAMEN OLMUYACAK DURUMDA DEIL .KI OYLE KISILERIN BILE BELLI BIR SURE SONRA BEBEGI OLUYOO.

KIIIIIZZZZZLAR STRES YOOOKKKKklava:

folik asit ve elevit kullanıyorum ağır geliyor vücuduma sanırım karnımda şiş hep
burda kına gecesi düğün gibi olacak haftaya da istanbulda düğün olacak ama oraya gidemem aöf sınavım var maalesef

kumralperi yazdıklarımı okudun mu canım...

evet canım ama sayfayı her defasında gerı alıp okumasam arada msjlar okunmadan kalabılıyoo gerı gelıp okuyunca gordum..bak ne dıcem senın kullandıgın derece bozuk olablırmı canım nasıl hep aynı olmus o oyle..bende sadece meraktan alıcam yoksa kendımı kasmıcam artık ..

yok canım bozuk olmadığından eminim.hatta 3 arkadaş yatık birimizinki yuksek cıktı.meğer hamileymiş bilmiyoduk.ben o olaydan sonra ölçmeye başladım.36.1 le başlıyodu.36,2 oluyordu oyle 0,5 derece artmıyodu yani.ben hamileliğimde üşüyorum bile.normaldede sıcağı severim ama ateş basması falan yok suan.belkide ölçtüğüm aylarda yumurtlamam yokdu bilemiyorum...

ya ben o olayı yapamıyorum ya kafama takmak değilde inanılmaz üzülüyorum çok sıkıyorum kendimi,dün bizde abimin yanına gittik mezarlığa(abim vefat etmişti benim) dönüşte okadar yaşlı bi teyzeyle amca vardı yolda babamda alalım götürelim dedi,aldık arabaya teyze 85 yaşında amca 92 yaşındaymış mezarlıkta merkezden uzak baya nerden baksan yarım saatlik yere gittik evlerine teyze diyorki 1 sene önce oğlunu kaybetmiş trafik kazasında ondan bir buçuk ay sonrada diğer oğlu abisine üzüntüden beyin kanaması geçirmiş ölmüş 1 sene içinde 2tane evlat acısı ya bide nasıl zor yürüyorlar,teyze hep ağladı yazık hep dua etti,ayy ben kahroldum ya nasıl üzüldüm anlatamam,babamda anneme beterin beteri varmış diyo,aklıma geldikçe üzülüyorum ya

cnm ben büyüklerden birine ellerim şiş kalkıyorum sabahları dediğimde bol su iç dediler bana,iyi geliyomuş ama benim 1 saate kadar geçiyor şişlik,ama karında da çok yersem yapıyo gerçi az yersemde yapıyo kaydirigubbakcemile3 ama yemezsem çok rahatım kaydirigubbakcemile3

canım benim aynısı bende de var.haberleri izleyemiyorum ağlamakdan.dediğin olayın içinde olsam inan o teyzeyle bende ağlardım.ikizler burcuyum ben ama cok sulu gozluyum.yolda terazi ile tartan cocuk gorsem ağlarım .o kadar yanii.senağlama

ay ben çok çirkin bir hamile olcam bu gidişle saçlarımda kepek olmazdı kepeklenmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…