iyi o zaman hadi hayırlısı cnm inş. Bu sefer tutunur sana bebişin
peki dr niye klomen verdi kendiliğinden oluyormuş zaten?
çok uykum gece geç yattık bugünde geç yatarız yarın kuzenimin kınası var hep amcamlardayız
bide ilaçlar şişkinlik yaptı ayaklarım bile şiş dün gittim ayakkabı aldım düğün için topuksuz rahat bişi
benim bildiğim dijital dil altından ölçmek için bildiğimiz derecelerden
çok uykum gece geç yattık bugünde geç yatarız yarın kuzenimin kınası var hep amcamlardayız
bide ilaçlar şişkinlik yaptı ayaklarım bile şiş dün gittim ayakkabı aldım düğün için topuksuz rahat bişi
çoook teşekkür ederim canım benim,çook saol opuyorumnanaktanGünaydın kızlarrr
SİNEMCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM a.s.
gunaydın kızlar
toprak ceylin .nehir gulpembe inşallah hamilesindir.doğru zaman şimdidir inşallah
sinem canım seninde doğum gunun kutlu olsun.dun yazdıklarını okudum cok duygulandım senin yaramaz bayağı hareketliymiş.
benimde bu ara ne hikmetse boynum tutuluyor.geçen de oldu eşim masaj yağıyla masaj yaptı gecti.şimdide diğer taraf tutuldu.ilaçda içemiyorum kalmdım boyle...
Kılzar bu ates olcme yontemı ıcın alınan derece nasıl bısey oluyo..cocukların atesını olctugumuz gıbımı daha ozel bı aletmı
gunaydın kızlar
toprak ceylin .nehir gulpembe inşallah hamilesindir.doğru zaman şimdidir inşallah
sinem canım seninde doğum gunun kutlu olsun.dun yazdıklarını okudum cok duygulandım senin yaramaz bayağı hareketliymiş.
benimde bu ara ne hikmetse boynum tutuluyor.geçen de oldu eşim masaj yağıyla masaj yaptı gecti.şimdide diğer taraf tutuldu.ilaçda içemiyorum kalmdım boyle...
çok teşekkür ederim cnm,bana en güzel doğum günü hediyesi oldu o valla,hiç bişey istemiyorum valla,eskiden millete siparişler verirdim şunu alın bunu alın diye kaydirigubbakcemile3 ama şimdi öle açtım takılıyorum burda,mutluluktan uçuyorum sanki :)))
cnm boynunu çok sıcak tut eşin masaj yaptıktantan sonra bişeyle sar öle yat evde de öyle gez hatta sıcacık kalması lazım yumşar öyle
çok teşekkür ederim cnm,bana en güzel doğum günü hediyesi oldu o valla,hiç bişey istemiyorum valla,eskiden millete siparişler verirdim şunu alın bunu alın diye kaydirigubbakcemile3 ama şimdi öle açtım takılıyorum burda,mutluluktan uçuyorum sanki :)))
cnm boynunu çok sıcak tut eşin masaj yaptıktantan sonra bişeyle sar öle yat evde de öyle gez hatta sıcacık kalması lazım yumşar öyle
canım bu ateş yontemi herkesde geçerli olmuyor ben hamile kalmadan önce denedim.sabah yatakdan kalkmadan olctum hep.adetmin ilk gunu başladım. bitene kdara devam ettim ama ben ateşim hiç değişmedi.
hamiele kaldıkdan sonra bakim bi yukselme varmı dedim(hamileyeken yuksek cıkarmışya)hala aynı..bir defaya mahsusu dene ama sinir bozucu oluyor.sen zaten bir gebelik geçirmişsin kendini bu kadar sınama eminim en yakın zamanda hamile kalacaksın.belkide bu ay..zemuszemus
kumralperi yazdıklarımı okudun mu canım...
evet canım ama sayfayı her defasında gerı alıp okumasam arada msjlar okunmadan kalabılıyoo gerı gelıp okuyunca gordum..bak ne dıcem senın kullandıgın derece bozuk olablırmı canım nasıl hep aynı olmus o oyle..bende sadece meraktan alıcam yoksa kendımı kasmıcam artık ..
kesinlikle katılıyorum .insan iki kişi olduğunu bildikden sonra ister istemez farklılaşıyormuş.akşam yanımda canımı sıkan konuşmalar oldu.normalde kafama takardım.şimdi diyorumki aman boşver benim bebeğim var.onunda canını sıkamam.zaman zaman takılıyorum ama genellikle bu yontemi uyguluyorum.
boynum gecen gun tutulduğunda evdeydim dediğin gibi yaptık.ama şimdi eve gitmeyi beklemem lazım..masaj yağının içinde bitkisel yağlar vardı .(kekik yağı,biberiye yağı falan)ilaç sayılmaz dimi.üstündede ilaç değildir yazıyo diye kullandım ama biraz huzursuzlandım..
folik asit ve elevit kullanıyorum ağır geliyor vücuduma sanırım karnımda şiş hep
burda kına gecesi düğün gibi olacak haftaya da istanbulda düğün olacak ama oraya gidemem aöf sınavım var maalesef
ya ben o olayı yapamıyorum ya kafama takmak değilde inanılmaz üzülüyorum çok sıkıyorum kendimi,dün bizde abimin yanına gittik mezarlığa(abim vefat etmişti benim) dönüşte okadar yaşlı bi teyzeyle amca vardı yolda babamda alalım götürelim dedi,aldık arabaya teyze 85 yaşında amca 92 yaşındaymış mezarlıkta merkezden uzak baya nerden baksan yarım saatlik yere gittik evlerine teyze diyorki 1 sene önce oğlunu kaybetmiş trafik kazasında ondan bir buçuk ay sonrada diğer oğlu abisine üzüntüden beyin kanaması geçirmiş ölmüş 1 sene içinde 2tane evlat acısı ya bide nasıl zor yürüyorlar,teyze hep ağladı yazık hep dua etti,ayy ben kahroldum ya nasıl üzüldüm anlatamam,babamda anneme beterin beteri varmış diyo,aklıma geldikçe üzülüyorum ya
cnm ben büyüklerden birine ellerim şiş kalkıyorum sabahları dediğimde bol su iç dediler bana,iyi geliyomuş ama benim 1 saate kadar geçiyor şişlik,ama karında da çok yersem yapıyo gerçi az yersemde yapıyo kaydirigubbakcemile3 ama yemezsem çok rahatım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?